Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Meļņičenko pametīs "Ventspili", līgumi pagarināti ar pieciem futbolistiem

Meļņičenko pametīs "Ventspili", līgumi pagarināti ar pieciem futbolistiem
Vitālijs Meļņičenko
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas Virslīgas futbola kluba "Ventspils" aizvadītās sezonas pamatvārtsargs Vitālijs Meļņičenko pametīs komandu, bet ar vairākiem futbolistiem klubs ir pagarinājis līgumus.

Savā "Twitter" kontā Vitālijs Meļņičenko, kuram trešdien apritēja 28 gadi, ievietoja ierakstu "Good bye Ventspils", piebilstot, ka iespējamie karjeras turpināšanas varianti pagaidām nav zināmi. Meļņičenko teju visu līdzšinējo karjeru ir pavadījis dažādos Latvijas klubos, bet 13 mačus viņš ir aizvadījis arī Ungārijas 2. līgas komandā "Szolnoki MÁV".

Tikmēr jaunus kontraktus ar Ventspils klubu parakstījuši aizsargi Antons Jemeļins, Alans Siņeļņikovs un Vladimirs Mukins, kā arī pussargi Ritvars Rugins un Simons Pauļus. Minētais piecinieks Latvijas Virslīgā aizvadījis kopumā 660 maču, bet "Ventspils" sastāvā - 244 spēles.

Klubs sporta direktors Andrejs Butriks kluba oficiālajā mājaslapā norādījis, starpsezonā visus vienmēr interesē jaunu futbolistu atnākšana, taču daudzi aizmirst, kādas nopietnas pūles prasa darbs, kas saistīts ar to, lai paturētu komandā futbolistus, kuri jau pierādījuši savu nepieciešamību. "Ļoti svarīgi bija saglabāt nākamajam gadam komandas kodolu. Mēs esam ļoti apmierināti, ka jau tagad varam uzsvērt - "Ventspils" saglabājis vairumu "pamata" spēlētāju. Protams, pārmaiņas vēl būs, dažas pozīcijas mums nepieciešams pastiprināt - tas ir tradicionālais starpsezonas process. Atzīmēšu, ka visi futbolisti, kuri pagarināja kontraktus, ne tikai ir pierādījuši savu nepieciešamību futbolā, viņi vēl grib spēlēt tieši "Ventspilī", grib dot labumu un uzvarēt kopā ar dzelten-zilajiem. Mums tas ir principiāli. Nevienu netaisāmies speciāli pierunāt spēlēt "Ventspilī": vai nu tu tiešām to vēlies, vai arī tu mūsu komandai nederi."

"Ventspils" komandai šī sezona nebija veiksmīga. 2013. un 2014. gada Virslīgas čempioni lielu daļu sezonas bija ārpus labāko trijnieka un sezonas izskaņā atbrīvoja no amata galveno treneri Jurģi Pučinski. Viņa vietā stājās Pols Ešvorts, kurs vadībā ventspilniekiem tomēr izdevās izcīnīt Virslīgas bronzas medaļas.

Izmantotie resursi:
Twitter
fkventspils.lv

  +2 [+] [-]

, 2015-11-13 18:48, pirms 9 gadiem
Tātad šobrīd komandā palikuši tikai Valentīns Raļkevičš un Maksims Uvarenko.Abi ventiņu zēni.Kā dzird runājam dublieru komandas vārtsargs Reinis Reinholds veiksmīgi notinies uz Itāliju.Lai veicās zēnam.Ļoti labas fiziskās dotības,kā vārtargam un pie tam tikai 18 gadu vecs.Dublieros aug laba maiņa,žēl,ka klubam nepietiek līdzekļu ,lai šos zēnus paturētu savā rīcībā.Tikai tā es varu komentēt spēletāju aizplūšanu no dublieru komandas.

     [+] [-]

, 2015-11-13 18:51, pirms 9 gadiem
alguns rakstīja: Tātad šobrīd komandā palikuši tikai Valentīns Raļkevičš un Maksims Uvarenko.Abi ventiņu zēni.Kā dzird runājam dublieru komandas vārtsargs Reinis Reinholds veiksmīgi notinies uz Itāliju.Lai veicās zēnam.Ļoti labas fiziskās dotības,kā vārtargam un pie tam tikai 18 gadu vecs.Dublieros aug laba maiņa,žēl,ka klubam nepietiek līdzekļu ,lai šos zēnus paturētu savā rīcībā.Tikai tā es varu komentēt spēletāju aizplūšanu no dublieru komandas.
Kādēļ neiegulda nākotnē un ''neuzsit'' cenu augšā Reinholdam caur vadošo komandu? Bet nu jau par vēlu!

     [+] [-]

, 2015-11-13 19:10, pirms 9 gadiem
Melam ir jāspēlē, tas skaidrs. Lai veicas, tikai ne pret FKV

  +3 [+] [-]

, 2015-11-13 19:49, pirms 9 gadiem
Reālākais variants: Caramba/Dinamo. Vai kādas pieticīgāka līmeņa ārzemes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-13 21:25, pirms 9 gadiem
Veiksmi Meļņičenko !
Prieks par Jemeļinu, manuprāt, pēc Kurakina aiziešanas, stabilākais aizsargs komandā, prasmīgs spēlētājs.

     [+] [-]

, 2015-11-14 00:10, pirms 9 gadiem
Uz Valmieru, sakārtos šiem tur visu.

     [+] [-]

, 2015-11-14 00:16, pirms 9 gadiem
Laikā, kad Meļņičenko spēlēja Szolnoki MAV, tas bija Ungārijas augstākās līgas klubs. Tas tā, informācijai.

     [+] [-]

, 2015-11-14 00:19, pirms 9 gadiem
Domāju Vitālijs mierīgi atradīs darbu kādā citā Virslīgas klubā. Neizslēdzu iespēju, ka varētu atgriezties tajā pašā Spartakā, kas nebūtu slikts variants. Davidovam jau 35 gadi, bet Grigorjevam Koļinko līdz šim sevišķi nav uzticējies. Tad jau redzēsim, varbūt arī dosies uz ārzemēm, jo šī sezona bija laba un noteikti būs viens no kandidātiem uz sezonas labākā vārtsarga godu cīņā ar Ikstenu un Doroševu.