Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" pastiprina slovēnis Miheličs, Latviju sasniedz arī Okonkvo

Krišs Upenieks

"Riga" pastiprina slovēnis Miheličs, Latviju sasniedz arī Okonkvo
Renē Miheličs
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas futbola kluba ”Riga” FC rindas papildinājis 28 gadus vecs Slovēnijas pussargs Renē Miheličs. Tāpat Rīgu beidzot sasniedzis nigēriešu uzbrucējs Činonso Okonkvo, kurš ar rīdziniekiem jau bija treniņnometnē Apvienotajos Arābu Emirātos. Abi futbolisti jau piedalās komandas treniņos, vēstīts Rīgas kluba mājslapā.

Miheličs ir Slovēnijas pilsētā Mariborā dzimis futbolists, kurš ”Maribor” sastāvā arī uzsāka profesionāla futbolista karjeru. Jau 2008./2009. gada sezonā Miheličs kļuva par Slovēnijas čempionu, bet nākamajā sezonā, kad bija stabils Mariboras komandas pamatsastāva futbolists, ieguva sudrabu.

Karjeras turpinājumā nākamās divas ar pusi sezonas Miheličs pavadīja Portugāles spēcīgākajā čempionātā ”Nacional” vienības sastāvā. 2012./2013. gadā Miheličs uzspēlēja arī Slovēnijas komandā ”Zavrč”, bet tad pusotru gadu pavadīja Ungārijas vienībā ”Debrecen”. Ungārijas čempionātā Miheličs 31 spēlē guva četrus vārtus, pie tam pirmajā sezonā kļuva arī par Ungārijas čempionu.

Pēdējo pusotru sezonu Renē spēlēja Izraēlas čempionātā “Hapoel Ra’anana”, kur 48 spēlēs guva četrus vārtus. Miheličs karjeras sākumā ir piedalījies trīs mačos Slovēnijas izlases kreklā. Tāpat Renē ir itin liela pieredze Eirokausu spēlēs.

”Renē ir pieredzējis futbolists, kurš piedalījies arī Eiropas līgas mačos, pie tam daudz spēlējis pēdējā pusotra gada laikā Izraēlas čempionātā un svarīgi, ka šobrīd jau ir labā formā. Savainojumu dēļ nedaudz pazuda spēles stils, ko iespēlējām starpsezonā, tāpēc bija vajadzīgs šāds papildinājums. Diemžēl daudzie savainojumi patraucēja sezonas ievadā. Aizsardzībā viss kopējais mehānisms strādā, bet uzbrukumā kaut kas pietrūkst. Uzskatām, ka Miheličs palīdzēs mums risināt šo problēmu,” tā ”Riga” sporta direktors Aleksandrs Romašins.

Tāpat Rīgā beidzot ieradies nigēriešu 26 gadus vecais uzbrucējs Činonso Okonkvo, kuram bija problēmas ar dokumentu sakārtošanu, lai futbolists varētu ierasties Latvijā. Tagad visas formalitātes nokārtotas, un spēlētājs, ar kuru rīdzinieki bija vienojušies jau iepriekš, ir ieradies Rīgā un jau piedalās komandas treniņos.

Okonkvo sevi labi pierādīja treniņnometnē Dubaijā. Činonso pirms tam spēlēja vietējā Nigērijas čempionātā, un šī būs viņa pirmā pieredze Eiropas čempionātā.

Izmantotie resursi:
“Riga” sastāvu pastiprina slovēnis...

Slēpts komentārs: duka2

  -2 [+] [-]

, 2017-03-24 17:14, pirms 7 gadiem
duka2 rakstīja: Kaut kādu vecu jākli nopirkusi,kurs pat sākum sastāvā netiks 😄
labi spēlētāji. Spartakam pašam ir problēmas ar komplektāciju, tā kā nevajag nomelnot citus

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 17:20, pirms 7 gadiem
Tas slovēnis izklausās cerīgi, tikai kāpēc nonācis Latvijā? Kritums, nepieciešams restarts?
Rene Mihelic - Player Profile | Transfermarkt

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 17:26, pirms 7 gadiem
Pandora rakstīja: Tas slovēnis izklausās cerīgi, tikai kāpēc nonācis Latvijā? Kritums, nepieciešams restarts?
http://www.transfermarkt.com/rene-mihelic/profil/spieler/48601
Palika bez kluba
Turklāt Riga arī pietiekami labi maksā

     [+] [-]

, 2017-03-24 17:32, pirms 7 gadiem
Kas ar aizsargu Gogoua? Nebūs?

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 17:51, pirms 7 gadiem
duka2 rakstīja: Kaut kādu vecu jākli nopirkusi,kurs pat sākum sastāvā netiks 😄
ja jau tev patiik ar sveeciiti gulamiztabaa staaveet un skatiities ar ko vinsh gul tad esi nepareizajaa zinu portaalaa ienaacis, jo shait par tev tik svariigo mauciibu neviens neintereseejas!!!
PS. ar sho tev tik svariigo informaaciiju vari droshi doties uz delfi.lv un tu buusi lielaa cienaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 20:51, pirms 7 gadiem
ideāli..Vēl 3 paildinājumus un pusi sezonas varēs iespēlēt. Kā teica viens pieredzējis treneris, viena spēlētāja iespēlēšanai komandā ir vajadzīgi 2 mēneši, nerēķinot tā fizisko sagatavotību. Rēķiniet paši. Jo vairāk ņems, jo labāk Latvijas mērogiem

  +1 [+] [-]

, 2017-03-24 20:56, pirms 7 gadiem
Izskatās pēc dzērāja. Zili riņķi zem acīm. Laikam hujārī vienītī, kā jau visa tā bomāru krieveļu komanda

     [+] [-]

, 2017-03-24 21:01, pirms 7 gadiem
neiazmirstiet aizmugure virs nummura RUS karogu ie.ist. sučaras