Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlases pussargs Indrāns no "Metta/LU" pārceļas uz RFS

Rolands Eliņš

Latvijas izlases pussargs Indrāns no "Metta/LU" pārceļas uz RFS
Dāvis Indrāns
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas Virslīgas klubs RFS paziņojis par sastāva papildināšanu ar Latvijas izlases pussargu Dāvi Indrānu.

22 gadus vecais Dāvis Indrāns pēdējās divas sezonas pārstāvēja „Mettu/LU”, piedaloties 42 Virslīgas spēlēs un gūstot sešus vārtus, piecus no tiem aizvadītajā sezonā. Viens no tiem bija tieši pēdējā savstarpējā mačā pret RFS, 30. septembra mačā gūstot uzvaras vārtus (2:0).

Viņa sniegums tika novērtēts ar izsaukumu uz Latvijas izlasi, un pēdējos sasaukumos Indrāns jau ir regulāri sastopams izlases kandidātu vidū. Kopumā viņa rēķinā astoņas spēles izlasē. Indrāns bija kļuvis par pirmo „Mettas/LU” spēlētāju, kurš izsaukts uz Latvijas izlasi un devies laukumā kā šī kluba pārstāvis.

Indrāns iepriekš pārstāvējis arī „Ventspils” un „Skonto” vienības, Virslīgā gan spēlējot nedaudz, bet futbolista karjeru sāka „Alberta” sastāvā.

RFS pirms divām dienām pārbaudes mačā tikās ar Igaunijas komandu „Tulevik”, uzvarot ar 4:0. Rīt paredzēta vēl viena pārbaudes spēle ar „Nomme Kalju”, šoreiz spēlējot Igaunijā, bet pēc tam paredzēta došanās uz treniņnometni.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkrfs/post...

  -1 [+] [-]

, 2018-02-12 18:09, pirms 6 gadiem
Pareizi jau ir, ja esi labākais savā grupā, tad ir jāmaina grupa. Bet, ja grib ievērojami progresēt, tomēr ir jācīnās par iespēju spēlēt stiprākā čempionātā. Čempionāta sākums uz sliktiem segumiem. Pienāks vasara, un eirokausu iespaidā atkal var sanākt ilgas pauzes bez spēļu prakses. Tas viss kopā tikai palēnina izaugsmi.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-12 18:23, pirms 6 gadiem
LNK Group komanda nolasis veselu virkni parejo komandu liderus un var pienakt bridis kad Indans sedes dzila rezerve jo konkurence ir loti speciga un Indans nav tas kurs sobrid varetu uznemties LNK Group lidera lomu

  +4 [+] [-]

, 2018-02-12 18:50, pirms 6 gadiem
Neteiktu, ka liels solis augšup. No LV 7. komandas uz LV 5. komandu, bez garantijas uz stabilām minūtēm laukumā. Finansiālā ziņā gan noteikti x10.Gribētos zināt, vai kā brīvais aģents pievienojās, vai ar transfēra maksu no Mettas?

  +2 [+] [-]

, 2018-02-12 18:56, pirms 6 gadiem
Finansiāli izdevigāk un arī konkurence lielāka uz vietu sastāvā būs, bet citiem tā konkurence par sliktu nospēlē citiem atkal vēl vairāk dod stimulu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-02-13 15:06, pirms 6 gadiem
Tas, ka Indrāns nepaliks Mettā, jau bija skaidrs. Jautājums bija tikai, kurā virzienā viņš dosies - uz ārzemēm, no kurienes it kā kaut kāda interese bijusi vai tomēr uz kādu stiprāku pašmāju klubu. Noteikti viens no pagājušajā sezonā visvairāk progresējušajiem spēlētājiem. Lai izdodas izkarot vietu RFS pamatsastāvā un pierādīt sevi!

     [+] [-]

, 2018-02-13 15:21, pirms 6 gadiem
kaapee rakstīja: Neteiktu, ka liels solis augšup. No LV 7. komandas uz LV 5. komandu, bez garantijas uz stabilām minūtēm laukumā. Finansiālā ziņā gan noteikti x10.Gribētos zināt, vai kā brīvais aģents pievienojās, vai ar transfēra maksu no Mettas?
Domāju, ka noteikti par transfēra maksu. Pirmkārt, klubi ir savstarpēji konkurenti, kuri ar īpaši labām attiecībām savā vēsturē nav izcēlušies. Skaidrs, ka Metta par baltu velti savu vienīgo izlases spēlētāju neatdos. Domāju, ka klubam finansiāli tas bija neslikts piedāvājums.

Kas attiecas uz RFS, tad tiek acīmredzami nostiprināta tā sauktā neoficālā izlases bāzes kluba funkcija. Cerams, ka šogad tā nesīs augļus kā pašam klubam, tā arī izlasei.