Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavpili" trenēs "Zenit" slavenība un UEFA kausu izcīnījušais Gorškovs

Agris Suveizda

"Daugavpili" trenēs "Zenit" slavenība un UEFA kausu izcīnījušais Gorškovs
Aleksandrs Gorškovs. Foto: BFC "Daugavpils"

Par BFC "Daugavpils" Virslīgas komandas galveno treneri 2020. gada sezonā strādās Krievijas futbola speciālists Aleksandrs Gorškovs, kurš lielu daļu savas futbolista karjeras aizvadījis Krievijas grandā Sanktpēterburgas “Zenit”, vēstī Latgales klubs.

1970. gadā dzimušais Aleksandrs Gorškovs savas futbolista karjeras laikā pārstāvējis gan Krievijas, gan Ukrainas izlases. Ukrainas izlases sastāvā viņš arī izcēlās ar ļoti skaistu vārtu guvumu mačā pret Spāniju, bet klubu karjerā aizvadījis ilgus gadus Sanktpēterburgas “Zenit”. Šī kluba rindās viņš kļuva gan par Krievijas čempionu un kausa ieguvēju, gan arī par UEFA kausa un Superkausa ieguvēju. Starp citu, savu pēdējo spēli starptautiskajā arēnā Gorškovs aizvadīja 2008. gada UEFA kausa izcīņas pusfinālā, kad “Zenit” ar 4:0 pieveica Minhenes “Bayern”. Pēc karjeras beigām tika iekļauts “Zenit” slavas zālē.

Futbolista karjeru noslēdza 2009. gadā, pēc kā trenēja “Zenit” jauniešu komandu, bet vēlāk strādāja ar tādiem klubiem kā “Baltika”, “Nizhny Novgorod”, “Amkar”, “Saturn” un citiem. 2018. gadā strādāja ar “Zenit-2” komandu.

Gorškovs savus pienākumus sāka pildīt otrdien un turpmāk viņam asistēs Vladimirs Žavoronkovs, Jurijs Sokolovs un Vjačeslavs Dusmanovs. Pirmo oficiālo pārbaudes spēli "Daugavpils" aizvadīs svētdien, kad tiksies ar Valmieras komandu.

Izmantotie resursi:
Aleksandrs Gorškovs – jaunais galvenais...

     [+] [-]

, 2020-01-23 19:06, pirms 4 gadiem
Jaa, tas ir sava zin`a bomba