Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

E.Višņakovam būs jāizlaiž divas spēles, Bulvītis dodas uz Ventspili

Krišs Upenieks

E.Višņakovam būs jāizlaiž divas spēles, Bulvītis dodas uz Ventspili
Eduards Višņakovs, Aleksandrs Fertovs un Leonīds Koveļs
Foto: FK RFS

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisijas 9. augusta sēdē divu spēļu diskvalifikāciju nolemts piešķirt RFS uzbrucējam Eduardam Višņakovam, kurš noraidījumu saņēma pēdējās Virslīgas spēlē pret ''Mettu/LU''.

Eduardam Višņakovam tā bija atgriešanās spēle Virslīgā, un jau spēles 11. minūtē uzbrucējs izpildīja fantastisku sitienu ar galvu, tādā veidā arī gūstot vienīgos vārtus šajā spēlē. 57. minūtē Eduards rupji nospēlēja pret Vladislavu Fjodorovu, un tiesnesis, daudz nedomājot, piešķīra sarkano kartīti.

DK sēdē šodien Višņakovam piešķirta divu spēļu diskvalifikācija un 70 eiro sods. Tas nozīmē, ka Eduards izlaidīs RFS nākamās spēles viesos pret ''Liepāju/Mogo'' un savā laukumā pret ''Riga'' FC vienību.

Brīdinājumu limita pārsniegšanas dēļ Virslīgā nākamās spēles izlaidīs divi futbolisti. ''Jelgavas'' aizsargs Mārcis Ošs nevarēs piedalīties svētdienas cīņā pret Jūrmalas ''Spartaku'', bet ''Metta/LU'' futbolists Eduards Emsis izlaidīs spēli pret ''Riga'' FC.

Tikmēr informācija LFF spēlētāju pārēju sarakstā vēstī, ka uz ''Ventspili'' pārcēlies centra aizsargs Nauris Bulvītis, kura pēdējā pieturvieta bija Anglijas pēc spēka 4. līga. Nauris vēl gan turpina atkopties no savainojuma un diezin vai varēs palīdzēt jau tuvākajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Futbola federācija