Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Rīgas Futbola skolas jaunieši ar uzvaru iesāk prestižo "Viareggio'' kausu

Krišs Upenieks

Rīgas Futbola skolas jaunieši ar uzvaru iesāk prestižo "Viareggio'' kausu
Daniils Hvoiņickis
Foto: FK RFS

Vakar prestižo ''Viareggio Cup'' uzsāka Rīgas Futbola skolas jaunieši, kas pirmajā spēlē ar 4:0 sagrāva Itālijas komandu ''Bologna FC 1909''.

Pa vārtiem galvaspilsētas komandas labā guva Valentīns Troņinkovs, Kristers Švāns, Marko Regža un Daniils Hvoiņickis.

Viareggio Cup jeb Karnevāla kauss ir viens no svarīgākajiem jaunatnes futbola turnīriem pasaulē, ka arī īstena talantu parāde Eiropas klubiem. Šo turnīru oficiāli atzinusi Itālijas Futbola federācija, Itālijas Nacionālā olimpiskā komiteja, Eiropas Futbola asociāciju savienība (UEFA) un Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA). Turnīrs tiek rīkots kopš 1949. gada, bet dalībnieku atlase notiek vienīgi ar īpašajiem organizatoru uzaicinājumiem.

Pirmoreiz kopš 2010. gada, kas sacensībās startēja FK Ventspils, šajā turnīrā atkal piedalīsies komanda no Baltijas valstīm – Rīgas Futbola skola. Šādas iespējas nodrošināšana ir Latvijas Futbola federācijas (LFF) jaunievedums, nodrošinot Virslīgas dublieru čempionāta uzvarētājiem iespēju apliecināt sevi kādā no Eiropas prestižākajiem starptautiskajiem turnīriem. Šādu praksi turpmāk katru gadu plānots piedāvāt Virslīgas dublieru čempionāta uzvarētājiem.

Turnīrā piedalīsies U-19 vecuma komandas ar 1999. gadā dzimušajiem un jaunākiem futbolistiem, kā arī līdz trim 1998. dzimšanas gada spēlētājiem.

Kopumā turnīrā startē 40 komandas no Itālijas, Paragvajas, Beļģijas, Nigērijas, Austrālijas, Ganas, Serbijas, Ķīnas, Horvātijas, ASV, Latvijas, Kolumbijas, Argentīnas, Grieķijas un Nīderlandes.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija

  +2 [+] [-]

, 2018-03-14 11:08, pirms 6 gadiem
Jauniešu līmenis mums labs bet kas notiek tālāk ir bēdīgi +pāreja uz pieaugušo futbolu viss nobremzējas.

     [+] [-]

, 2018-03-14 11:14, pirms 6 gadiem
Švāns ir no Tukuma?

     [+] [-]

, 2018-03-14 11:51, pirms 6 gadiem
1 rakstīja: Švāns ir no Tukuma?
Nav arī vienīgais tukumnieks Rīgas FS. Atis Ozols (2000. gads) devās pamatā

  +3 [+] [-]

, 2018-03-14 15:39, pirms 6 gadiem
Dublieru čempionāta uzvarētāji? Man gan šķiet,ka tur būtu jābrauc U-19 Latvijas čempionāta uzvarētājiem. Tikai pērn tā nebija RFS.Dublieru komandās spēlē arī tie,kuriem pietrūkst spēļu prakses pamatsastāvā un dublieriem nav nekāds sakars ar U-19 Un RFS pērn ,atšķirībā no liepājniekiem,kuri ar viniem konkurēja,bieži pieslēdza šādus spēlētājus dublieru mačos.Tā kā šo miglu nevajag pūst šeit lasītājiem acīs.Droši vien pērn bija plānots,ka RFS uzvarēs U-19 čempionātā,bet negaidīti šos plānus izjauca Vidzemes FC.Tāpēc uz šo turnīru it kā nosūta dublieru čempionāta uzvarētājus,kuri bija RFS.Tās ,protams,manas subjektīvās domas.

     [+] [-]

, 2018-03-14 17:04, pirms 6 gadiem
Pieļauju, ka pagājušā gada Vidzemes FC U-18 komanda vairs neeksistē, jo šogad tai nemaz nav kur spēlēt.

     [+] [-]

, 2018-03-14 17:56, pirms 6 gadiem
LFF dalībai ''Viareggio Cup'' deleģē Virslīgas dublieru čempionāta uzvarētājus ( Kazakevičs: Prestižais Viareggio turnīrs ir... ).
Savukārt Jaunatnes čempionāta U-18 uzvarētāji var pārstāvēt valsti UEFA Jaunatnes līgas sacensībās.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-14 18:53, pirms 6 gadiem
Balsojiet par Ļašenko un Jūs vēl ne tādas vien kombinācijas redzēsiet, kā federācijas un kluba intereses saplūst...
Gunča ar Skonto , liksies kā puķītes...!

     [+] [-]

, 2018-03-14 22:13, pirms 6 gadiem
Karnevāla kauss ir UEFA kausa - tagad UEFA līgas priekštecis.

     [+] [-]

, 2018-03-14 22:14, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: Dublieru čempionāta uzvarētāji? Man gan šķiet,ka tur būtu jābrauc U-19 Latvijas čempionāta uzvarētājiem. Tikai pērn tā nebija RFS.Dublieru komandās spēlē arī tie,kuriem pietrūkst spēļu prakses pamatsastāvā un dublieriem nav nekāds sakars ar U-19 Un RFS pērn ,atšķirībā no liepājniekiem,kuri ar viniem konkurēja,bieži pieslēdza šādus spēlētājus dublieru mačos.Tā kā šo miglu nevajag pūst šeit lasītājiem acīs.Droši vien pērn bija plānots,ka RFS uzvarēs U-19 čempionātā,bet negaidīti šos plānus izjauca Vidzemes FC.Tāpēc uz šo turnīru it kā nosūta dublieru čempionāta uzvarētājus,kuri bija RFS.Tās ,protams,manas subjektīvās domas.
Blatu sistēma!