Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Mettu" pamet arī pamatvārtsargs Dāvis Ošs, kapteinis Ševeļovs beidz karjeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Mettu" pamet arī pamatvārtsargs Dāvis Ošs, kapteinis Ševeļovs beidz karjeru
Dāvis Ošs. Foto: Jānis Līgats

Latvijas Virslīgas futbolā pagājušās sezonas devītās vietas ieguvēja "Metta" pavēstījusi, ka komandā nepaliks tās ilggadējais kapteinis Kirils Ševeļovs.

"Vēlos pateikties visiem treneriem un spēlētājiem, ar kuriem kopā esam spēlējuši "Mettas" kreklā, kā arī visai "Mettas" ģimenei par šiem pieciem lieliskajiem gadiem. Bija gan kritumi, gan kāpumi, bija daudz emociju, gan vilšanās, gan prieks, un tas viss bija tā vērts," teica Ševeļovs.

"Ar katru gadu mēs progresējām kā komanda, un nepieciešams turpināt tādā pat ticībā. Tad rezultāti atnāks, ko arī novēlu. Ir pienācis brīdis pielikt punktu futbolista karjerai un iesaistīties trenera darbā. Un varbūt kādreiz atgriezīšos Virslīgas komandā, bet pavisam citā lomā," pauda Ševeļovs. Viņš kļuvis par "Mettas" akadēmijas vienu no treneriem.

Kopā skaitot Virslīgu, pārspēles un Latvijas kausa izcīņu, Ševeļovs "Mettas" rindās aizvadījis 134 spēles un guvis septiņus vārtus. 2017. un 2018. gada Virslīgā viņš kļuva par "Dzelzs vīru", laukumā pavadot maksimālās minūtes. Ševeļovam izdevās sasniegt septīto garāko nepārtraukto spēļu sēriju Eiropā starp laukuma spēlētājiem.

Ņemot vērā Ševeļova lēmumu, par "Mettas" pieredzējušāko futbolistu tagad kļuvis Krists Kristers Gulbis, kurš pirms nedēļas atzīmēja 23. dzimšanas dienu.

Tikmēr "Mettas" pamatvārtsargs Dāvis Ošs pievienojies Jūrmalas "Spartaka" treniņnometnei Turcijā. Video ar viņa ierašanos publicējis komandas īpašnieks Mario Trabuki. Viņa pāreju apstiprinājusi arī "Metta". Dāvja vecākais brālis Mārcis joprojām pieder "Spartakam", kaut spēlē Šveicē.

Izmantotie resursi:
Paldies, Kiril! - FS MettaFS Metta

  +1 [+] [-]

, 2020-01-22 14:04, pirms 4 gadiem
Raksts, ka beidz karjeru, bet nav norādīts vecums.
Čubaram 19 vai 56 gadi?

  +1 [+] [-]

, 2020-01-22 15:56, pirms 4 gadiem
dafs rakstīja: Raksts, ka beidz karjeru, bet nav norādīts vecums.
Čubaram 19 vai 56 gadi?
29.

     [+] [-]

, 2020-01-22 18:08, pirms 4 gadiem
Šķiet, no tiem LV spēlētājiem, kuri mūsu Virslīgā debitēja ne ātrāk par 2000.gadu un aizvadīja 200+ spēles, ārzemju klubos nekad nav spēlējuši:
Gubins, Blanks, Sokoļskis, Timofejevs, Ševeļovs, Pētersons, V.Smirnovs, Volkovs, Bogdaškins, Redjko, Kalns, Afanasjevs, J.Sokolovs.