Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" pirms spēles ar "Skonto" atlaiž Podpaliju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Ventspils" pirms spēles ar "Skonto" atlaiž Podpaliju
Sergejs Podpalijs var meklēt jaunu darbu
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Latvijas futbola čempionvienība "Ventspils" otrā apļa ievadā atlaidusi līdzšinējo galveno treneri Sergeju Podpaliju, kura vadībā 2011. gadā uzvarēja ne tikai Latvijas čempionātā, bet arī kausa izcīņā.

"Ventspils" šo sezonu sākusi ļoti neveiksmīgi, deviņās spēlēs izcīnot piecas uzvaras, bet piedzīvojot četrus zaudējumus, kas kluba vadībai lika pieņemt lēmumu par trenera maiņu.

Par galveno treneri iecelts bijušais Daugavpils "Dinaburg" un Latvijas izlases pussargs Jurģis Pučinskis, kurš jau vairākus gadus strādā Kurzemes klubā, pēdējā laikā vadot "Ventspils-2".

Informācija par Podpalija atbrīvošanu un Pučinska iecelšanu viņa vietā kļuva zināma jau vakar, taču "Ventspils" ilgstoši to noliedza. Vēl šorīt gan kluba izpilddirektors Dmitrijs Hohlovs, gan Podpalijs sarunā ar Sportacentrs.com noliedza to, ka abas puses šķīrušās, uzsverot, ka sarunas turpinās.

Podpalija pēdēja spēle pie "Ventspils" stūres bija svētdien, kad čempioni ar 0:2 izbraukumā zaudēja "Spartakam". Šodien ventspilnieki savās mājās uzņems "Skonto".

"Pagaidām vēl spiedienu no kluba vadības nejūtu, taču, ja rezultāti neuzlabosies, tas neizbēgami notiks," pēc zaudējuma "Spartakam" teica Podpalijs.

Podpalijs kļuvis jau par trešo galveno treneri, kurš šosezon zaudējis darbu Virslīgā. Iepriekš tika atlaisti Vladimirs Osipovs ("Liepājas metalurgs") un Ravils Sabitovs ("Daugava" (D)). Visas trīs pagājušajā sezonā izcīnīja medaļas.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

Slēpts komentārs: M I K U C I S
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-05-17 14:17, pirms 12 gadiem
nu ko ...apsveicu Jurģi ar jauno amatu...milzīgs lēciens karjerā....vēl gada sakumā trenēja 2001 g.dz. puišus un nu jau kā pirmās komandas treneris...iespaidīgi....vēlu veiksmi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-05-17 14:19, pirms 12 gadiem
Interesanti, kāpēc Pučinskis, ne Cekanavičs.

  -2 [+] [-]

, 2012-05-17 14:22, pirms 12 gadiem
nu tad beidzot!!! tāpat viņš visu laiku malā sēdēja...

  +2 [+] [-]

, 2012-05-17 14:26, pirms 12 gadiem
Tāds nu ir treneru liktenis. Sergeju Podpaliju atcerēsimies kā pirmo trener,i kurš kļuva par Virslīgas čempionu savā debijas sezonā.

  -3 [+] [-]

, 2012-05-17 14:53, pirms 12 gadiem
varbūt var noalgot šos darba rūķus:
Ottmar Hitzfeld

vai

Otto Rehhagel
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-05-17 15:04, pirms 12 gadiem
Rausītis apdega..

     [+] [-]

, 2012-05-17 15:42, pirms 12 gadiem
Podpalijs bija arī pirmais treneris no Krievijas ,kuram izdevās uzvarēt virslīgā.Kas attiecās uz Cekanaviču,tad droši vien Sauļus zin ko dara,jo komandā viņš ir vienīgais no 1997.gada.Otrā trenera krēsls FK Ventspils klubā ir ļoti stabilsPie tam Sauļus varēs dot Jurģim daudz vērtīgus padomus.Šim duetam vajadzētu sastrādāties.Lai veicās!Mani šobrīd uztrauc kas cits.Skaidrs ir ,ka kontrakts Jurģim nebūt nav tik pat liels,kā Podpalijam,tātad klubs ekonomē līdzekļus.Cerams,ka spēlētāji tiks saglabāti un netiks pārdoti.Ja tiks atbrīvoti spēlētāji,tad jau var sākt domāt,ka klubā būs sākusies pārbūve.Cerams ,ka līdz tam nenonāks un klubs virslīgā paliks konkurentspējīgs.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-17 15:44, pirms 12 gadiem
''Ventspili-2'' tagad trenēs Māris Smirnovs?

  -1 [+] [-]

, 2012-05-17 16:04, pirms 12 gadiem
Šķiet, otrais gadījums, kad pie FKV stūres ir Latvijas treneris. Pirmais bija Semjonovs un tas arī viss? Lai Jurģim veicas un lai iztur! Šīs sezonas liels ieguvums ir labu Latvijas treneru apzināšana - Blagonadeždins, Pačko, Popkovs, kas zina, varbūt arī Pučinsks ar laiku būs pie šī pulciņa!

  -3 [+] [-]

, 2012-05-17 16:10, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Tāds nu ir treneru liktenis. Sergeju Podpaliju atcerēsimies kā pirmo trener,i kurš kļuva par Virslīgas čempionu savā debijas sezonā.
tā nu nevarētu teikt. Forums Skonto. savā debija gadā uzvarēja, tātad Marks Zahodins uzvarēja Virsligaa savā pirmajā gadā pie komanas stūres. Tāpat Starkovs, kad 1993. gadā tika pie Skonto stūres... uzvarēja savā debija gadā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-17 20:06, pirms 12 gadiem
Komanda sezonu sākusi ļoti nepārliecinoši, tāpēc domāju, ka pareizs lēmums. Nav ko turēt leģionāru treneri, ja rezultāti neuzlabojas. Ventspilij ir viens no labākajiem sastāviem Virslīgā, bet izskatās, ka Podpalijs nemāk savākt spēlētājus un viņus pietiekami noskaņot. Redzēsim, vai to pratīs Pučinskis, jo trenēšana Virslīgā viņam būs jauns izaicinājums. Varbūt ar to arī uzdzīs komandai emocijas.

Lai veicas. Domāju, ka Podpalija darbs gan kopumā, ņemot vērā arī pērno gadu, vairāk vērtējams ar +, ja aizmirstam to apkaunojošo zāģi Belgradā.

  -1 [+] [-]

, 2012-05-17 20:29, pirms 12 gadiem
...Negribēja mirt ar sirds nepietiekamību, nolēma atgriezties Dzimtenē...
Cerams , ka Jurģim arī izdosies izvairīties no iZKAPTS...
Tomēr Latvijā spēlējis ir un palicis atmiņā.....

  -1 [+] [-]

, 2012-05-18 07:41, pirms 12 gadiem
Varēja jau arī A.Lapsu uzaicināt. Vindava pietiekami labu rezultātu rādija un pie tam vietējais, ar atbilstošu futbola licenci. Noteikti vairāk skatītāju apmeklētu spēles. Lokālpatriotismam ir ļoti liels spēks. Bet mēs, jau parasti svešajiem uzticamies vairāk kā savējiem. Drusku arī nepariezi ka Venspils gatavo D-pilīj virslīgas treneri par savu naudu, bet nu bagāts kā grib...... . Vai ka neiznāk kā par to skopo. Veiksmi FKV.

  +1 [+] [-]

, 2012-05-18 14:15, pirms 12 gadiem
Attiecībā uz skatītāju apmeklējuma pieaugumu uz tā rēķina,ka spēlē vai trenē savējie,nepiekritīšu.Vindavas spēles apmeklēja tie paši cilvēki kuri parasti Ventspilī apmeklē futbolu,ja nu vienīgi vienīgi futbolistu draugu un radiņu pulciņš nāca klāt.Tik un tā, arī tajā gadā uz FK Ventspils spēlēm nāca vairāk skatītāju.Kaut gan Vindavas rindās spēlēja ap 60-70 % vietējie,bet FK Ventspilī uz vienas rokas pirkstiem savējos varēja saskaitīt.