Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jelgava" paraksta divu gadu līgumu ar senegāliešu aizsargu Dialo

"Jelgava" paraksta divu gadu līgumu ar senegāliešu aizsargu Dialo
Abdulajs Dialo
Foto: www.azh.kz

Futbola klubs "Jelgava" 10. februārī paziņoja par divu gadu līguma noslēgšanu ar senegāliešu aizsargu Abdulaju Dialo.

22 gadus vecais Senegālas aizsargs Abdulajs Dialo visu savu līdzšinējo karjeru pavadījis savā dzimtenē, pārstāvot augstākās līgas komandu "Casa Sport". Senegālas čempionātā Dialo debitēja jau 16 gadu vecumā (2009. gadā), bet nākamajā gadā nostiprinājās savas komandas pamatsastāvā.

2011. gadā Dialo tika atzīts par Senegālas "Ligue 1" labāko aizsargu, bet 2011./12. gada sezonā kopā ar "Casa Sport" izcīnīja valsts čempiona titulu. 2013. gada 15. janvārī Dialo draudzības spēlē pret Čīli debitēja Senegālas izlasē. Senegālietis pārsvarā spēlē centra aizsarga pozīcijā, taču nepieciešamības gadījumā var darboties arī kā balsta pussargs.

''Abdulajam šis ir pirmais ārzemju klubs, un pirmās nedēļas viņam bija īsts pārbaudījums - gan skarbie laikapstākļi, gan futbola infrastruktūra, kuru viņš, braucot uz Eiropu, visticamāk, bija iedomājies nedaudz savādāku, jo līdz šim komanda ar bumbu treniņos ir strādājusi maz. Neraugoties uz to, puisis ir pozitīvisma pilns. Vitālijs Astafjevs redz tehniski ļoti labi sagatavotu futbolistu ar vēl lielu izaugsmes potenciālu. Kopīgi strādāsim, lai Dialo apgūtu Eiropas futbola taktiskās īpatnības un ienestu mūsu komandas spēle Āfrikas uguntiņu!'' "Jelgavas" mājaslapā par komandas jaunpienācēju izsakās kluba direktors Jānis Vuguls.

Cits Virslīgas klubs – Jūrmalas "Spartaks" – pārbaudes spēlē cīnījās neizšķirti (0:0) ar Ungārijas klubu "Spartacus", kuru pārstāv aizsargs Deniss Ivanovs. Ivanovs pavadīja laukumā visu otro puslaiku.

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava
Nyíregyháza Spartacus | Szpari hivatalos weboldala

  +3 [+] [-]

, 2015-02-11 00:38, pirms 9 gadiem
CV labs, lai nu Jelgavai izdodas labi nopārdot.

  +7 [+] [-]

, 2015-02-11 01:38, pirms 9 gadiem
Pēc CV ļoti solīds papildinājums Jelgavai - savas valsts čempions un vēl izlašnieks. Redzēsim, ko parādīs dzīvē un kā izskatīsies uz Virslīgas fona, bet, cik pavērots, jau Ziemas kausā apliecina savas kvalitātes. Prieks, ka Jelgava cerības ar saviem potenciālajiem līderiem saista ilgtermiņā, piedāvājot divu gadu līgumus, nevis pusgada vai gada kā tas notiek lielākajā daļā citu klubu, kuros ik sezonu ir sastāva pārbūve par 75%. Laipni lūgts Virslīgā!

  +3 [+] [-]

, 2015-02-11 02:35, pirms 9 gadiem
Šitam jābūt labam. Uz priekšu - Jelgava!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-02-11 05:38, pirms 9 gadiem
Viņš vismaz zina, ka viņam būs jāspēlē stāvošs futbols un tālāk par soda laukumu iet nedrīkstēs.....

  +5 [+] [-]

, 2015-02-11 06:22, pirms 9 gadiem
jordans99 rakstīja: Lai jau izdodas. Bet tomeer leggionaars. Vai daudz taadus vajag.
daudz nē, ar dažiem šāda līmeņa spēlētājiem pietiks visais virslīgai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-02-11 09:38, pirms 9 gadiem
''Abdulajam šis ir pirmais ārzemju klubs, un pirmās nedēļas viņam bija īsts pārbaudījums - gan skarbie laikapstākļi, gan futbola infrastruktūra, kuru viņš, braucot uz Eiropu, visticamāk, bija iedomājies nedaudz savādāku, jo līdz šim komanda ar bumbu treniņos ir strādājusi maz.''

Var saprast, ka viņu pārsteidza infrastruktūra, jo komanda ar bumbu treniņos ir strādājusi maz.

  +3 [+] [-]

, 2015-02-11 10:01, pirms 9 gadiem
Jelgava labi pastrādājusi, noturējusi līderus un labi papildinās, vēl tikai vajag laba līmeņa uzbrucēju, lai varētu spēkoties ar Ventspili.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-02-11 15:52, pirms 9 gadiem
TOTOANSIS3 rakstīja: Ja tiks apmeklēta kāda Jelgavas spēle, būs banāni jāņem līdz. No tribīnēm kā bumerangus mētāt patīk ja spēle paliek garlaicīga
Tu rasists esi vai vienkārši, piedod, idi*ts?
Pastiprinājums labs Jelgavai, domāju, ka ne sliktākā vieta kur āfrikānim kaut cik aprast ai eiropas futbolu, lai vai cik augsts tas līmenis virslīgā ir, bet tomēr. Uzskatu, ka Jelgava būs ļoti spēcīga, tikai neko nezinu par liepājas sapņiem un sastāva veidošanu, kādam ir kāds info ko padalīties ?

  +2 [+] [-]

, 2015-02-11 19:47, pirms 9 gadiem
Par tādiem rasistiskiem saukļiem es Tevi Āfrikas cietumā iebāztu šī Senegālas puiša vietā.

  +3 [+] [-]

, 2015-02-11 19:50, pirms 9 gadiem
Totoansis!Latvijas padibene,mēsls.Patiesi aizkaitināji.