Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspilij" pievienojas spāņu aizsargs, Ziziļevs pārceļas uz Lietuvu

"Ventspilij" pievienojas spāņu aizsargs, Ziziļevs pārceļas uz Lietuvu
Fransisko Insa
Foto: fccartagena-launion.blogspot.com

Latvijas futbola čempione "Ventspils" papildinājusi komandas sastāvu ar 26 gadus veco spāņu centra aizsargu Fransisko Insu.

26 gadus vecais "Albacete" sistēmas audzēknis savas karjeras laikā ir pārstāvējis spāņu "Murcia" un citas zemāku līgu komandas Spānijā, kā arī piedzīvojis leģionāra gaitas Beļģijā ("Antwerpen") un Islandē ("Vikingur"). "Vikingur" sportists spēlēja arī pagājušajā gadā, 15 spēlēs gūstot vienus vārtus un nopelnot astoņas dzeltenās kartītes.

Insa jau paguvis aizvadīt pārbaudes spēli "Ventspils" sastāvā (pret krievu "Neftehimik") un esot demonstrējis labu sniegumu.

Tikmēr pieredzējušais pussargs Mihails Ziziļevs, kurš kādreiz spēlēja Ventspilī (pagājušogad – Daugavpils "Daugavā"), karjeru turpinās Lietuvas klubā "Klaipedos granito", kas pagājušajā sezonā uzvarēja Lietuvas pirmajā līgā un izcīnīja tiesības startēt A līgā.

40 gadus vecais futbolists Klaipēdā spēlēs vienā komandā ar dažiem Latvijā pazīstamiem lietuviešiem – bijušajiem Rīgas "Daugavas" futbolistiem Tomu Tamošausku, Ernestu Veluļi un Dominiku Gaļkeviču. Viens no "Klaipedos granito" treneriem ir Toms Ražanausks, kurš arī ir strādājis Rīgas "Daugavā".

Izmantotie resursi:
FK Ventspils
ve.lt

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-03-07 21:57, pirms 10 gadiem
Bija itālis,bija šveicietis,tiesa abi uz neilgu laiku,nu būs arī spānis.Smirnova vietā kādam kvalitatīvam futbolistam (Latvijas mērogā protams)vajadzētu būt,ja gribam čempionlīgā iziet pirmo kārtu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2014-03-07 22:03, pirms 10 gadiem
Kā jau rīdzinieks vienmēr esmu gribējis ,lai Skonto būtu čempioni, bet skatoties visas lietas ,kas grozās ap to ,esmu sapratis ,ka Ventspilij ir visas lietas ideāli sakārtotas un tas ir klubs ,kas tiešām nākotnē varētu , kautko arī Eiropā pasākt, tā kā novēlu Ventspilij augstus panākumus un ar laiku piesaistīt tiešam spēcīgus futbolistus un ideālakais ,ja kaut reizi izdotos piesaistīt ,kādu stāru.
Par Ventspili!!

  +2 [+] [-]

, 2014-03-07 22:20, pirms 10 gadiem
Kurā stadionā Skonto vispār taisijās spēlēt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-03-08 01:30, pirms 10 gadiem
Ziziļevs tak ir viens monstrs. Patika salīdzinājums ar Gigsu, jo tas ir pilnīgi tas pats gadījums. Šķita jau, ka pavisam droši beidzis karjeru, jo Virslīgas sezonas beigās vairs nespēlēja pēc Eirokausu izgāšanās, bet, lūk, ir atgriezies, lai turpinātu cīnīties arī 40 gadu vecumā. Leiši nosmēluši divas no ilggadējām Virslīgas vērtībām - Ziziļevu un Tamošausku.

  +1 [+] [-]

, 2014-03-08 01:38, pirms 10 gadiem
FKV visnotaļ interesants papildinājums. Var diskutēt par to, kāds līmenis ir Īslandē vai jautāt Rafaļskim, kurš nule atgriezies Jūrmalā pēc periodā Īslandes Pepsi līgā, bet kopumā pieredzes bagāts futbolists izskatās. Droši vien ņemts kā tiešais aizvietotājs Smirnovam, kurš pārcēlās uz Spartaku. Redzēsim, vai šis Insa spēs Virslīgas dzezsvīru pienācīgi aizvietot.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-08 08:58, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Bija itālis,bija šveicietis,tiesa abi uz neilgu laiku,nu būs arī spānis.Smirnova vietā kādam kvalitatīvam futbolistam (Latvijas mērogā protams)vajadzētu būt,ja gribam čempionlīgā iziet pirmo kārtu.
Nesatrauc tie daudzie brīdinājumi?

  -2 [+] [-]

, 2014-03-08 11:58, pirms 10 gadiem
Nesaprotama ir FKV vadiba,ir daudzi savi pashi audzeknji tada limenja,kadu jega njemt viduveju legjionaru un maksat lielaku algu neka neka vietejam un visu parejo apmaksat,tas droshvien ir saprotams tikai Pucinskim,labak lai vietejie baruc prom kamer var,ceru Svarups,Tidenbergs,Mukins aizbrauks no taa noladeta kluba,ja nee tad vares spelet 1.liga pie Tukuma.