Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Fjodorovs atgriežas "Daugavpils" sastāvā

Fjodorovs atgriežas "Daugavpils" sastāvā
Vladislavs Fjodorovs
Foto: bfcdaugava.lv

SMScredit.lv Virslīgas klubs "Daugavpils" šodien paziņoja par pussarga Vladislava Fjodorova atgriešanos.

18 gadus vecais pussargs Vladislavs Fjodorovs pagājušajā vasarā devās pārbaudē uz Polijas klubu "Lech", kur arī palika, rudenī parakstot 2,5 gadu īres līgumu. Latvijas futbolists reti spēlēja pat dublieru komandā, un šodien "Daugavpils" paziņoja par futbolista atgriešanos Virslīgā. Jāpiebilst, ka otrs "Daugavpils" futbolists – Antonijs Černomordijs – paliks "Lech" sastāvā.

Pagājušajā sezonā Fjodorovs piedalījās 24 spēlēs, pārsvarā gadījumu ejot laukumā uz maiņu (piecas spēles pamatsastāvā). "Daugavpils" pussargs izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

Fjodorova atgriešanās spēle varētu notikt jau parīt, kad "Daugavpils" izbraukumā sacentīsies ar Virslīgas līderi "Liepāju". "Daugavpils" ar sešiem punktiem 10 spēlēs ieņem sesto vietu Virslīgā, bet "Liepājai" ir 22 punkti 11 mačos.

Izmantotie resursi:
Galvenā - BFC Daugava

  +3 [+] [-]

, 2015-07-09 17:44, pirms 9 gadiem
Daugavpilieši ar šo papildinājumu noteikti cer, ka Fjodrovs, atrazdamies Polijā, būs iekrājis pieredzi un nu ar viņu rēķināsies jau kā ar pamatsastāva spēlētāju. Pērn viņa trumpis bija nākšana laukumā uz maiņu un vārtu gūšana, izraujot punktus. Tagad būs jāspēlē vairāk un jāpierāda sevi vēlreiz. Cerams, ka būs no Lech treneriem kādas zinības guvis un spēs aizvietot Sida iztrūkumu vidējā līnijā.