Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Daugavpils uzvar Lietuvas čempionus, Rīgas "Daugava" zaudē ar 0:3

Agris Suveizda

Daugavpils uzvar Lietuvas čempionus, Rīgas "Daugava" zaudē ar 0:3
Epizode no spēles starp Rīgas "Daugavu" un "Žalgiri"
Foto: www.zalgiris-vilnius.lt

Vakar izlašu pārtraukuma laikā kārtējās pārbaudes spēles aizvadījuši vairākas Virslīgas komandas. Latvijas čempione Daugavpils "Daugava" izbraukumā ar 3:2 pieveica Paņevežas "Ekranas", savukārt krietni bēdīgāk klājās Rīgas Daugavas" futbolistiem, kas Viļņā ar 0:3 atzina "Žalgira" pārākumu. "Ventspils" spēlēja neizšķirti ar citu Lietuvas klubu "Banga" - 1:1.

"Ventspils tikās ar Gargždu "Banga", kas pirmajās trīs Lietuvas čempionāta spēlēs izcīnījusi trīs punktus. Kurzemniekiem piederēja pārsvars, taču viņi nespēja izmantot vārtu gūšanas iespējas un pēc pārtraukuma vadībā izvirzījās viesi. "Banga" pēc standartsituācijas vārtus guva ar rikošeta palīdzību. Lietuviešu prieki gan nebija ilgi, jo drīz pēc tam Vladislavs Kozlovs ar spēcīgu sitienu panāca izlīdzinājumu – 1:1. Klubu otro komandu duelī "Ventspils" pretiniekus sagrāva ar 10:0.

Paņevežā vakar viesojās uzreiz divas Virslīgas komandas. Daugavpils "Daugava" Latvijas un Lietuvas čempioņu duelī pieveica vietējo "Ekranas", kas "A līgas" sezonu sākusi ar divām uzvarām divās spēlēs. Pirmajā puslaikā daugavpilieši guva divus vārtus. Vispirms Stenlijam Ibem pēc centrējuma ļāva apstrādāt bumbu, pagriezties un izdarīt sitienu, bet pēc tam izgājienā kļūdījās vārtsargs un Ibe ar galvu guva otros vārtus. Pēc pārtraukuma "Daugava" pēc piespēles no kreisās malas panāca jau 3:0. "Ekranas" gan atguvās un deficītu samazināja līdz minimumam. Pirmajos ielaistajos vārtos uz līnijas rupji kļūdījās Igors Labuts, kurš vēlāk neglāba vēlreiz – "Daugava" beigu beigās svinēja uzvaru ar 3:2.

Savukārt Virslīgas jaunpienācēja "Ilūkste" ar vienu vārtu pārsvaru pārspēja "Ekranas" otro komandu – 1:0. Citā Lietuvas pilsētā Viļņā viesojās Rīgas "Daugava", kas ar 0:3 atzina vietējā "Žalgira" pārākumu. Pirmie vārti tika gūti ar 11 metru soda sitienu, otrajos neveiksmīgi vārtus atstāja vārtsargs, bet trešajos "Daugava" vēlreiz iekrita aizsardzībā. "Žalgirim" pirmajās divās kārtās ir pa uzvarai un zaudējumam. Tāpat spēli aizvadīja arī "Metta"/LU, kas ar 8:0 sagrāva Latvijas pēc spēka trešās līgas komandu "Alberts". "Mettai" divus vārtus guva Juris Skābardis, bet pa vieniem Jura Višņakova, Gata Kalniņa, Venta Vanaga, Artūra Švalbes, Raita Grablovska un Romana Rožkovska kontā.

Jaunā Virslīgas sezona sāksies jau piektdien, kad Liepājas "Metalurgs" savā laukumā uzņems "Mettu"/LU.

Spēļu video

"Ventspils" - "Banga" 1:1 (0:0)
Rīgas "Daugava" - "Žalgiris" 0:3 (0:3)
Daugavpils "Daugava" - "Ekranas" 3:2 (2:0)

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
fkekranas.lt - Futbolo klubas "Ekranas"
Žalgiris-Vilnius.lt
METTA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-24 21:09, pirms 11 gadiem
jums pašiem kauns nepaliek ko rakstat? Ar saviem pretīgajiem komentiem reprezentējat savu līmeni

  +1 [+] [-]

, 2013-03-24 21:23, pirms 11 gadiem
kaiminjAnnasuzkniebeejs rakstīja: un ari toletee var palaist udeni afrika tadu visatljautibu nau
Ja aizrādi Ždanokai, tad vismaz pats cieni savu valodu, jo tādi vārdi kā tolete un nau latviešu valodā neeksistē. Par garumzīmēm nemaz nerunāsim.

     [+] [-]

, 2013-03-24 21:23, pirms 11 gadiem
es jau cerēju , ka būs normāli komentāri..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-24 21:38, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Visiem normāliem klubiem otrie sastāvi Ekranas, FKV
kamēr DAU D līdzi brauc Ilūkste
Ilūkste jau būtībā būs Daugavas otrā komanda. Kaut kas līdzīgs kā Skonto/Olimps. Cik noprotu, tad pat īpašnieki ir vieni un tie paši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-24 22:11, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: tur nav ko noprast tā ir...
pēdējā info par situāciju AS LM liecina, ja sezonas otrā pusē, ja SK LM nepārņems dome, tad klubs paliks amatierstatusā : (
Jā, tā galīgi nav laba ziņa, bet ja LM pārņems valsts, tad to varēja gaidīt - uzspiedīs taupības pogu līdz pēdējam naga melnumam.

     [+] [-]

, 2013-03-25 12:45, pirms 11 gadiem
10:0 Izskatās, ka nepieciešamības gadījumā FKV būs, ko no rezervēm paņemt. Žalgirim jau ne pirmo reizi, kāda mūsu komanda starpsezonā piekāpjas, tie arī, šķiet, labu sastāvu savākuši. Prieks dzirdēt, ka beidzot FKV sastāvā Kozlovs atzīmējies, jo sen nebija izcēlies šis izlases kandidāts.