Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" talantīgo horvātu Vukmaniču izīrē baltkrievu "Shakhter"

Andrejs Siliņš

"Spartaks" talantīgo horvātu Vukmaniču izīrē baltkrievu "Shakhter"
Tins Vukmaničs. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas futbola klubs Jūrmalas "Spartaks" otrdien ziņo, ka līdz sezonas beigām izīrējusi 20 gadus veco horvātu pussargu Tinu Vukmaniču baltkrievu vienībai Soļigorskas "Shakhter", kas piedalīsies UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā.

Vukmaničs pagājušajā sezonā Virslīgā aizvadīja 17 mačus "Spartaka" rindās, gūstot piecus vārtus, un sešas spēles RFS sastāvā. RFS rindās Vukmaničs guva vienus vārtu arī Latvijas kausa izcīņā, kā arī piedalījās divos Eiropas līgas kvalifikācijas mačos, vienā no tiem izceļoties ar vārtu guvumu. Vukmaničs kļuva par Latvijas kausa ieguvēju un Virslīgas vicečempionu.

"Shakhter" pagājušajā sezonā izcīnīja trešo vietu Baltkrievijas premjerlīgā 16 komandu konkurencē, nodrošinot dalību Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 1. kārtā. Pagājušajā vasarā "Shakhter" pārvarēja divas Eiropas līgas kvalifikācijas kārtas, bet trešajā atzina itāliešu "Torino" pārākumu.

Soļigorskas komandā no pagājušā gada ir arī Latvijas futbolists Eduards Višņakovs. Tiesa, uzbrucējs piedalījās vien trīs mačos premjerlīgā, divos kausa izcīņā un vienu Eiropas līgā.

     [+] [-]

, 2020-02-25 19:00, pirms 4 gadiem
Spartakam virslīgas čempionāts otrajā plānā.Galvenais rebes.