Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspili" trenēs moldāvs, "Spartaka" līderis Ennins pārceļas uz Lietuvu

Agris Suveizda

"Ventspili" trenēs moldāvs, "Spartaka" līderis Ennins pārceļas uz Lietuvu
Viorels Frunze. Foto: FK "Ventspils"

Latvijas "Optibet" Virslīgas bronzas medaļniece "Ventspils" beidzot paziņojusi par jauna galvenā trenera nolīgšanu, komandas stūri uzticot 40 gadus vecajam moldāvam Viorelam Frunzem, kurš agrāk jau ir strādājis kopā ar kurzemnieku īpašnieku Adlanu Šišhanovu.

Bijušais Moldovas izlases uzbrucējs Viorels Frunze spēlētāja karjeru pabeidza tolaik Šišhanovam piederošajā klubā "Dacia", un tieši Frunze bija pēdējais galvenais treneris Šišhanova valdīšanas laikā 2017. gadā. Pēcāk Frunze trenēja arī citu Moldovas klubu "Dinamo-Auto", bet viņa iepriekšējā pietura bija Rumānijas 3. līgas klubs "Stiinta Miroslava". Spēlētāja karjerā Frunze spēlējis arī Rumānijā, Grieķijā, Krievijā, Kazahstānā un Baltkrievijā, bet izlasē 37 spēlēs guva septiņus vārtus. Vienus no tiem – 2007. gada augustā pārbaudes spēlē "Skonto" stadionā pret Latviju (2:1).

"Izvēli par labu Viorelam izdarīju tādēļ, ka viņu lieliski zinu, bet viņš lieliski zina mani un manas prasības," kluba mājaslapā citēts īpašnieks Adlans Šišhanovs. "Galvoju mūsu līdzjutējiem, ka šis treneris vienmēr ir mērķēts uz maksimālu rezultātu un ir ļoti prasīgs gan pret sevi, gan pret visiem futbolistiem. Viņš ir ļoti ambiciozs treneris, kurš atbilst visām mūsdienu futbola prasībām, un viņš ir spējīgs atrisināt lielus uzdevumus." Iepriekšējā gada maijā "Ventspili" pameta melnkalnietis Dejans Vukičevičs, bet pēcāk par vietas izpildītāju kļuva Igors Kļosovs, kurš sezonas pēdējās kārtās komandu vairs nevadīja.

Tikmēr Lietuvas vicečempions Viļņas "Žalgiris" pavēstījis par 21 gadu vecā Jūrmalas "Spartaka" uzbrucēja Ričija Ennina pievienošanos uz īres tiesībām. Kanādietis debijas sezonā Virslīgā aizvadīja 22 spēles, 19 sākot pamatsastāvā, guva piecus vārtus un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles, līgā ieņemot otro vietu un tikai par vienu piespēli atpaliekot no RFS uzbrūkošā pussarga Tomaša Šimkoviča. Pirms "Spartaka" Ennins ir spēlējis arī Itālijā un "Toronto" sistēmā. Ennins ir pārstāvējis Kanādas jaunatnes izlases. Svētdien "Žalgiris" Marijampolē aizvadīs pārbaudes spēli pret Latvijas Eirokausu dalībnieci "Valmieru".

Izmantotie resursi:
https://fkventspils.com/ru/viorel-f...
Prie komandos prisijungė kanadietis

  +6 [+] [-]

, 2020-01-16 20:09, pirms 4 gadiem
Šišhanovs ieliek sev zināmu treneri kuru varēs kontrolēt un laist toto uz visiem100%.

     [+] [-]

, 2020-01-16 20:18, pirms 4 gadiem
maikls19 rakstīja: Šišhanovs ieliek sev zināmu treneri kuru varēs kontrolēt un laist toto uz visiem100%.
Kāpēc gan nē? Ja nē viens šķēršļus neliek un nesoda, tik ik pa laikam pavaukšķ

  -1 [+] [-]

, 2020-01-16 21:03, pirms 4 gadiem
Sezona vēl nav sākusies, bet Ventspils jau atsakās no ambīcijām uz augstam vietām. Šitas Frunze, spriežot pēc statistikas, "lielā" Frunzes augstumus diez vai sasniegs.

  -1 [+] [-]

, 2020-01-16 21:26, pirms 4 gadiem
VENTSPILS-TOTO-FOREVER!

  -1 [+] [-]

, 2020-01-16 22:20, pirms 4 gadiem
Vai ir kas zināms ar Ventspils sezonas budžetu, saistībā ar Lembergu? Ja, tur tiek daļa vai viss apgriezts, tad jau loģiski, ka jāpelna ar toto, īpaši, ja par to nesoda.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-16 23:28, pirms 4 gadiem
marka3x3 rakstīja: Vai ir kas zināms ar Ventspils sezonas budžetu, saistībā ar Lembergu? Ja, tur tiek daļa vai viss apgriezts, tad jau loģiski, ka jāpelna ar toto, īpaši, ja par to nesoda.
...kaut kāda daļa no budžeta pateicoties ,,spēlītēm,,varas gaiteņos tiek nogriezta..izskatās ka finansējums patreiz uz kluba prezidenta pleciem ,bez jebkāda atbalsta un loģiski ka tas būs mazāks nekā iepriekšējās sezonās..tā bēda jau nav tikai futbolā,arī baskets cietīs un ne tikai sports ......

     [+] [-]

, 2020-01-17 13:19, pirms 4 gadiem
izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles, līgā ieņemot otro vietu un tikai par vienu piespēli atpaliekot no RFS uzbrūkošā pussarga Tomaša Šimkoviča

Enninam 11 piespēles ( "Spartaks": vilcēji Belakovičs un Ennins, "visu... ), Šimkovičam - 10 ( RFS: neapturamie Šimkovičs un Lemajičs,... ).