Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

papildināts Doroševs pievienojas ''Metalurgam'', pastiprinās arī ''Jelgava'' un Rīgas ''Daugava''

Krišs Upenieks

Doroševs pievienojas ''Metalurgam'', pastiprinās arī ''Jelgava'' un Rīgas ''Daugava''
Pāvels Doroševs
Foto: pfl.az

SK ''Liepājas metalurgs'', gatavojoties gaidāmajām Latvijas futbola Virslīgas un Eiropas līgas kvalifikācijas spēlēm, pastiprinājis savas rindas ar vārtsargu Pāvelu Doroševu un aizsargu Tomu Mežu, bet vairāki papildinājumi arī citiem Virslīgas klubiem - ''Jelgavai'' un Rīgas ''Daugavai''

Pāvels Doroševs līdz šim pārstāvēja Azerbaidžainas komandu FK ''Gabala'', kā arī šī gada 22.maijā piedzīvoja debiju Latvijas nacionālajā futbola izlasē, kad komanda piedzīvoja minimālu zaudējumu Polijas izlasei ar 0:1.

Savukārt Toms Mežs, kurš ir Liepājas futbola audzēknis, atgriežas no īres citā Latvijas futbola Virslīgas klubā FK ''Daugava Rīga'', kurā aizvadīja pirmo šī gada čempionāta pusi.

''Jelgavai'' pievienojas lietuvietis un divi vietējie futbolisti

Oficiāli futbola klubam ''Jelgava'' pievienojušies trīs jauni futbolisti - lietuviešu leģionārs Darius Jankausks, kā arī vietējie spēlētāji Nils Sitenkovs un Igors Barinovs. Tāpat skaidrs ir, ka vairāki jelgavnieku futbolisti savas karjeras turpinās citur.

Jau ilgāku laiku bija skaidrs, ka ''Jelgavu'' sastāva ziņā sagaida lielas pārmaiņas, un šodien oficiāli komandai ir pievienojušies trīs jauni futbolisti. Lietuviešu leģionārs Darius Jankausks ir tikai 20 gadus vecs un spēlē centra pussarga pozīcijā. Iepriekš lietuvietis ir spēlējis Kiprā, kā arī Itālijas klubā AC ''Sambonifacese'', kas spēlē Itālijas D sērijā jeb pēc spēka piektajā līgā.

Nils Sitenkovs, kurš spēlē malējā pussarga pozīcijā ''Jelgavai'' ir pievienojies no citas Virslīgas komandas ''Gulbene'', bet Igors Barinovs uz īres tiesību pamata Jelgavā atgriezies no ''Ventspils''. Igors ir Jelgavas futbola audzēknis, kā arī kļuvis par stabilu Latvijas U-19 izlases vērtību. Barinovs ir malējais aizsargs. Daiņa Kazakeviča vadītajā komandā pašlaik atrādās arī vairāki leģionāri, un, visticamāk, tuvākajā laikā oficiāli tiks pazinots par kāda futbolista pievienošanos, ko apstiprina arī komandas galvenais treneris.

Savu karjeru citos klubos turpinās pieci FK ''Jelgava'' līdzšinējie spēlētāji. Vladislavs Kozlovs, kā zināms, savas prasmes turpinās apliecināt ''Ventspilī'', kur atgriezies arī Oļegs Žatkins, kurš ''Jelgavai'' bija izīrēts.Komandu pametīs arī Jevgeņijs Kazura, Rejs Išikava un Aleksandrs Baturinskis.

Tāpat Sportacentrs.com jau ir ziņojis, ka jelgavnieku pamatvārtsargs Marks Bogdanovs ir atstājis labu iespaidu Ungārijas klubā "Egri FC" un tagad gaida ungāru atbildi, kā arī aizsargs Mārcis Ošs jūlija izskaņā plāno doties atrādīties uz Anglijas Čempionāta vienību ''Burnley''.

Rīgas ''Daugavai'' pieci jauni futbolisti

Vairākus jaunus futbolistus savam sastāvam piesaistījusi arī Rīgas ''Daugava''. No ''Jelgavas'' parnācis aizsargs Aleksandrs Baturinskis, kurš Jelgavā bija viens no stabilākajiem spēlētājiem, kā arī malējais pussargs Aleksandrs Gramovičs, kurš līdz šim spēlēja Jūrmalas ''Spartakā.

Pēc Artūra Vaičuļa aizbraukšas rīdziniekiem aktuāla bija arī vārtsarga pozīcija, kur piesaistīts Vitālijs Artjomenko, kurš pirms tam spēlēja Kipras komandā ''Kissos'', bet maijā rīdziniekiem palīdzēja draudzības mačā pret Šauļu komandu. Visbeidzot, ''Daugavai'' palīgā devies arī Gļebs Kļuškins no Rīgas Futbola skolas, kā arī ukrainis Olehs Solovičs, kurš pirms tam pārstāvēja Ukrainas 2. divīzijas kluba ''Sevastopol'' dublierus. 20 gadus vecais futbolists spēlē aizsarga pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava
Futbola Virslīga - Sākums
Daugava Rīga FC

Slēpts komentārs: KeL's

  -4 [+] [-]

, 2012-07-12 13:59, pirms 12 gadiem
Bet kur paliks Marks Bogdanovs?

  +2 [+] [-]

, 2012-07-12 14:03, pirms 12 gadiem
Dark Eagle rakstīja: Bet kur paliks Marks Bogdanovs?
Izlasi rakstu līdz galam un tad bļauj!

"Tāpat Sportacentrs.com jau ir ziņojis, ka jelgavnieku pamatvārtsargs Marks Bogdanovs ir atstājis labu iespaidu Ungārijas klubā "Egri FC" un tagad gaida ungāru atbildi"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 14:17, pirms 12 gadiem
Vai komandā spēlē Bārbalis, Klimovičs (abiem pa 1 spēlei Virslīgā šosezon), Ksenzovs, Gaiļus (pa 0 spēlēm), Lukošius (kopš 6.maija nespēlē)?

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 15:13, pirms 12 gadiem
Kazura uz FC"Jūrmala"...

     [+] [-]

, 2012-07-12 15:17, pirms 12 gadiem
Darius gan ir diezgan labs.. Domāju, ja pirmajās spēlēs sevi labi apliecinās, tad viņam spīd pat pamatsastāvs.

  +4 [+] [-]

, 2012-07-12 15:25, pirms 12 gadiem
Jelgavas ziedu laiki ir beigušies

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 15:45, pirms 12 gadiem
no kurienes vispār pārgāja Darius Jankausks?

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 16:18, pirms 12 gadiem
Skaidrs, ka Kazura un Kozlovs bija komandai reālas vērtības, bet spēlētāji meklē labākus klubus, un tas ir loģiski. Jācer, ka arī Bogdanovam izdosies Ungārijā palikt. Ošam Anglijā - tas būs daudz, daudz grūtāk. Vēl jau būs vēl sastāvā papildinājumi, tāpēc nevajag bļaut, ka nav labi. Lietuvietis izskatās šoreiz patiesi talantīgs, Itālijā pat spēlējis. Barinovam un Sitenkovam viss vēl ir priekšā. Domāju, ka būs labi.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 17:45, pirms 12 gadiem
1 rakstīja: Vai komandā spēlē Bārbalis, Klimovičs (abiem pa 1 spēlei Virslīgā šosezon), Ksenzovs, Gaiļus (pa 0 spēlēm), Lukošius (kopš 6.maija nespēlē)?
Bārbalis 1. līga spēle, Klimovičs rezervē sēž, Ksenzovs jau par vecu, lai dotos laukumā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-12 18:28, pirms 12 gadiem
Par Doroševu -- uzminēju (skat. nesenu kpmentāru); nav jau gan daudz, ko lielīties, šī kandidatūra bija gandrīz acīmredzama.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-12 18:42, pirms 12 gadiem
olga rakstīja: Par Doroševu -- uzminēju (skat. nesenu kpmentāru); nav jau gan daudz, ko lielīties, šī kandidatūra bija gandrīz acīmredzama.
Labākā no iespējamām. Vispirms komentāros rakstīja par Sazonovu.

  +2 [+] [-]

, 2012-07-12 19:14, pirms 12 gadiem
Labāku vārtsargu, ar ko aizvietot Šteinboru, bija grūti atrast. Var pat teikt, ka ideāls variants. Es jau klusībā cerēju, ka LM vadība par viņu iedomāsies, jo viņš pēdējā laikā nebija spēlējis, bet izlasē pierādīja, ka ir teicamā formā. Mežs atgriežas mājās. Sevi vēl nav pilnībā pierādījis, cerams, ka otrais piegājiens LM būs veiksmīgs. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-13 07:08, pirms 12 gadiem
Spartaks sāk zaudēt ne tikai savus leģionārus ,bet arī labus spēlētājus ar Latvijas pasi.Tas jau ir nopietni priekš kluba.Tiesa iekrātā punktu rezerve pagaidām ļaus dusēt uz lauriem.