Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Daugava" paraksta līgumus ar Blanku un Soloviču

Rolands Eliņš

Rīgas "Daugava" paraksta līgumus ar Blanku un Soloviču
Kristaps Blanks "Skonto" formu nomainījis pret "Daugavas" krāsām
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Latvijas futbola klubs Rīgas „Daugava”, gatavojoties jaunajai sezonai, parakstījis līgumus ar Kristapu Blanku un Oļegu Soloviču, ziņo komandas oficiālais Twitter konts.

27 gadus vecais latviešu futbolists Kristaps Blanks, kurš pagājušo sezonu aizvadīja FK „Skonto” rindās, parakstījis oficiālu vienošanos ar Rīgas „Daugavu”. Blanks 2013. gada sezonā „Skonto” sastāvā pie Tamaza Pertijas lielu spēles laiku neguva un sezonas beigās, kad viņa līgums bija beidzies, Blanks komandu atstāja.

Ziemas kausa izcīņā Blanks piedalījās „Daugavas” sastāvā, bet „Skonto”, kurā pavadīja visu līdzšinējo karjeru, viņš bija aizvadījis 142 spēlēs, gūdams 32 vārtus. Savukārt Latvijas izlasē Blanks piedalījies 22 spēlēs.

Savukārt Oļegs Solovičs arī 2013. gadā bija Rīgas „Daugavas” sastāvā, tiesa, sezonas sākumā klubs viņu mēģināja izīrēt Lietuvā, bet pēc šī plāna neizdošanās nenokārtotu formalitāšu dēļ jūnija beigās ar ukraiņu leģionāru līgums tika lauzts. Virslīgā viņš pagājušajā sezonā neaizvadīja ne spēli.

Rīgas "Daugava" Ziemas kausā aizvadījusi trīs spēles, spēlējot neizšķirti 3:3 ar "Gulbeni", ar 4:0 sagraujot "Jūrmalu", kā arī piedzīvojot zaudējumu "Jelgavai" ar 1:2, kas pagaidām A grupā tai atvēl otro vietu. Blanks piedalījies visās trīs "Daugavas" Ziemas kausa spēlēs un viņa rēķinā vārtu guvums pret "Gulbeni".

izmantotie resursi:
FC Daugava Rīga - Daugavariga.com
https://twitter.com/FCDaugavaRiga
Latvijas futbola virslīga - Futbola virslīga

  -3 [+] [-]

, 2014-02-08 14:51, pirms 10 gadiem
Bijušais lielais talants Blanks to izfukojis .Nu tikai goli pret Gulbeni.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-08 15:31, pirms 10 gadiem
mjaa... atceros, kaa par Blanku runaaja pirms vairaakiem gadiem - zheel, ka nekas nesanaaca ar transfeeriem prom no Latvijas

  +1 [+] [-]

, 2014-02-08 18:03, pirms 10 gadiem
Giorgi Diakniašvili pievienojās FK Jelgava, iepriekš spēlēja tieši Rīgas Daugavā.
Futbola Klubs Jelgava
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-02-08 23:45, pirms 10 gadiem
Blanks Skonto bija naturāli aizsēdējies. Jā, karjeras sākumā baigo nākotni solīja, nesanāca, bet nu neko darīt, nav jau tāpēc plinti uzreiz krūmos jāmet. Virslīgas līmenī var rādīt pat ļoti solīdu sniegumu. Tagad būs jaunā vidē un būs visas iespējas sevi no jauna pierādīt, citādi Skonto bija kā piekalts, pat netiekot spēlēt. Uz pāris pārbaudēm pa šiem gadiem ārzemēs aizbrauca, bet tā arī nekur palikt neizdevās. Pērn tikai 11 spēles Virslīgā, domāju, ka ar šo pāreju situācija Blankam riktīgi uzlabosies. Veiksmi!

Par Soloviču varēja vēl pieminēt, ka pēdējā komanda viņam kopš pagājušās vasaras beigām bija ukraiņu Enerhiya Nova Kakhovka. Pērn Daugavā neviens mačs, bet 2012. gada sezonā diezgan solīdi - 3 goli 13 mačos. Cerēsim, ka, atgriežoties Latvijā, spēs labāk iejusties komandā nekā pērn.