Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Liepāja grib sagādāt pirmo zāģi "Skonto", Jelgava – Daugavpilij

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Liepāja grib sagādāt pirmo zāģi "Skonto", Jelgava – Daugavpilij
Genādijs Soloņicins un Ruslans Mingazovs
Foto: A.Prūsis (Sportacentrs.com)/R.Kokšarovs (f64)

Šodien Virslīgas čempionātā tiks izspēlēta 5. kārta – pirmo reizi spēles notiks darba dienā. Pagaidām bez zaudējumiem turpina cīnīties tikai „Daugava” (D) un „Skonto”, kas šodien spēlēs attiecīgi pret „Jelgavu” (viesos) un „Liepājas metalurgu” (mājās).

„Jelgava” – „Daugava” (D)

Ravila Sabitova „Daugava” Virslīgu sāka ar divām sausām uzvarām (4:0, 1:0), pēc kā sekojuši punktu zaudējumi cīņās ar „Mettu/LU” (1:1) un „Skonto” (0:0). Ar bilanci 2-2-0 „Daugava” ieņem 1. vietu, kaut arī vēl nevienā spēlē nav guvusi vārtus 1. puslaikā! Sešus no saviem septiņiem vārtiem Latgales pārstāvji iesituši laika posmā no 52. līdz 66. minūtei. Jelgava, ņem to vērā! Abos pēdējos mačos pie neizšķirta rezultāta tieši „Daugava” bija tā, kas spēles beigu daļā izdarīja spiedienu – nevienā no gadījumiem izraut uzvaru neizdevās, taču šāda mērķtiecība (kā arī galveno konkurentu ne pārāk spīdošais sniegums) likusi Sportacentrs.com „Daugavu” ierindot 1. vietā mūsu „Spēka rangā” pēc 4. kārtas. Jūtams, ka apgriezienus uzņem Mamuka Gongadze. „Jelgava” turpretī pagaidām radījusi vairāk vilšanos nekā prieku – tikai viena uzvara četrās spēlēs un tā pati iegūta laimīgā kārtā, uzveicot neveiksmīgo „Gulbeni”. Jelgavnieku rindās tā pa īstam acīs pagaidām krīt vienīgi uzbrucēja Vladislava Kozlova sniegums, tāpat meistarīgs šķita pret „Mettu” debitējušais (nāca uz maiņu) japānis Rei Išikava. Jelgavnieki pagaidām vēl ne reizi nav pārspējuši Daugavpils „Daugavu” un alkst to izdarīt šodien, taču pārāk daudz priekšnosacījumu šādam notikumam pagaidām grūti saskatīt…

Detalizēti iespējamo cīņas gaitu atklāj Dainis Kazakevičs: „Pēdējā spēlē pret ''Mettu'' mums izdevās samērā labi nospēlēt aizsardzībā. Arī spēlē pret ''Daugavu'' uzsvaru liksim uz aizsardzību, jo pret Virslīgas vadošajām komandām mēs nevaram atļauties spēlēt atklāto futbolu. Pretiniekiem ir masīva aizsardzības līnija, tādēļ mēģināsim spēlēt ātri un izmantot savas priekšrocības, veidojot ātras pārejas no aizsardzības uzbrukumā. Daudz ko izšķirs spēle laukuma vidusdaļā, kurā daugavpiliešiem ir vieni no labākajiem izpildītājiem ar pieredzējušo Mihailu Ziziļevu priekšgalā.” Marks Bogdanovs piebilst: „Ja izdosies spēle aizsardzībā, tad savu momentu noteikti sagaidīsim, jo visdrīzāk spēlēsim ar pretuzbrukumu taktiku. Katrā ziņā spēle būs grūta, jo uz sintētiskā laukuma ļoti liela nozīme ir standartsituācijām, bet tieši šajā elementā „Daugava” ir ļoti spēcīga.”

"Daugavas" treneris Sabitovs: "Pēc smagās spēles ar "Skonto" svarīgi bija atjaunoties, kā arī atrisināt jautājumu par mazo laukumu, kurā spēcīgākas komandas priekšrocības mazinās. Tāpat negribētos redzēt tiesnešu kļūdas, kuras, neskatoties uz rezultātiem, mūs nepamet."
Intriga: Vai „Daugava” beidzot gūs vārtus 1. puslaikā, uzvarēs un nosargās 1. vietu?

„Ventspils” – „Daugava” (R)

Juriju Popkovu var saukt par pirmo četru kārtu lielāko brīnumdari – pēc visai nepelnīta 0:4 1. kārtā pret Daugavpili nākamajās trīs cīņās viņa vadītā Rīgas „Daugava” sakrājusi septiņus punktus un uzlekusi neticami augstajā 3. vietā, kaut vairums ekspertu pirms sezonas paredzēja šai komandai pēdējo vietu. Protams, sezona tikai nupat sākusies, taču šie iegūtie punkti noderēs jebkurā gadījumā. Tā nu sanāk, ka šodien Ventspilī mājinieki čempioni, atrodoties 4. vietā, uzņems pozīciju augstāk(!) esošo Rīgas „Daugavu”. Tomēr jānotiek lielam brīnumam, lai „Ventspils” neuzvarētu. Čempioni šobrīd izskatās atguvušies, svētdien pārliecinoši uzveica „Gulbeni” (3:0) un teorētiski šodien būtu jāseko līdzīgi drošai uzvarai. Potenciālo vārtu guvēju netrūkst – Martiness, E.Višņakovs, Turkovs, Suhanovs, Cigirlašs, Tukura. „Daugavas” vārtsargam Artūram Vaičulim darba pietiks… Jāmin, ka šī būs pēdējā spēle, kuru diskvalifikācijas dēļ izlaidīs čempionu treneris Sergejs Podpalijs.

Turkovs: „Protams, esmu priecīgs, ka izdevās gūt vārtus pret "Gulbeni", bet stipri vairāk mani iepriecināja "Ventspils" uzvara. Mēs ļoti gribējām uzvarēt! Ļoti nepierasti bija redzēt "Ventspili" turnīra tabulas vidū. Tagad mūs gaida spēle ar "Daugavu", kura sezonas sākumā patīkami pārsteigusi savus līdzjutējus. Ko tur piebilst, ja rīdzinieki tagad ieņem 3. vietu?! Bet mēs noskaņojamies ļoti nopietni, jo, visu cieņu "Daugavai", vieta trijniekā tomēr vairāk piestāv "Ventspilij"! Centīšos gūt vārtus. Taču, ja neizdosies, bet mēs uzvarēsim, nemaz neuztraukšos. Tieši otrādi, priecāšos par uzvaru un priecāšos par partneriem!”

Jurijs Popkovs: "Par pretinieku varu teikt tik tos labākos vārdus – spēcīgs treneris, laba, sabalansēta komanda, ar spēcīgiem spēlētājiem katrā pozīcijā. Ja spēlētāji izpildīs manus norādījumus, tad spēle izvērtīsies interesanta un nebūsim nekādi peramie zēni." "Daugavas" aizsargs Toms Mežs: "Ar Ventspils komandu man vienmēr ir izvērtušās interesantas spēles jau spēlējot Liepājas sastāvā. Zinu, ka mājās ''Ventspils'' spēlē ļoti labi un jebkuram pretiniekam tur ir grūti uzvarēt. Tomēr ticu mūsu komandai, ka varam pacīnīties par uzvaru Ventspilī."
Intriga: Vai Popkovs un „Daugava” ir spējīga uz vēl vienu brīnumu?

„Skonto” – „Liepājas metalurgs”

Šo laikam var saukt par centrālo cīņu, kurā spēkosies divas titula pretendentes. „Skonto”, atklāti sakot, kvalitatīvi nospēlēja tikai vienā no četrām spēlēm (visai pelnīti uzveicot „Ventspili” ar 1:0) un tomēr zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutusi. Tomēr diez vai kādu pārliecināja „Skonto” uzvara pret „Spartaku” (pēdējās minūtes pendele), neizšķirti pret „Jūrmalu” (vairākumā izlaista uzvara) un „Daugavu” (daugavpilieši beigu daļā prata uzspiest). Tabula gan paliek tabula, un tajā „Skonto” ir tikpat punktu, cik līderei Daugavpilij. „Liepājas metalurgs” savukārt pārliecinoši aizvadīja pirmās divas kārtas (2:0, 2:0), tad izlaida Kurzemes derbiju, taču visus šokēja liepājnieku negaidītais klupiens mājās pret „Spartaku” (1:2). Šobrīd jāreabilitējas, tomēr skaidrs, ka „Skonto” stadionā neklāsies viegli. Var prognozēt nervozu, emocionālu un, iespējams, arī piesardzīgu cīņu. „Skonto” trūkst uzbrucēja ar vārtu gūšanas garšu (pagaidām gandrīz visu sasituši pussargs Alans Sineļņikovs, kā arī Andrejs Siņicins no 11 metru atzīmes), taču ko līdzīgu var teikt arī par Liepāju – Vladimirs Kamešs un Jurģis Kalns pagaidām īsti vezumu nevelk.

Vladimirs Osipovs: „Mūsu savstarpējās spēles vienmēr ir bijušas interesantas skatītājiem. Par “Skonto” var teikt, ka tā izceļas ar ātriem un kustīgiem uzbrucējiem, bīstami viņi ir pretuzbrukumos. Šogad “Skonto” īpaši efektīvi izmanto standartsituācijas, ieskaitot 11 metru soda sitienus. Tas liek mums spēlēt piesardzīgi, lai nenonāktu lielās nepatikšanās. Pēdējās spēlēs pretinieks ir parādījis savu cīnītāja raksturu, divas trīs spēles izceļot pēdējās minūtēs. Pret “Skonto” spēlējot, jābūt simtprocentīgi savāktiem.” Dzintars Zirnis: „Skaidrs, ka viņiem būs ātri spēlētāji, un viņi spēlēs uz pretuzbrukumiem. Pretinieku pluss ir arī tas, ka viņi spēlē mājās. Būs atkal zaļais laukums, šosezon tikai otrā spēle mums būs uz tāda un pieļauju, ka laukums būs smags, tāpat, kā tas bija pirmajā spēlē Liepājā dabīgā seguma laukumā. Rēķināmies kā vienmēr tikai ar uzvaru – mēs braucam uzvarēt – tas ir viennozīmīgi. Tiesa gan, pretinieks domā tāpat.”

Kristaps Blanks: „Šogad vairs nevar runāt par kaut kādu „lielo četrinieku”, jo pirmās spēles pierādījušas, ka jebkura komanda var atņemt punktus citiem. To tikai vēlreiz apliecināja „Spartaks”, uzvarot Liepāju. Tāpēc liepājnieki būs īpaši nikni, jo droši vien bijusi saruna pēc spēles ar treneri, bet mēs centīsimies turpināt veiksmīgo sēriju, kas ilgst jau no pērnā gada septembra! [kopš tā laika „Skonto” ne reizi nav zaudējis – aut.piez.].”
Intriga: Vai Liepāja būs atguvusies pēc šoka pret „Spartaku”?

„Spartaks” – „Gulbene”

„Spartaks” pirmās četras kārtas izspēlējis pret pagājušās sezonas Virslīgas TOP4 un pēc bīstamas piešaudes (trīs zaudējumi ar vienu vārtu pārsvaru) pagājušajā kārtā beidzot trāpīja – Liepājā negaidīti pārspēja „Metalurgu” (2:1). Šķiet, maisam jābūt vaļā un ar talantīgiem leģionāriem pieblīvētajam „Spartakam” turpinājumam jābūt gludākam. Pagaidām pa pārītim iesituši ganietis Tvumasi un kolumbietis Moskera, un pret pastarīti „Gulbeni” momentu daudzums noteikti būs pieklājīgs. „Gulbene” pagaidām nespēj ieskrieties, regulāri trūkst arī veiksmes (Jelgavā, kā arī kausa pusfinālā pret „Skonto”). Trenerim Mihailam Koņevam jādisciplinē savi Āzijas leģionāri (pret „Ventspili” pozicionāli rupjas kļūdas pieļāva Tučija) un jāizvēlas pareiza taktika – ar „Spartaku” jābūt uzmanīgiem…
Intriga: Vai „Spartaks” uzņems apgriezienus un pamazām identificēs sevi kā medaļu tīkotāju?

„Metta/LU” – „Jūrmala”

Šī spēle būs interesanta ar to, ka tiksies divas komandas ar identisku bilanci – trīs neizšķirti un zaudējums. Tiesa, ja „Mettas/LU” gadījumā par šādiem rezultātiem varam aplaudēt (komanda debitē Virslīgā, tai nav leģionāru, speciālisti tai paredz zemu vietu utt.), tad Vladimira Pačko padotie jūrmalnieki pagaidām nerealizē savu potenciālu – sākums bija labs (3:3 pret „Skonto”), bet turpinājumā pēc loģiska zaudējuma Liepājā (0:2) netika uzvarētas divas ņemamas spēles (2:2 ar „Gulbeni”, 1:1 ar „Daugavu” (R)). Lielā mērā vainojams disciplīnas trūkums – pieci no astoņiem vārtiem ielaisti no 11 metru soda sitiena atzīmes… Lai gan Pačko pārmet tiesnešiem, jāsaka, ka lielākā daļa pendeļu nopelnīta pašu muļķības pēc. Tāpat interesanti, ka gan Andris Riherts, gan Pačko pēc iepriekšējās spēles izcēlās ar praktiski identiskiem tekstiem – sak, psiholoģiskā ziņā ļoti svarīgi būtu gūt pirmo uzvaru, un tas reāli izdarāms nākamajā spēlē. Vai tas nozīmē, ka būs neizšķirts? Šķiet, favorītei būtu jābūt „Jūrmalai”, taču „Metta/LU” praktiski pret jebkuru pretinieku 49. vidusskolas laukumā spēlē kā līdzīgs ar līdzīgu (vienīgais zaudējums piedzīvots citur – Arkādijas laukumā). Abas komandas ir sīkstas, kas sola ļoti aizraujošu bezkompromisa cīņu!

Andris Riherts: „Ir uzņemts labs spēļu temps. Katra spēle ir svarīga un katrā spēlējam, lai uzvarētu. Ar ''Jūrmalu'' tikāmies vēl 1. līgā. Skaidrs, ka komanda ir mainījusi sastāvu un līdz ar to paralēles nav jēgas vilkt. Pretiniekiem ir savi trumpji, bet mums ir savējie.” „Mettas” aizsargs Juris Skābardis: „Uzskatu, ka Jūrmala ir ''ņemams'' pretinieks, taču viegli nebūs. Jāsaka gan, ka pēc spēles ar ''Jelgavu'' nogurums ir mazāks nekā pēc cīņas ar ''Daugavu''.”
Intriga: Vai komandas izspēlēs neizšķirtu, kas abām būtu jau ceturtais šāds iznākums piecās spēlēs?

Virslīgas 5. kārta

SpēleKad?Kur?Cik maksā ieeja?
Jelgava – Daugava (D)18.04./17:00Zemgales OC mākslīgais laukumsbezmaksas
Ventspils – Daugava (R)18.04./17:30Ventspils OSC1Ls*
Skonto – Liepājas metalurgs18.04./18:00„Skonto” stadions1Ls
Spartaks - Gulbene18.04./18:00Kauguru vidusskolas mākslīgais laukumsbezmaksas
Metta/LU – Jūrmala18.04./19:00Rīgas 49. vidusskola1Ls**

"*" Bērniem līdz 14 gadu vecumam un pensionāriem ieeja bezmaksas, bērniem no 14 gadu vecuma 0.50Ls. Papildus: ar „Ventspils” – „Gulbenes” 4. kārtas spēles biļeti, var tikt par brīvu.
"**" - "Mettas/LU" mājas spēlēs ieeja ir bezmaksas bērniem un pensionāriem, kā arī tiem, kuri ieradušies ar kluba atribūtiku.

Turnīra tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Daugava (D)42207:28
2.Skonto42206:48
3.Daugava (R)42116:87
4.Ventspils32016:36
5.Liepājas metalurgs32015:26
6.Jelgava41126:84
7.METTA/LU40312:33
8.Jūrmala40316:83
9.Spartaks41034:63
10.Gulbene40223:72

Rezultatīvākie spēlētāji

VSpēlētājsKlubsVārti
1.KozlovsJelgava3
2.SaitoGulbene3 (1)
3.SiņicinsSkonto3 (3)
4.SineļņikovsSkonto2
ŽatkinsJelgava2
TvumasiSpartaks2
KārkliņšDaugava (R)2
MoskeraSpartaks2
AfanasjevsMetalurgs2
Federiko MartinessVentspils2
11.OsipovsJūrmala2 (1)
GongadzeDaugava2 (1)

Izmantotie resursi:
Futbola Virslīga - Sākums

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-18 09:30, pirms 12 gadiem
Domāju, ka jāliek uz Spartaka un Ventspils uzvarām
Slēpts komentārs: eduards fināls

  +3 [+] [-]

, 2012-04-18 09:53, pirms 12 gadiem
ehhh... nav ko brinities, ka skatitaji tik maz nak uz spelem.
Kur ir prats speli ielikt darba diena - 17:00 ? Es, labprat, ietu skatities speli, bet man darbs lidz 18:00. Un domaju, ka ne tikai man.

  +6 [+] [-]

, 2012-04-18 09:59, pirms 12 gadiem
jautājums, cik pendeles šodien iesitīs Skonto?

     [+] [-]

, 2012-04-18 10:04, pirms 12 gadiem
Skonto-LM varot saukt par centrālo cīņu. Bet kur ir tiešraide ?! Nu kaut teksta režīmā ! To vēl varētu saprast, ja spēle būtu Liepājā (uz Skonto mājas spēlēm nāk tik stadiona darbinieki un kāds nejaušs garāmgājējs).

  +5 [+] [-]

, 2012-04-18 10:08, pirms 12 gadiem
Vladimirs Osipovs: Šogad “Skonto” īpaši efektīvi izmanto standartsituācijas, ieskaitot 11 metru soda sitienus. Tas liek mums spēlēt piesardzīgi, lai nenonāktu lielās nepatikšanās

tas tiesa ar skonteļiem jāapietas kā ar kūpošu s*du,katrs pieskāriens skonteļiem ,var draudēt ar nepatikšanām!

  -2 [+] [-]

, 2012-04-18 10:23, pirms 12 gadiem
Ogļracis Feodosijs rakstīja: jautājums, cik pendeles šodien iesitīs Skonto?
un ne mazāk svarīgs, cik 11m ielaidīs Jūrmala.
Slēpts komentārs: JTerry

  -3 [+] [-]

, 2012-04-18 10:37, pirms 12 gadiem
kas ta pa likmi Skonto 1.25 pret LM 10.00
baigais jau LM ir pastaritis

  +1 [+] [-]

, 2012-04-18 11:07, pirms 12 gadiem
Domāju ka LM viegli nebūs. Pēc pēdējās spēles varēja redzēt, ka uz dabīgā laukuma LM ir milzīgas problēmas. Māc stipras šaubas, ka tās tiks tik ātri atrisinātas. Bet kas zin, visādi var būt.

     [+] [-]

, 2012-04-18 11:17, pirms 12 gadiem
Kristaps Blanks: " „Šogadvairs nevar runāt par kaut kādu „lielo četrinieku”, jo pirmās spēles pierādījušas, ka jebkura komanda var atņemt punktus citiem. To tikai vēlreiz apliecināja „Spartaks”, uzvarot Liepāju. Tāpēc liepājnieki būs īpaši nikni, jo droši vien bijusi saruna pēc spēles ar treneri..."

Žēl, ka tā nedomāja LM treneru korpuss pirms spēles ar Spartaku, kur visiem bija skaidrs, ka Spartaks teju teju ņems punktus.

  -1 [+] [-]

, 2012-04-18 11:17, pirms 12 gadiem
Ļurba rakstīja: kas ta pa likmi Skonto 1.25 pret LM 10.00
baigais jau LM ir pastaritis
istie koef ir -2.50 -3.15 2.60

koef jaskatas zem speles.

  -1 [+] [-]

, 2012-04-18 11:28, pirms 12 gadiem
vai studentiem uz skonto spēlēm ir atlaides?

itkā jau tikai lats , bet ari lats studentam ir daudz

  +2 [+] [-]

, 2012-04-18 11:33, pirms 12 gadiem
Liepājai nav variantu pret tiesnešu mīluļiem

  -1 [+] [-]

, 2012-04-18 11:46, pirms 12 gadiem
burakobra rakstīja: Liepājai nav variantu pret tiesnešu mīluļiem
a varbūt skonto nav variantu?

  -4 [+] [-]

, 2012-04-18 13:11, pirms 12 gadiem
Na foto sleva Berezuckiy?))

  -2 [+] [-]

, 2012-04-18 13:18, pirms 12 gadiem
gada gaidītākais sporta notikums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-04-18 13:55, pirms 12 gadiem
burakobra rakstīja: Liepājai nav variantu pret tiesnešu mīluļiem
LM vēl nav spēlējis pret skonta šogad,bet paskat ko Osipovs saka!
Komandai papildus jāpiedomā kā pēc iespējas izvairīties no kontaktspēles!Tas nozīmē komandas jau ir iebiedētas,skonteļi,gan pa savu,gan pretinieka soda laukumu dzīvojas kā indijas svētās govis!Un visi to zin,gan komandu pārstāvji,gan treneri,gan žurnālisti!
Kāpēc neviens to murgu neaptur!Kāpēc šeit netiek caur SC šis jautājums pacelts,apspriests!Tas nozīmē ka visi žurnaļugas ir uzpirkti?Varbūt iebiedēti?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-04-18 15:09, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: LM vēl nav spēlējis pret skonta šogad,bet paskat ko Osipovs saka!
Komandai papildus jāpiedomā kā pēc iespējas izvairīties no kontaktspēles!Tas nozīmē komandas jau ir iebiedētas,skonteļi,gan pa savu,gan pretinieka soda laukumu dzīvojas kā indijas svētās govis!Un visi to zin,gan komandu pārstāvji,gan treneri,gan žurnālisti!
Kāpēc neviens to murgu neaptur!Kāpēc šeit netiek caur SC šis jautājums pacelts,apspriests!Tas nozīmē ka visi žurnaļugas ir uzpirkti?Varbūt iebiedēti?
jāatdzīstas, ka es maksāju visiem, tik nepietiek naudas lai tevi apklusinātu... ehh. prasi par daudz
a jā, sportacentru, tiesnesus, zurnālistus, deputātus, politikus es ar Gunti esam nopirkuši. mēs uzvarētu pat 7 viru sastava

  -4 [+] [-]

, 2012-04-18 15:11, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Kuldīgas LM fanu šūniņa 3 cilvēku sastāvā būs stadionā, lai redzētu, kā tiesneši kuro reizi iedod pendeli par labu SKO
būtu braukuši tādu galabu, lai atbalstītu savējos, nevis uz tiesnesi skatītos

  -4 [+] [-]

, 2012-04-18 15:18, pirms 12 gadiem
Kā tur īsti ir Skonto stadionā, alu pārdod?

     [+] [-]

, 2012-04-18 15:37, pirms 12 gadiem
dragoo rakstīja: jāatdzīstas, ka es maksāju visiem, tik nepietiek naudas lai tevi apklusinātu... ehh. prasi par daudz
a jā, sportacentru, tiesnesus, zurnālistus, deputātus, politikus es ar Gunti esam nopirkuši. mēs uzvarētu pat 7 viru sastava
Nevajag jau pārspīlēt.Jebkurš,kurš kaut ko saprot no Latvijas futbola ne pirmo gadu,saprot ne parāk godīgās tendences daudzu gadu garumā,kopš Guntis ir LFF augšgalā.

     [+] [-]

, 2012-04-18 15:47, pirms 12 gadiem
Yomayoo rakstīja: Kā tur īsti ir Skonto stadionā, alu pārdod?
sliktākajā gadījumā ir kafeinīca, kur aldari un calsbergu var vienmēr dabut

  -1 [+] [-]

, 2012-04-18 15:56, pirms 12 gadiem
Skonta kaasiis liepaajai,es par Liepaaju sovakar!Pendeles nebuus!

  -3 [+] [-]

, 2012-04-18 17:15, pirms 12 gadiem
Solo rakstīja: Skonto-LM varot saukt par centrālo cīņu. Bet kur ir tiešraide ?! Nu kaut teksta režīmā ! To vēl varētu saprast, ja spēle būtu Liepājā (uz Skonto mājas spēlēm nāk tik stadiona darbinieki un kāds nejaušs garāmgājējs).
LiveScore.com : Latvia Soccer Live Scores

  -1 [+] [-]

, 2012-04-18 18:48, pirms 12 gadiem
kur rāda spēli?

  +1 [+] [-]

, 2012-04-18 19:48, pirms 12 gadiem
JAUTĀJUMS RAKSTA AUTORAM
Citēju: "...Ravila Sabitova „Daugava” Virslīgu sāka ar divām sausām uzvarām (4:0, 1:0), pēc kā sekojuši punktu zaudējumi cīņās ar „Mettu/LU” (1:1) un „Skonto” (0:0). ..." !!!
Vai tā ir pareiza informaacija????

15.04 /14:00 FC Daugava - Skonto FC 1:1 info...