Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Paldies faniem! Bet 10 klauni lai runā - kādam dēls nespēlē, kādam onkulis"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pertija: "Paldies faniem! Bet 10 klauni lai runā - kādam dēls nespēlē, kādam onkulis"
Tamazs Pertija un Mareks Zuntners pēc spēles ar "Riga"
Foto: Mārtiņš Sīlis

Pirmdienas vakarā "SynotTip" futbola Virslīgas 15. kārtas mačā "Liepāja"/"Mogo", cīņas gaitā atspēlējoties no 0:1, ar 2:1 pieveica "Riga", krietni uzlabojot savas perspektīvas turnīrā. Piedāvājam Tamaza Pertija un Jevgeņija Perevertailo sacīto pēc spēles.

Jevgeņijs Perevertailo, "Riga" galvenais treneris: "Kādā no intervijām jau biju izcēlis "Liepājas" komandu - daudz individuāli spēcīgu futbolistu un vispār šobrīd tā ir stiprākā komanda čempionātā, tas ir mans viedoklis. Mums nesanāca droši nospēlēt aizsardzībā un neizdevās realizēt savas vārtu gūšanas iespējas pirmajā puslaikā. Uzskatu, ka rezultāts ir likumsakarīgs - apsveicu "Liepāju"."

Tamazs Pertija, "Liepāja"/"Mogo" galvenais treneris: "Šodien bijām kā izspiesti citroni - gan emocionāli, gan fiziski, jo ir ārkārtīgi grūti spēlēt šādu futbolu tādā režīmā, kādā atrodamies. Ļoti grūti. Tomēr otrajā puslaikā atradām kaut kādus iekšējos resursus, atradām necilvēciskas emocijas, jo, ticiet man, tādu komandu kā "Riga" ar tādiem uzvārdiem ir apspēlēt ļoti grūti. Turklāt, kad atrodies zaudētājos ar 0:1, turklāt, kad spiediens no tribīnēm ir ļoti liels. Esmu pateicīgs līdzjutējiem tribīnēs, ka viņi mūs tā kritizē, jo Liepāja ir futbola pilsēta un viņi grib, lai te vienmēr būtu rezultāts - aizvien labāks un labāks. No mums tā prasa, ka mēs principā atradām šos spēkus. Un tas ir ļoti labi. Taču vēlos pateikt, ka sava komanda ir jāatbalsta katru sekundi, neskatoties ne uz ko - vai spēlē leģionārs, vai spēlē vietējais, vai spēlē futbolists, kurš nav dzimis Liepājā.

Ja par spēli, tad uzskatu, ka spēle notika pēc mūsu diktāta. Redzējāt, ka gan pirmajā, gan otrajā puslaikā pretinieks spēlēja gudri - viņi lieliski zina mūsu rokrakstu, viņi zina, ka mēs ļoti lieliem spēkiem uzbrūkam, viņi zina, ka esam azartiski, mīlam uzbrukt. Attiecīgi viņi uzbūvēja tādu taktiku, vismaz tā izskatījās, ka viņi vēlas spēlēt uz pretuzbrukumiem. Plus, protams, standartsituācijas. Pirmajā puslaikā viņiem tas izdevās, viņi iesita no standarta - ļoti labi puisis ["Riga" jaunais uzbrucējs Darjo Lemajičs - aut.] spēlē ar galvu, ļoti labi, mēs netikām galā, pat sedzot viņu personiski [intervijā, ko Sportacentrs.com piedāvās rītvakar, Ģirts Karlsons uzņēmās vainu - aut.]. Paldies puišiem, jo šādās situācijas aug komanda, šādās situācijās aug klubs, augam mēs, treneru štābs. Un ļoti labi, ka tieši tā viss sanāca, jo divreiz lielāks kaifs ir uzvarēt smagā cīņā. Kad esi svaigs, kad esi atpūties un esi uz viļņa [фурор - aut.], tas ir mazliet citādi. Bet šādās situācijās izraut uzvaru, uzskatu, ir zelta vērts. Mums šodien vairāk paveicās, bet pretiniekam turpinājumā vēlu veiksmi, jo viņiem ir patiešām laba komanda."

Perevertailo: "Vienīgais, ko var piebilst, ka, protams, spēļu tonusam ir liela nozīme - mēs no 22. jūnija esam praktiski bez spēlēm [pa vidu kausa 1/8 finālā "Riga" uzspēlēja ar "Preiļiem" - aut.] un te uzreiz bija jāspēlē ar komandu, kas balsta savu spēli uz intensīvu un agresīvu futbolu. Šī komanda ļoti ātri pārslēdzas no aizsardzības uz uzbrukumu, turklāt patiešām ar lieliem spēkiem. Šī spēle mums bija kā labs signāls, kā labs rādītājs, kam mums jāpievērš uzmanība. Dabīgi, ka izdarīsim secinājumus un ņemsim vērā tās epizodes, kurās tikām apspēlēti un dabīgi, ka ieviesīsim korekcijas treniņprocesā un nākamajās spēlēs. Bet kopumā - jo vairāk šādu spēļu, jo, manuprāt, vairāk progresētu gan katra komanda atsevišķi, gan viss čempionāts. Tādos dueļos komandas attīstās."

Vai jūs vairāk ietekmēja psiholoģiskais nogurums pēc izstāšanās no Eirokausiem un zaudējuma "Mettai" vai fiziskais nogurums?
Pertija: "Ar fizisku nogurumu šādas spēles kā šodien nav iespējams uzvarēt. Tas vairāk bija emocionālais aspekts - tas bija sarūgtinājums, jo pret lietuviešiem parādījām labāko spēli sezonā pēc visiem parametriem - uzvarējām spēli, taču pietrūka nedaudz, nedaudz. Tas bija emociju zudums. Ja būtu paguruši fiziski, diez vai mēs tik jaudīgu komandu apspēlētu. Tas nebija fiziskais, bet gan emocionālais. Plus tikko iegājām ģērbtuvēs, mani ieskaitot, un mēs nespējām nosvinēt šo uzvaru, kā to darām parasti. Jo patiešām nav emociju - mums ir jāatpūšas. Rīt dodu pilnībā atpūtu un tikai parīt sapulcēsimies, jo mums šobrīd svarīgākais ir atjaunoties, atpūsties - arī emocionāli."

Šodien nebija Torresa.
Pertija: "Viņam ir diskvalifikācija - izlaiž šodien, izlaida spēli pret "Mettu" un vēl izlaidīs spēli pret "Jelgavu". Tas ir mūsu tālākais potenciāls - šodien nebija Torresa, traumēts ir Ikaunieks. Tie ir tie cilvēki, kuri var vienatnē atrisināt jautājumus. Mums viņi ir milzīgs zaudējums. Tāpēc divreiz vairāk esmu pateicīgs spēlētājiem, ka, neesot Kristianam un Jānim Ikauniekam, nemainījās komandas rokraksts. Ir līderi, bet ir arī komandas spēle - šodien parādījām komandas spēli."

Kā aizpildījāt šo tukšo mēnesi, lai šodien būtu labā tonusā?
Perevertailo: "Centāmies būt optimālā stāvoklī šai spēlē, tāpēc treniņos pēdējā mēneša laikā variējām slodzes. Taču to ir ļoti grūti izdarīt bez spēlēm. Kad ir noteikts mikrocikls, ir arī spēle, bet spēlē ir pavisam citi ātrumi, pavisam cita domāšana, plus psiholoģiski citādi tiek uztverts process. Ir grūti nespēlēt vairāk nekā mēnesi - nevienam to nenovēlu. Tā sanāca - tika noņemta "Babītes" komanda. Mums pietrūka spēļu prakses."

Teicāt par nogurumu. Pretiniekiem vispār nebija spēļu. Kas tad ir labāk - spēlēt piecas spēles vai nespēlēt vispār?
Pertija: "Ārkārtīgi grūti novērtēt."
Perevertailo: "Te jāatrod balanss."
Pertija: "Nav iespējams pateikt, kas būtu labāk. Protams, ir labi, ka tev ir spēļu tonuss un kategoriski sarežģīti komandai ir mēnesi nespēlēt. Par to [kalendāru - aut.] jūs zināt, kam ir jāprasa. Mums pēc "Jelgavas" atkal laikam būs liela pauze, plus sešu punktu nav, plus pauze. Pauzes nebūtu, ja nenoņemtu komandu. Futbola vadītājiem ir vērts padomāt, lai nākamreiz šādas kļūdas netiktu pieļautas. Visādi var izdomāt, bet šāds situācijas iznākums... protams, cieta visas komandas."

Kāpēc pēc nonākšanas zaudētājos ar 1:2 nespējāt uzbrukt masīvi un nespējāt pat lāgā pāriet pretinieka laukuma pusē?
Perevertailo: "Mums ar to jātiek skaidrībā. Pirmkārt, otrajā puslaikā bija nogriežņi, kad mūsu komanda atkāpās dziļā aizsardzībā [domāts vēl pie 1:0 un 1:1 - aut.]. Un dabīgi, ka pāriet uzbrukumā bija sarežģīti. Lai uzbruktu masīvi, ir kaut vai jānogādā bumba flangu zonās, lai no turienes centrētu soda laukumā. Tas ir "Liepājas" nopelns, ka mums netika atļauts to izdarīt. Pretinieki augstu presingoja mūsu aizsargus, tādā veidā sarežģījot mūsu pāriešanu uzbrukumā."

Lemajičam un Sato pirmā spēle Virslīgā [Sato - pirmā pēc atgriešanās šeit] - kā vērtējat viņu sniegumu?
Perevertailo: "Esmu apmierināts gan ar vienu, gan otru. Viņi saprata prasības, viņi iekļāvās komandas kopējās darbībās. Paliek laika jautājums - vajadzīga spēļu prakse. Tas ir vajadzīgs gan viņiem, gan citiem futbolistiem, kas mums pievienojušies - piemēram, Šušnjaram. Domāju, komanda līdz ar šo spēlētāju atnākšanu progresēs."

Lietuvā spēlējāt pat ar septiņiem leģionāriem laukumā [tas vēl neskaitot jaunpilsoni Torresu - aut.]. Vai tas nozīmē, ka Virslīgā, ņemot vērā piecu leģionāru limitu, nespēlējat ar iespējami spēcīgāko sastāvu un meklējat kombinācijas?
Pertija: "Jā, protams. Tā ir atsevišķa tēma un vēlreiz atkārtošu - futbolā spēlē spēcīgākie un nav nozīmes, kāds ir uzvārds vai pilsonība. Publikas prasības, ka jāspēlē vietējiem, ir ļoti pareizas, taču līdzjutējiem ir adekvāti jānovērtē situācija - mēs nevaram dot spēlēt, ja vietējais ir vājāks par leģionāru. No biznesa viedokļa tie cilvēki, kuri iegulda naudu, vēlas rezultātu. Es esmu atbildīgs par rezultātu. Attiecīgi man ir jāliek spēcīgākais sastāvs. Tāpēc tas ir signāls vietējiem futbolistiem, jo viņiem ir jāiztur konkurence un tas ir signāls tiem 10 klauniem, kuri par mums runā tādas lietas. Tieši 10 klauni. Bet pārējām tribīnēm, kas par mums fano, vēlreiz saku, esmu ļoti pateicīgs, jo tas ir viņu nopelns, ka mēs šodien uzvarējām. Bet tie 10 klauni lai dzīvo, kā viņi šodien dzīvo - aptraipot [обсирать] mūsu komandu un aptraipot leģionārus, mani un tā tālāk. Ak Dievs, ja mēs būtu vāji cilvēki, tad nespētu to visu noturēt. Bet ko darīt? Specifiski mums ir futbolā - kad tu uzvari, tad esi labais, bet, ja zaudē, tad sliktais. Tāpēc ņemam šo sitienu uz sevi, bet dodam signālu šiem cilvēkiem, ka darām maksimumu, lai Liepājā futbols būtu labs, rezultatīvs un skaists."

No tribīnēm kaut ko kliedz?
Pertija: "Jā, kliedza. Uzvarējām īrus [ziemeļīrus - aut.] ar 2:0, tikām tālāk, bet viņi kliedza "Pertija, mājās!"."

Mareka [Zuntnera] vēstule, kas izraisīja lielu reakciju...
Pertija "[Pārtrauc] Mareks ir vietējais puisis, ir šeit dzimis, viņa dvēselē ir Liepāja - viņam arī sirds sāp par to. Komanda ir jāmīl - nevis tos, kuri spēlē komandā, bet komandu kā tādu. Uzskatu, ak futbolā tā gadās - ne tikai man tā ir kliegts, arī citiem treneriem ir kliegts. Taču jo vairāk viņi kliedz, jo spēcīgāks kļūstu un jo spēcīgāka kļūst mana komanda."

Mareka vēstule, uzskatāt, bija to 10 cilvēku dēļ vai jūtat, ka vairāk cilvēku ir neapmierināti?
Pertija: "10 cilvēku dēļ. Jo kad bērni un viņu vecāki piepilda stadionu, tas viss ir tik skaisti. Bet 10 cilvēki ir apvainojušies [обиженные] - kādam dēls nespēlē, kādam onkulis nespēlē vai vēl kaut kas. Viņi nevēlas saprast, ka futbols jāspēlē stiprākajiem. Tāpēc..."

Un tomēr par leģionāriem - jums viņu ir ļoti daudz un, piemēram, mauritānieši tā arī nesāka spēlēt. Bija tomēr kļūdas leģionāru komplektēšanā?
Pertija: "Lai saprastu, vai tā ir kļūda vai nē, cilvēkam ir jādod iespēja. Mēs devām puišiem iespēju, viņi to neizmantoja un aizbrauca mājās. Bet tie, kuri šobrīd ir komandā, ir ļoti labi, spēcīgi futbolisti. Un vietējie spēlētāji, kuri ir pieteikumā, kuri iet laukumā, arī ir ļoti stipri. Bet ir konkrētas spēles, kurās jāliek 10 spēcīgi futbolisti - ne tāpēc, ka tas 11., kurš netika, nav stiprs, bet tāpēc, ka konkrētajā spēlē viņš nav spēcīgāks par to citu. Tāpēc radām konkurenci. Bez konkurences nekā nebūs. Paskatieties, kādi uzvārdi ir "Riga", kāda tur ir konkurence. Un šī komanda savu vārdu šogad vēl teiks, esmu pārliecināts."

Sestdien klātienē apmeklējāt "Grobiņas" spēli - šī komanda 1. līgā visus uzvar. Šai komandā arī ir Liepājas jaunie puiši, tostarp izīrētie. Ir kāds, kurš ir redzeslokā?
Pertija: "Jā, ļoti interesanti spēlē [Devids] Dobrecovs. Ļoti interesanti, ļoti patīk. Un saprotiet vienu, - ar tiem jaunajiem spēlētājiem, kurus dodam īrē, rēķināmies rīt un parīt. To, ar kuriem nerēķināmies, nav FK "Liepāja" sistēmā. Ja Dobrecovu un citus jaunos futbolistus dodam īrē, tad tas nozīmē, ka viņiem vajadzīgs spēles laiks. Tas pats ar dublieriem. Liepājā viss, kas attiecas uz futbolu, būs godīgi un augstā līmenī."

Virslīgā palikušas tikai septiņas komandas, tātad arī maz spēļu. Pagūsiet iedzīt tik īsā distancē?
Perevertailo: "Centīsimies. Atdosim visus spēkus, lai tiktu pēc iespējas augstāk."

Rezervē šodien bija Kudrjavcevs - tagad viņš ir jūsu Nr.2 vārtsargs, nevis Ozols?
Perevertailo: "Ozols ir pēc operācijas, viņš iziet rehabilitāciju. Kad viņš būs ierindā, būs konkurence."

1 2 59 komentāri
Slēpts komentārs: BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans
Slēpts komentārs: kuklitis
Slēpts komentārs: bondža

  +9 [+] [-]

, 2017-07-25 08:03, pirms 7 gadiem
Es patiesībā neko citu no Kamaza negaidīju, jo zināju, ka visi citi būs vainīgi, bet tikai ne viņš. Tas viņam ir nācis līdz visās komandās, kuras tas ir trenējis.
Ja viņš domā. ka ir tikai 10 cilvēki, kuriem nepatīk, ka viņš (un ne tikai viņš) ir pie FKL stūres, tad viņš ir vienkārši .............(cenzēts).

 +13 [+] [-]

, 2017-07-25 08:08, pirms 7 gadiem
Tikai nevajag, Pertijas kungs! Līdzjutēji (nu tie - 10 klauni kā Jūs sakāt) neiebilst pret zaudētu spēli! Līdzjutēji stipri iebilst pret šādu spēli kad laukumā ir 11 labi futbolisti bet spēles nav - ir naturāls bardaks!
Slēpts komentārs: Ziechis

  +3 [+] [-]

, 2017-07-25 08:32, pirms 7 gadiem
Kaislības turpinās. Tas labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: darbagalds

 +11 [+] [-]

, 2017-07-25 09:13, pirms 7 gadiem
Pertija, ej mājās!

  +9 [+] [-]

, 2017-07-25 09:33, pirms 7 gadiem
Tamazs mazais muļķītis .. nav pamanījis, ka LV futbolā viņš jau ir lielākais runājošais klauns..

  -2 [+] [-]

, 2017-07-25 09:39, pirms 7 gadiem
Šī uzvara bija kā skābeklis. Visiem- gan futbolistiem, gan treneriem, gan līdzjutējiem.

 +12 [+] [-]

, 2017-07-25 09:42, pirms 7 gadiem
Tamaz un Marek - konstruktīva kritika vienmēr ir vērtīgāka par nepamatotām uzslavām.

Kritizējam tāpēc, ka Liepājas futbols nav vienaldzīgs.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-25 09:48, pirms 7 gadiem
Kamazs laikam lasa sc, tā jau izskatās, jo pie virslīgas neinteresanto spēļu rakstiem arī parasti visus komentārus saraksta tie 5-10 purni.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-25 09:54, pirms 7 gadiem
dazu rakstitaju domasana ir tiesam apbrinojama viena vieniga naida zults izgasana par visu protams Latvijas futbols pateicoties LFF funkcionariem ir dzila purva tacu to var pateikt daudz tiesak un profesionalak analizejot so lietu no pasiem pamatiem Klajas rupjibas nav futboja analize Tas tikai pierada kads cilveks sava pamata ir so rupjibu rakstitajs

     [+] [-]

, 2017-07-25 09:56, pirms 7 gadiem
Bārta rakstīja: Tamaz un Marek - konstruktīva kritika vienmēr ir vērtīgāka par nepamatotām uzslavām.

Kritizējam tāpēc, ka Liepājas futbols nav vienaldzīgs.
Vēl labāka ir atgriezeniskā saikne vai feedback. Nākam ar ierosinājumiem.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-25 10:24, pirms 7 gadiem
Bez Toreza komanda izskatījās ātrāka, sakat, ko gribat.

  +6 [+] [-]

, 2017-07-25 10:33, pirms 7 gadiem
Klauni ir tikai divi - ar tām baltām čībam kājās.
Spļaut katlā, no kura paši ēd - lasi, dzīvot Liepājā, trenēt ar liepējnieku līdzekļiem uzturētu komandu, stadionu un struktūru u nieņirgt par vietējiem var persona ar ļoti zemu intelektu... tā teikt, plānā galdiņa urbēji.

     [+] [-]

, 2017-07-25 10:45, pirms 7 gadiem
Bez Tamaza butu klusums

  +1 [+] [-]

, 2017-07-25 10:54, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Bez Toreza komanda izskatījās ātrāka, sakat, ko gribat.
Bez Toreza un superlēnā melnkalniešu aizsarga.

  +5 [+] [-]

, 2017-07-25 12:03, pirms 7 gadiem
Labrīt cienījamie liepājnieki un un Liepājas viesi!
Nezinu kā maigāk izteikties! Piedodiet,ja kļūšu mazliet rupjšs!
Cienījamais galvenais treneri,saprotu ka jūsu palīgs/mormonis/ ir neadekvāts,bet negaidīju to no jums! Neko stulbāku nevar pateikt :Bet 10 cilvēki ir apvainojušies [обиженные] - kādam dēls nespēlē, kādam onkulis nespēlē vai vēl kaut kas. ...
Tamaz jūs taču nācāt uz Liepāju pacelt Liepājas futbola jaunatni,jūs esot speciālists Latvijas jauno futbolistu talantu radīšanā,pie jums komandā liepājnieki/futbolisti/ augšot un attīstīšoties ,bet kas ir patiesībā,jums nospļauties par to,ka vecāki ir nobažījušies par savu bērnu nākotni! Tieši un atklāti jūs iznīcinat Liepājas futbolistu nākotni! Nezīmējiet te paralēles ar citām valstīm,jums tālu līdz viņu līmenim! Jūs vienkārši nekaunīgi tērējat kluba budžetu! Ne jau jūsu bezgaumīgi baltās čībiņas nosaka jūsu trenera kvalifikāciju,bet gan attieksme pret darbu un visiem līdzjutējiem,lai ko arī viņi teiktu vai nepateiktu!Neviens treneris līdz šim Latvijā nav atļāvie tādas vaļības,kā jūs un jūsu palīgs!
Slēpts komentārs: b.k.h.

  -4 [+] [-]

, 2017-07-25 12:15, pirms 7 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Pertija, ej mājās!
Iedzer olu liķieri

  +4 [+] [-]

, 2017-07-25 12:19, pirms 7 gadiem
Life rakstīja: Labrīt cienījamie liepājnieki un un Liepājas viesi!
Nezinu kā maigāk izteikties! Piedodiet,ja kļūšu mazliet rupjšs!
Cienījamais galvenais treneri,saprotu ka jūsu palīgs/mormonis/ ir neadekvāts,bet negaidīju to no jums! Neko stulbāku nevar pateikt :Bet 10 cilvēki ir apvainojušies [обиженные] - kādam dēls nespēlē, kādam onkulis nespēlē vai vēl kaut kas. ...
Tamaz jūs taču nācāt uz Liepāju pacelt Liepājas futbola jaunatni,jūs esot speciālists Latvijas jauno futbolistu talantu radīšanā,pie jums komandā liepājnieki/futbolisti/ augšot un attīstīšoties ,bet kas ir patiesībā,jums nospļauties par to,ka vecāki ir nobažījušies par savu bērnu nākotni! Tieši un atklāti jūs iznīcinat Liepājas futbolistu nākotni! Nezīmējiet te paralēles ar citām valstīm,jums tālu līdz viņu līmenim! Jūs vienkārši nekaunīgi tērējat kluba budžetu! Ne jau jūsu bezgaumīgi baltās čībiņas nosaka jūsu trenera kvalifikāciju,bet gan attieksme pret darbu un visiem līdzjutējiem,lai ko arī viņi teiktu vai nepateiktu!Neviens treneris līdz šim Latvijā nav atļāvie tādas vaļības,kā jūs un jūsu palīgs!
Kamazam un Zuntneram grūti saprast, ka līdzjutēju attieksmi nav jāvērtē pēc komentāru skaita un to rakstītāju skaita internetā, bet gan pēc to skaita tribīnēs. Tas ir patiesais fanu un līdzjutēju attieksmes rādītājs pret to ko viņi dara.
Kurā no šīm četrām sezonām kopš FKL izveides Daugavas stadiona tribīnēs vel ir bijuši tik maz cilvēki? Tā arī ir atbilde Kamazam un Zuntneram.

  +6 [+] [-]

, 2017-07-25 12:27, pirms 7 gadiem
Solo rakstīja: Tikai nevajag, Pertijas kungs! Līdzjutēji (nu tie - 10 klauni kā Jūs sakāt) neiebilst pret zaudētu spēli! Līdzjutēji stipri iebilst pret šādu spēli kad laukumā ir 11 labi futbolisti bet spēles nav - ir naturāls bardaks!
Ja Liepājas futbola līdzjutējs ar 50+ stāžu, kurš devies uz gandrīz visām LM un FKL izbraukuma spēlēm LFV ietvaros, pasaka, ka kamēr Pertija būs FKL treneris, tikmēr viņš stadionā nerādīsies, tad ko šeit vairs teikt.
P.S. Un viņš tiešām neizsaka savu viedokli internetā, jo viņš ar datoru un internetu ir uz Jūs.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-25 13:31, pirms 7 gadiem
Tamaza zaudējuma sajūta Sūduvai vēl nav atmazgāta..

  +2 [+] [-]

, 2017-07-25 13:41, pirms 7 gadiem
=Jevgeņijs Perevertailo, "Riga" galvenais treneris: "Kādā no intervijām jau biju izcēlis "Liepājas" komandu - daudz individuāli spēcīgu futbolistu un vispār šobrīd tā ir stiprākā komanda čempionātā, ...=

Viņš to nopietni?
Stiprākā komanda?
Sen tabulu nav skatījis, paļaujas tik uz padomdevējiem?

  +2 [+] [-]

, 2017-07-25 13:52, pirms 7 gadiem
=Tamazs Pertija un Mareks Zuntners pēc spēles ar "Riga"=

Cik mīļa bilde!

  -4 [+] [-]

, 2017-07-25 14:21, pirms 7 gadiem
Labi, veiksim skaitīšanu.

kuklitis, NAMEJS 9999, Solo, Ferdinands Lieliskaisss, Daniel, Sporta veterāns, Life

Man sanāk 7, kas zem šī raksta izteikuši neapmierinātību ar Tamazu. Kurt pārējie 3?

  +2 [+] [-]

, 2017-07-25 14:25, pirms 7 gadiem
Pazaveries uz =erred, 13:52=
+1

  +2 [+] [-]

, 2017-07-25 14:45, pirms 7 gadiem
donkey rakstīja: Labi, veiksim skaitīšanu.

kuklitis, NAMEJS 9999, Solo, Ferdinands Lieliskaisss, Daniel, Sporta veterāns, Life

Man sanāk 7, kas zem šī raksta izteikuši neapmierinātību ar Tamazu. Kurt pārējie 3?

Arī es neeju uz spēlēm tikai dēļ tā ka Totomens ir treneris.. kautkā jau protests jāizrāda ir.. taka te kur "8"

  +3 [+] [-]

, 2017-07-25 15:14, pirms 7 gadiem
Speciāli gribu atzīmēties lai sanāktu tie 10 klauni. Man ar Pertija nepatīk. Viņš domā ka Latvijā viņš nepatīk vien 10 subjektiem. (klauniem, cilvēkiem - sauciet kā gribat)

  -3 [+] [-]

, 2017-07-25 15:50, pirms 7 gadiem
N9 ja vertee pec skatitajiem tribines tad sogad vinu ir vairak nekaa pagajosajagadaa. Un tas 50gadnieks var braukt uz grobinu.
Es personigi loti daudzus pazistu kam patik kaa vini sogad grauz zali nevis 2016gada pstaigajas pa laukumu un vakaros viens otrs krogos sedeja.
Tiesam es atzistu ka Kamazs nav ideals vel jo vairak vina paligs, bet toties laukumaa ir centiba un taa agri vai velu atmaksasies.
Un par to ka audzinas jaunatni ieprieks kautkaa nebiju pamanijis sakam. Bet vispareja forma visi pienema jo visiem (arii man) likas ka ar 16-18 gadigiem skonto audzekniem radija labu speli tad seit Liepajaa kur itkaa ir jaunatnes centrs(tikai izlasee spelee un spelejusi dazi) bus zelta kalni. Ja viss sastavs saglabasies arii uz nakamo gadu tad FK Liepaja var but viss specigaka Latvijaa. Ko arii novelu.

  +3 [+] [-]

, 2017-07-25 16:00, pirms 7 gadiem
Ziechis rakstīja: N9 ja vertee pec skatitajiem tribines tad sogad vinu ir vairak nekaa pagajosajagadaa. Un tas 50gadnieks var braukt uz grobinu.
Es personigi loti daudzus pazistu kam patik kaa vini sogad grauz zali nevis 2016gada pstaigajas pa laukumu un vakaros viens otrs krogos sedeja.
Tiesam es atzistu ka Kamazs nav ideals vel jo vairak vina paligs, bet toties laukumaa ir centiba un taa agri vai velu atmaksasies.
Un par to ka audzinas jaunatni ieprieks kautkaa nebiju pamanijis sakam. Bet vispareja forma visi pienema jo visiem (arii man) likas ka ar 16-18 gadigiem skonto audzekniem radija labu speli tad seit Liepajaa kur itkaa ir jaunatnes centrs(tikai izlasee spelee un spelejusi dazi) bus zelta kalni. Ja viss sastavs saglabasies arii uz nakamo gadu tad FK Liepaja var but viss specigaka Latvijaa. Ko arii novelu.
Attiecībā uz skatītājiem, tad šogad tiešām viņu nav vairāk. Pat sezonas sākumā rezerves stadiona tribīnes bija tukšas, kur apmeklējums ir par velti. Tas viss ir turpinājums tai politikai ko jau pērn piekopa LFK vadība+ šogad nācis klāt Pertijas faktors.
Neko neprognozēšu par nākamo sezonu un Liepājas jaunajiem spēlētājiem, jo tā ir gauži nepateicīga lieta. Vienīgais par ko man ir aizdomas, ka turpinoties Pertijas Liepājas ''jauno spēlētāju'' politikai, tie vienkārši aizplūdīs uz citiem virslīgas klubiem. Priekš kam viņem deldēt FKL rezervistu soliņa tālāko galu.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-25 16:01, pirms 7 gadiem
[quote namejs_9999]
Kamazam un Zuntneram grūti saprast, ka līdzjutēju attieksmi nav jāvērtē pēc komentāru skaita un to rakstītāju skaita internetā, bet gan pēc to skaita tribīnēs. Tas ir patiesais fanu un līdzjutēju attieksmes rādītājs pret to ko viņi dara.
Kurā no šīm četrām sezonām kopš FKL izveides Daugavas stadiona tribīnēs vel ir bijuši tik maz cilvēki? Tā arī ir atbilde Kamazam un Zuntneram.
[/quote

Muļķības raksti bocmani. Vismaz es zinu 10 cilvēkus-līdzjūtējus, kuri kopš Zaharina laikiem ir nomiruši. Par cik klāt tikpat kā nenāk, tad pēc 2 gadiem būs vēl bēdīgāk. Jo daži, kas kādreiz skriedami skrēja uz futeni, jsu nāk kāda pavadībā. Šeit atkal nošāvi greizi un gribi ietekmēt vairumu. Nesanāks. Tie kas nāk uz futbolu, tie nāks arī ar nūjiņu pēc gadiem 10. Problēma ir jāmeklē, ābram, citur.
1 2 59 komentāri