Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Spēles laikā nesodītais Freimanis saņem trīs spēļu diskvalifikāciju

Rolands Eliņš

Spēles laikā nesodītais Freimanis saņem trīs spēļu diskvalifikāciju
Gints Freimanis spēlē pret "Spartaku"
Foto: Raitis Supe/Futbola Virslīga

"SynotTip" futbola Virslīgas vienības "Jelgavas" kapteinis Gints Freimanis nevarēs piedalīties trīs nākamajās turnīra spēlēs, lēmusi Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija. Viņš sodīts par savā soda laukumā veiktu sitienu pretiniekam, turklāt jāuzsver, ka spēles laikā Freimanim šajā epizodē sods netika fiksēts un pendele par labu "Spartakam" netika nozīmēta.

14. aprīļa Virslīgas spēlē Jūrmalas "Spartaks" ar 2:1 pieveica "Jelgavu", noturot pirmajā puslaikā iekrāto divu vārtu pārsvaru. Taču nākamajā dienā "Spartaks" pauda neapmierinātību ar pāris epizodēm šajā mačā - klubs savā profilā sociālajā tīklā "Facebook" publicēja video no Sportacentrs.com tiešraides, kurā redzami divi asi, pat rupji pārkāpumi "Jelgavas" spēlētāja Ginta Freimaņa izpildījumā.

Šo video "Spartaks" raksturoja ar grūti pārprotamo abreviatūru "WTF?", jo pirmajā epizodē tika fiksēts vienkārši noteikumu pārkāpums, neparādot spēlētāja dzelteno kartīti, bet epizodē 73. minūtē, kad Klāvs Bāliņš ielauzās soda laukumā un tika nogāzts ar sitienu ar elkoni pa seju, galvenais tiesnesis Aleksandrs Anufrijevs noteikumu pārkāpumu nesaskatīja un pendeli nenozīmēja.

"Spartaks" toties vērsās pie LFF DK, kas, šodien izskatot "Spartaka" iesniegumu un noskatoties spēles video, vienbalsīgi nolēma sodīt Freimani tieši par epizodi 73. minūtē. Viņam par tīšu sitienu pretiniekam piespriesta trīs spēļu diskvalifikācija, kas liks izlaist Virslīgas spēles pret "Mettu/LU", "Riga" un RFS. Tāpat Freimanim piespriests 170 eiro liels naudas sods.

Naudas sodu būs spiesta nomaksāt arī "Liepāja/Mogo", kas zaudējumā 0:1 pret RFS nopelnīja piecus brīdinājumus, trīs no tiem pēc 70. minūtes. Liepājai piespriests 140 eiro liels naudas sods.

Tāpat DK lēmusi par četru citu spēlētāju diskvalifikāciju. Nākamās 1. līgas spēles nāksies izlaist Aleksejam Kuplovam-Oginskim no "Jēkabpils/JSC" un Oleksandram Garbaram no "Ogres", bet divu spēļu diskvalifikācija Davidam Bagdasarjanam no "RTU/Skonto Academy". Savukārt Marekam Rudakovam divu spēļu diskvalifikācija un 140 eiro liels sods dublieru čempionātā "Jelgava-2" rindās.

Izmantotie resursi:
LFF DK 19. aprīļa sēdes lēmumi - Latvijas...

  +5 [+] [-]

, 2017-04-19 16:46, pirms 7 gadiem
Tas ir Dieva pirksts, teiktu Freimanis.

  +3 [+] [-]

, 2017-04-19 16:56, pirms 7 gadiem
Tas ir Freimanis, vnk Freimanis - viens no Jelgavas huligāniem mūžīgi mūžos.

  +7 [+] [-]

, 2017-04-19 17:05, pirms 7 gadiem
Freimaņa spēle, attieksme, uzvedība pēdējā laikā ļoooti apbēdina, nesimpatizē un pat tracina. Neforšs spēlētājs palicis.

     [+] [-]

, 2017-04-19 17:37, pirms 7 gadiem
Pirmajā epizodē man liekas ka arī nekas vairāk par sodu nebija - bik ar roku pie krūtīm pastūma un spartakietis nogāzās kā maiss.

Otrā epizodē varēja dot arī sodu pret Freimani, kad Spartaka spēlētājs viņu grūda pirms sitiena mugurā. Protams, tas neattaisno sitienu ar elkoni, par ko vajadzēja būt sarkanajai kartiņai.

  +7 [+] [-]

, 2017-04-19 18:33, pirms 7 gadiem
Pelnīts sods par tīšu sišanu ar elkoni,ko ļoti labi var redzēt video.

  +4 [+] [-]

, 2017-04-19 18:54, pirms 7 gadiem
Beidzot tas atsaldētais klauns tiek diskvalificēts!

  +4 [+] [-]

, 2017-04-19 19:59, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Freimaņa spēle, attieksme, uzvedība pēdējā laikā ļoooti apbēdina, nesimpatizē un pat tracina. Neforšs spēlētājs palicis.
Tāds pretīgs tipiņš tas Freimanis.Tak stāstija,ka esot palicis par dalailamu,svēts un ticīgs un dzēsīs nost tetovējumus un pagātni atliks malā utt.Bet tak tā āža kāja lien ārā..Nekur to neliksi.Urla paliek urla :-((

  +2 [+] [-]

, 2017-04-19 20:03, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Freimaņa spēle, attieksme, uzvedība pēdējā laikā ļoooti apbēdina, nesimpatizē un pat tracina. Neforšs spēlētājs palicis.
Tāds pajēls tipiņš tas Freimanis.Tak stāstija,ka esot palicis par dalailamu,svēts un ticīgs un dzēsīs nost tetovējumus un pagātni atliks malā utt.Bet tak tā āža kāja lien ārā..Nekur to neliksi.Urla paliek urla :-((

     [+] [-]

, 2017-04-19 20:04, pirms 7 gadiem
dulietu čempionātā ...Njā,Eliņš dod ugunis
Slēpts komentārs: sasperjods-k
Slēpts komentārs: sasperjods-k

  +1 [+] [-]

, 2017-04-19 20:27, pirms 7 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Freimaņa spēle, attieksme, uzvedība pēdējā laikā ļoooti apbēdina, nesimpatizē un pat tracina. Neforšs spēlētājs palicis.
Prasts hūlijs, kurš agri vai vēlu sāk iegāzt savu komandu!

  +1 [+] [-]

, 2017-04-20 11:56, pirms 7 gadiem
Jelgavas futbola stradnieks ilgi nav bijis dievnama tapec ari palicis parak rupjs bet rupjiba nepaliek nepamanita Diev visu redz un soda savu avi Jelgavas futbola stradnieku Freimani!!!

  -1 [+] [-]

, 2017-04-21 23:30, pirms 7 gadiem
Lai nu visiem, kas tik ļoti norēja Gintu Freimani, Dievs stāv klāt grūtā brīdī. Bet nu norējāt kapitāli. Lai jums viss izdodas.