Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavpilij" pievienojas aizsargs un "Zenit" piederošs pussargs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Daugavpilij" pievienojas aizsargs un "Zenit" piederošs pussargs
Kirils Makejevs. Foto: BFC Daugavpils

"Optibet" futbola Virslīgas pagājušās sezonas astotajai spēcīgākajai komandai "Daugavpilij" pievienojušies divi krievu futbolisti - pussargs Kirils Makejevs un centra aizsargs Antons Miterjovs.

21 gadu vecais Makejevs Krievijas premjerlīgas granda Sanktpēterburgas "Zenit" dublieru komandā Krievijas 2. līgā 2019./20. gada sezonā divos mačos atzīmējies ar vienu vārtu guvumu. Futbolists var spēlēt gan labās, gan kreisās malas pussarga pozīcijā.

Savukārt 195 centimetrus garais Miterjovs līdzšinējā karjerā Tomskas "Tom" sastāvā 2016./17. gada sezonā aizvadījis 13 spēles Krievijas premjerlīgā. Šobrīd 23 gadus vecais futbolists pēcāk ar "Tom" spēlēja arī Krievijas Nacionālajā līgā, bet pagājušo sezonu aizvadīja Baltkriecijas 1. līgas vienībā "Krumkachi".

"Daugavpils" iepriekšējā pārbaudes spēlē viesos ar 3:1 pieveica Viļņas "Riteriai". Jauno Virslīga sezonu daugavpilieši sāks 14. martā ar mājas spēli pret "Liepāju".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/pg/bfcdaug...

     [+] [-]

, 2020-02-24 11:24, pirms 4 gadiem
Skatīsimies kā šie spēlēs bet viss komandas pērk normālus papildinājumus tik par Tukumu šaubas jo pēc franču aiziešanas papildinājumi nav sekojuši.

     [+] [-]

, 2020-02-24 12:11, pirms 4 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Skatīsimies kā šie spēlēs bet viss komandas pērk normālus papildinājumus tik par Tukumu šaubas jo pēc franču aiziešanas papildinājumi nav sekojuši.
Tukums nav tik finansiāli spēcīgs kā pārējie. Domāju, ka Tukums varētu ņemt labus vietējos spēlētājus, kuriem vēl nav līgumi.
Kā, arī viņi varētu īrēt latviešu spēlētājus no citiem Virslīgas klubiem.

     [+] [-]

, 2020-02-24 12:27, pirms 4 gadiem
Lukstins88 rakstīja: Tukums nav tik finansiāli spēcīgs kā pārējie. Domāju, ka Tukums varētu ņemt labus vietējos spēlētājus, kuriem vēl nav līgumi.
Kā, arī viņi varētu īrēt latviešu spēlētājus no citiem Virslīgas klubiem.
Tukumam pārbaudes spēlēs bija diezgan daudz ārzemnieku, izskatās, ka uzsvaru liks uz viņiem, nevis vietējiem

     [+] [-]

, 2020-02-24 12:38, pirms 4 gadiem
''Tukumam'' pēdējā izziņotajā pārbaudes spēlē piedalījās Romāns Mickevičs un Ņikita Pačko.

     [+] [-]

, 2020-02-24 13:34, pirms 4 gadiem
Soloveičiks arī bija no Zenit. Nezinu, kam tagad pieder.