Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" par galveno treneri apstiprina slovāku Vukušiču

Krišs Upenieks

"Spartaks" par galveno treneri apstiprina slovāku Vukušiču
Jozefs Vukušičs
Foto:

Latvijas futbola Virslīgas klubs Jūrmalas ''Spartaks'' savā oficiālajā mājaslapā šorīt apstiprināja iepriekš izskanējušo informāciju par to, ka sezonas turpinājumā komandas galvenā trenera amatā strādās slovāku speciālists Jozefs Vukušičs.

Tāpat ''Spartaka'' mājaslapā ir apstiprinājums, ka viens no Vukušiča asistentiem būs Ivans Lapšanskis, ar kuru Vukušičs iepriekš kopā strādāt ''Cape Town'' un ''Košice''. Līdzi Vukušičam uz Jūrmalu dosies arī fiziskās sagatavotības treneris Mihals Lacens.

Pagājušā gada Latvijas čempione ''Spartaks'' šogad pirmo reizi startēja UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrā, kur 2. kārtā pēc 0:1 zaudējuma mājās viesos negaidīti spēja radīt intrigu pret ''Astana'', nospēlējot neizšķirti 1:1. Virslīgas turnīra tabulā ''Spartaks'' ar 22 punktiem šobrīd ieņem pirmo vietu, pie tam pārējās komandas aizvadījušas par vienu vai divām spēlēm vairāk.

Vukušičs trenera karjeras laikā strādājis virknē Slovākijas klubu – "Licartovce", "Ružomberok", Trnavas "Spartak", "Košice" un "Nitra" -, kā arī bijis Slovākijas U21 izlases asistents. Ārzemēs viņš vadījis Vācijas "Rheinbach", Dienvidāfrikas "Cape Town", Lībijas "Al Ahli" un Kazahstānas "Shakhter", kas arī ir viņa pēdējā pietura trenera karjerā. Uz Karagandu Vukušičs pārcēlās 2016. gada janvārī, bet augustā tika atbrīvots no amata.

Slovāku speciālists kļūs par sesto ārzemju galveno treneri "Spartaka" vēsturē. Iepriekš jūrmalniekus vadījis arī lietuvietis Armīns Narbekovs, baltkrievs Oļegs Kubarevs, itālietis Fabio Mikarelli, ukrainis Romans Piļipčuks un polis Mareks Zubs, kurš nesen pieņēma piedāvājumu kļūt par Soļigorskas "Shakhtyor" galveno treneri.

Izmantotie resursi:
Jozef Vukušič - FK Spartaks Jūrmala galvenais...

     [+] [-]

, 2017-07-25 11:56, pirms 7 gadiem
Visilgāk pie ''Spartaka'' stūres Virslīgā prata noturēties Piļipčuks un Kubarevs. Varbūt slovāks uzstādīs rekordu?

  -1 [+] [-]

, 2017-07-25 18:48, pirms 7 gadiem
Uzdevums ne tas grūtākais. Labāko futbolu virslīgā rādošu komandu ar solīdu pārsvaru tabulā noturēt salīdzinoši stabilajā virsotnē

     [+] [-]

, 2017-07-25 20:25, pirms 7 gadiem
Runā, ka Koļinko nav vietas viņa treneru štābā.

     [+] [-]

, 2017-07-26 11:57, pirms 7 gadiem
Western rakstīja: Runā, ka Koļinko nav vietas viņa treneru štābā.
Jau pirms kāda laika bija informācija, ka Koliņko strādās kopā ar Zubu.
https://twitter.com/FutbolaMiskaste...