Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" FC neturpinās sadarbību ar Kovaļovu, Turkovu un Juhņeviču

Krišs Upenieks

"Riga" FC neturpinās sadarbību ar Kovaļovu, Turkovu un Juhņeviču
Andrejs Kovaļovs
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Pēc 2017. gada sezonas noslēguma ''Riga'' FC nolēmusi neturpināt sadarbību ar pussargiem Andreju Kovaļovu un Ņikitu Juhņeviču, kā arī uzbrucēju Daniilu Turkovu, vēsta pieejamā informācija kluba mājaslapā.

Andrejs Kovaļovs ”Riga” FC pievienojās pirms iepriekšējās sezonas sākuma, kļūstot par vienu no pamatsastāva futbolistiem. 28 gadus vecais pussargs 2017. gada sezonā Virslīgā piedalījās 19 spēlēs, 16 uzsāka pamatsastāvā un guva vienus vārtus. Tāpat Kovaļovam arī četras spēles Latvijas kausā un arī vieni vārti.

Arī Turkovs par vienu no ”lauvām” kļuva 2017. gadā, taču lielajā uzbrucēju konkurencē pie liela spēles laika netika. Virslīgā 29 gadus vecajam Daniilam desmit spēles, četras pamatsastāvā un skaisti vārti komandas 3:0 uzvarā Rīgas derbijā pret RFS. Kausa izcīņā Daniilam viena spēle, un vārti pret 1. līgas komandu no Preiļiem.

1997. gadā dzimušais Juhņevičs ”Riga” FC rindās pavadīja divas sezonas, nespējot izkonkurēt pieredzes bagātākos futbolistus. 2017. gadā pussargs, kurš var spēlēt arī malējā aizsarga pozīcijā, piedalījās divās spēlēs, ar precīziem sitieniem neizceļoties.

Tāpat klubs atzīmējis ''Riga'' FC bijušo futbolistu Renē Miheliču, kurš rīdzinieku sastāvā nospēlēja piecas spēles Virslīgā, kuru laikā guva divus vārtus. Slovēnijas futbolistam arī trīs mači kausa izcīņā un vieni vārti. Latvijas apstākļi un mākslīgā seguma laukumi slovēnim gan neesot bijuši piemēroti, kā rezultātā sekojuši nepatīkami savainojumi.

Jau 2017. gada nogalē Renē pārcēlās uz Indiju, kur pievienojās ”Chennaiyin” FC. Indijas spēcīgākajā čempionātā Miheličs piedalījies astoņās spēlēs, piecas uzsācis pamatsastāvā un guvis vienus vārtus. Pēdējā mēneša laikā Renē sevi pierādījis kā stabilu starta vienpadsmitnieka futbolistu. Vietējā čempionātā Renē komanda šobrīd ar desmit spēlēs izcīnītiem 20 punktiem ierindojas pirmajā vietā. Čempionātā startē desmit vienības.

''Riga'' FC tikmēr turpina treniņus Rīgā, bet jau 20. janvārī dosies uz Kipras pilsētu Pafosu, kur paredzēts aizvadīt lielāko daļu sagatavošanās procesa. Klubs sola, ka tuvākajā laikā arī būs skaidrība par to, kurš 2018. gadā būs vienības galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
Paldies, Andrej, Daniil un Ņikita! – Riga FC

  +1 [+] [-]

, 2018-01-14 18:02, pirms 6 gadiem
ar pussargiem Andreju Kovaļovu Daniilu Turkovu un Ņikitu Juhņeviču, vēsta pieejamā informācija kluba mājaslapā.
Турков - нападающий.
Автор профи

     [+] [-]

, 2018-01-14 18:10, pirms 6 gadiem
Kovaļovs cik sita, tad tikai garām vārtiem. Varēja Višņakovu paņemt vecāko. Vismaz izlase.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 02:40, pirms 6 gadiem
Kovaļovam ne pārāk veiksmīga sezona, tas jāatzīst. Pēc līderības savulaik DD un veiskmīgās spēles Skonto rindās no viņa viennozīmīgi tiek gaidīts vairāk. Arī, lai atgūtu vietu izlasē, Virslīgā ir jāgūst vairāk par vieniem vārtiem.

Juhņevičam sarežģīti bija šajos apstākļos izcīnīt vietu pamatsastāvā. Metta vai Valmiera - šīs ir komandas, kurās viņam sevi iesākumā vajadzētu mēģināt pieteikt vismaz kā pamatsastāva spēlētāju.

Turkovs nav slikts uzbrucējs, bet pēdējā laikā klubos nav veicies ar treneru uzticību. Manuprāt, tas pats Mettas vai Valmieras variants vareētu palīdzēt restartēt karjeru, beidzot nostiprinoties pamatsastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 02:42, pirms 6 gadiem
Transfermarkt tikmēr ziņo, ka Ventspils pastiprinājusies ar sev labi pazīstamo pussargu Visvaldi Ignatānu. Viņš pēdējo sezonu aizvadīja Vācijas 6. līgas klubā VfL Primstal.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 07:13, pirms 6 gadiem
reikons raksta-Ventspils pastiprinājusies ar sev labi pazīstamo pussargu Visvaldi Ignatānu.

Vārdiņš "pastiprinājusies" droši vien ,ka nedaudz par skaļu teikts

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 07:55, pirms 6 gadiem
Interesanti
Var jau atrast problēmas katrā spēlētājā, bet jāņem vērā, ka laukumā jābūt 6 vietējiem. Ja būtu bijis kā rosināja Indriksons, varētu paķert 7 nēģerus un skraidīt, bet tagad ir vērtīgs katrs kaut cik sakarīgs vietējais

  +1 [+] [-]

, 2018-01-15 08:15, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Transfermarkt tikmēr ziņo, ka Ventspils pastiprinājusies ar sev labi pazīstamo pussargu Visvaldi Ignatānu. Viņš pēdējo sezonu aizvadīja Vācijas 6. līgas klubā VfL Primstal.
No fkV prom ir devies Vaskovs ...lielāka skaidrība ap fkV iespējams būs šonedēļ..varbūt vadība beidzot nāks klajā ar oficiālu paziņojumu