Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" paziņo par pieredzējušā Ukrainas aizsarga Sahņeviča pievienošanos sastāvam

Rolands Eliņš

"Ventspils" paziņo par pieredzējušā Ukrainas aizsarga Sahņeviča pievienošanos sastāvam
Andrijs Sahņevičs. Foto: FK Ventspils

Latvijas Virslīgas klubs „Ventspils” savā mājaslapā paziņojis, ka komandu papildinājis 30 gadus vecais Ukrainas aizsargs Andrijs Sahņevičs, kurš savulaik spēlējis Ukrainas U21 izlasē un pārstāvējis vairākus Ukrainas Premjerlīgas klubus.

Andrijs Sahņevičs piedalījās iepriekšējā „Ventspils” pārbaudes spēlē, Turcijā gūstot vārtus pret Maskavas „Dynamo”. Viņš tagad oficiāli pievienojies Kurzemes komandai.

„Protams, priecājos, ka esmu kļuvis par “Ventspils” spēlētāju,” kluba mājaslapā citēts Sahņevičs. „Klubā jau esmu pavadījis kādu laiku un varu teikt, ka ar visu esmu apmierināts. Kolektīvs teicams, draudzīgs, pieņēma bez problēmām, un visā ir pretimnākšana. Jāsaka, man arī nebija šaubu, ka pāreju uz klasisku komandu. Ukrainā ”Ventspils” klubs labi zināms, tas pastāvīgi spēlē Eirokausos un risina lielus uzdevumus. Klubā dažādos laikos spēlējuši daudzi ukraiņu futbolisti un jā, saprotams, visi zin, ka Romāns Grigorčuks vairākus gadus veiksmīgi trenēja FKV. Tā kā, kad saņēmu piedāvājumu, daudz apdomāt nebija iemesla. Izlēmu visu ātri un esmu pārliecināts, ka izdarīju pareizi.”

„Vārti pret “Dinamo”? Nu, neapšaubāmi, ļoti patīkami iesist tādam spēcīgam klubam. Nu bet vispār neizdarīju neko īpašu,” pasmaidīja Sahņevičs. „Tur Edikam Tīdenbergam jāpasaka paldies par teicamo piespēli. Arī agrāk iesitu no ”standartiem”, un vispār man patīk, kā FKV darbojas tādās situācijās: visi zin savu manevru un zinoši visu izpilda. Mačs ar ”Dinamo”, starp citu, parādīja, ka potenciāls ”Ventspilij” ļoti labs. Cik paspēju uzzināt, salīdzinājumā ar pagājušo gadu notikušas daudzas pārmaiņas, bet jau tagad redzams, ka komanda ļoti perspektīva un talantīga. Un nešaubos, ka FKV pa spēkam jaunajā gadā risināt lielus uzdevumus.”

Sahņevičs ir Kijevas „Dynamo” akadēmijas audzēknis. Viņš spēlējis Ukrainas jauniešu izlasēs, pārstāvot gan U17, gan U19, gan U21 valstsvienības. Savā futbolista karjerā viņš piedalījies 58 Ukrainas Premjerlīgas spēlēs, pārstāvot „Oleksandria” un „Metalurh” vienības. Iepriekšējās trīs sezonas viņš pavadīja „Kolos Kovalivka” vienībā, palīdzot tai izcīnīt vietu Ukrainas Premjerlīgā, kurā tā spēlē šosezon. Sahņevičs sezonas pirmajā pusē piedalījās piecās Ukrainas Premjerlīgas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://fkventspils.com/transferu-j...

     [+] [-]

, 2020-02-09 10:09, pirms 4 gadiem
Šahtjor Doņecka-FK Ventspils pēc pirmā puslaika 1:0 Ukrainas kluba labā.Redzēju pirmā puslaika otro pusi un ventiņi izskatās tīri labi.

     [+] [-]

, 2020-02-09 11:08, pirms 4 gadiem
Tā arī spēle noslēdzās.Arī otrajā puslaikā sakarīga spēle,kur Ventspilij bija vairāk vārtu momentu.Viens pret vienu ar vārtsargu palika Svārups,diemžēl sitiens virsū vārtsargam.Arī Kozlovam līdzīga situācija,tikai sitiens līdz gar vārtu stabu.Uzbrūkošs futbols,labas tālās piespēles uzbrucējiem.Pagaidām parādītais sniegums priecē,pie tam ,ka pretinieki spēcīgi.

     [+] [-]

, 2020-02-09 13:39, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Tā arī spēle noslēdzās.Arī otrajā puslaikā sakarīga spēle,kur Ventspilij bija vairāk vārtu momentu.Viens pret vienu ar vārtsargu palika Svārups,diemžēl sitiens virsū vārtsargam.Arī Kozlovam līdzīga situācija,tikai sitiens līdz gar vārtu stabu.Uzbrūkošs futbols,labas tālās piespēles uzbrucējiem.Pagaidām parādītais sniegums priecē,pie tam ,ka pretinieki spēcīgi.
Otru spēli ar varēs redzēt ,ja jā,tad kur?

     [+] [-]

, 2020-02-09 17:12, pirms 4 gadiem
Bronsons rakstīja: Otru spēli ar varēs redzēt ,ja jā,tad kur?
Nemācēšu pateikt,jo šo spēli pamanīju livetv.sx saitā.Man informācijas nav vairāk kā pārējiem pie datora.

     [+] [-]

, 2020-02-09 17:35, pirms 4 gadiem
Izskatās ka pret Rotor zaudējums 0-2