Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Šķiras "Liepājas/Mogo" un Doroševa ceļi

Krišs Upenieks

Šķiras "Liepājas/Mogo" un Doroševa ceļi
Pāvels Doroševs
Foto: Raitis Supe/Futbola virslīga

Portāls liepajniekiem.lv raksta, ka Latvijas futbola Virslīgas kluba ''Liepāja/Mogo'' krāsas turpmāk vairs nepārstāvēs pieredzes bagātais vārtsargs Pāvels Doroševs.

Vakardienas treniņā piedalījās 18 futbolisti. Viņu skaitā nebija vārtsarga Pāvela Doroševa, no kura klubs ir šķīries. Liepājā uz pārbaudi ir ieradies 22 gadus vecs vārtsargs no Krievijas, bet kluba prezidents Māris Verpakovskis saka, ka pagaidām šajā sakarā neesot nekā konkrēta un par Doroševa aizvietošanu klubs vēl domās.

Netrenējās arī Jānis Ikaunieks, kurš kaula lūzuma dēļ varētu izlaist pat trīs mēnešus. Paredzams, ka šodien nespēlēs Jurkovskis, Krušatins un Kārkliņš, toties šosezon lielākoties dublieru komandā spēlējušais Kurtišs maču sāks starta vienpadsmitniekā.

Salīdzinājumā ar spēli izbraukumā šodien "Liepājas" sākumsastāvā varētu būt seši citi futbolisti. Pieteikumā spēlei būs iekļauts arī Krievijas futbolists Staņislavs Lebamba. Viņa pāreja uz "Liepāju" oficiāli ir nokārtota arī Latvijas virslīgā.

Liepājnieki vakar pieslīpēja vairākus taktiskos risinājumus dažādām iespējamām spēles situācijām, un treniņa noslēgumā notika arī 11 metru soda sitienu sišana. Uzvarētāju noskaidrošana pendelēs ir iespējama, ja mača pagarinājums noslēgsies ar mājinieku uzvaru 3:1.

Izmantotie resursi:
https://www.liepajniekiem.lv/sports...

     [+] [-]

, 2017-07-06 15:02, pirms 7 gadiem
Ikaunieks atgriezās uzņemt formu un atlikušo čempionāta daļu būs traumēts. Puikam galīgi neveicas.
Un pēc Tamaza pieņemšanas (jauno talantu kalēja) Liepajai pievienojas viens leģionārs pēc otra, kamēr jauni liepājnieki vēl nav parādījušies.

  +5 [+] [-]

, 2017-07-06 15:07, pirms 7 gadiem
Beidzot. Tam jau bija jānotiek sen.

  +5 [+] [-]

, 2017-07-06 15:09, pirms 7 gadiem
Nu tad beidzot Caurums ir padzīts(?),vai bija vērts tik ilgi cerēt un gaidīt no viņa to ,uz ko viņs vairs nav spējīgs?...Virslīgā vien, cik Doras dēļ punkti netika zaudēti...Nesaku ka aizsardzība bija ideāla Belfastā,bet trīs sitieni vārtos un trīs goli-tas izsaka visu...Laikam jau pēdējais piliens kausā bija spēle Īrijā.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-06 15:21, pirms 7 gadiem
exLiepa rakstīja: Nu tad beidzot Caurums ir padzīts(?),vai bija vērts tik ilgi cerēt un gaidīt no viņa to ,uz ko viņs vairs nav spējīgs?...Virslīgā vien, cik Doras dēļ punkti netika zaudēti...Nesaku ka aizsardzība bija ideāla Belfastā,bet trīs sitieni vārtos un trīs goli-tas izsaka visu...Laikam jau pēdējais piliens kausā bija spēle Īrijā.
Mani tagad interesē, vai FKL paspēs līdz pāreju loga beigām aizlāpīt divas būtiskas pozīcijas laukumā. Jo Doroševs atlaists un Jancim sezona, tā izskatās, galā. Redzēsim. Apmēram ir nojauta, ko tagad man daži atbildēs un rakstīs, labi ka viņu stulbības šeit vairs neredzu.

  -1 [+] [-]

, 2017-07-06 15:23, pirms 7 gadiem
>>mxs.Par Liepājas jauniešiem tev pilnīga taisnība!!Visi SC žurnālisti + M.Verpakovskis+key23 sezonas sākumā rakstīja,nu mums būs speciālists kurš prot audzināt jaunos talantus!Kur viņi ir????????Viņi bija,bet pertija vienkārši viņus visus izdezen un paņem leģionārus!!!!Kas tad būtu ja iepriekšējos gadus būtu treneris pertija-6 tā vieta?

     [+] [-]

, 2017-07-06 15:45, pirms 7 gadiem
TORES,zemapziņas doma, visticamāk.FKL vadībai bija ka jāpaņem kauss,lai tiktu uz šiem mačiem(un līdz ar to pie labas naudiņas),bet īstas (uz)ticības tam ko iespēs jaunie čaļi nebija,tādēļ vāca/meklēja leģus.Un uz/līdz spēlēm vienalga tikām tikai pateicoties V-pilij...Kā būtu ,ja būtu,kas to lai zin...Kur tos leģus tagad likt,vagona un prom,gan jau ka viņiem ir līgumi,kurus varēja vieglāk atšūt,to vairs nav. Neliks jau ārzemniekiem Grobiņā spēlēt...Bet mūsējie jaunie spēlē un gūst pieredzi nevis sēž uz rezervistu soliņa.Gan jau būs atpakaļ komandā,ja kāds viņus nepārsolīs.Uz laukuma tak joprojām vajadzīgi tikai 11 spēlētāji,tā kā ir tā ka ir.Nu,kaut kā tā tās lietas-es domāju.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-06 16:08, pirms 7 gadiem
Izlasē jau redzams kā spělĕ vietĕjie talanti un veterāni...varbūt arī ir jāņem no malas kāds,lai jaunaintā saucamais mūžīgais talants pacīnās par vietu.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-06 16:18, pirms 7 gadiem
Ko jūs pārmetat Tamazam par to, ka viņš neņem jaunos liepājniekus...tā ir visa futbola sistēmas vaina, kas nespēj izaudzināt konkurētspējīgus spēlētājus priekš pieaugušo futbola...

     [+] [-]

, 2017-07-06 16:25, pirms 7 gadiem
Ko tur var malt to tēmu par jauniešiem. Ielokot mākslīgi laukumā nekādas izaugsmes nebūs. Jauniešiem vajag izcīnī savu vietu, izkonkurēt ārzemniekus un pieredzējušos. Ir Liepājā normāla piramīda Karaosta / Grobiņa / Liepāja. Pierādīs sevi zemākā līmenī, tad varēs spēlēt arī galvenajā komandā!

  +2 [+] [-]

, 2017-07-06 17:01, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: >>mxs.Par Liepājas jauniešiem tev pilnīga taisnība!!Visi SC žurnālisti + M.Verpakovskis+key23 sezonas sākumā rakstīja,nu mums būs speciālists kurš prot audzināt jaunos talantus!Kur viņi ir????????Viņi bija,bet pertija vienkārši viņus visus izdezen un paņem leģionārus!!!!Kas tad būtu ja iepriekšējos gadus būtu treneris pertija-6 tā vieta?
Kurš tad vairs atceras ko sezonas sākumā rakstīja? Ja arī atceras, tad tēlo ka neatceras, un drukā tālāk pēc patreizējās situācijas, jo ''advokātu'' darbiņš taču jāpilda godam.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-06 17:07, pirms 7 gadiem
Arn1s rakstīja: Ko tur var malt to tēmu par jauniešiem. Ielokot mākslīgi laukumā nekādas izaugsmes nebūs. Jauniešiem vajag izcīnī savu vietu, izkonkurēt ārzemniekus un pieredzējušos. Ir Liepājā normāla piramīda Karaosta / Grobiņa / Liepāja. Pierādīs sevi zemākā līmenī, tad varēs spēlēt arī galvenajā komandā!
Tas ka viens no Latvijas labākajiem talantiem spēlē 1. līgā, un nevis virslīgā, kur jau tas paguva apbružāties, Tev neko neizsaka?

     [+] [-]

, 2017-07-06 17:32, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tas ka viens no Latvijas labākajiem talantiem spēlē 1. līgā, un nevis virslīgā, kur jau tas paguva apbružāties, Tev neko neizsaka?
Tu par Dobrocevu? Kuru tad vins izkonkurē pagaidām? Karašausku? Labāk lai pagaidām 1. līgā iegūst spēļu praksi un pieredzi un ar laiku varēs spēlēt galvenajā komandā. 1. līgā sist vārtus un spēlēt virslīgā tomēr 2 atšķirīgas lietas. Līmeņa atšķirība tomēr diezgan liela.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-06 17:54, pirms 7 gadiem
Arn1s rakstīja: Tu par Dobrocevu? Kuru tad vins izkonkurē pagaidām? Karašausku? Labāk lai pagaidām 1. līgā iegūst spēļu praksi un pieredzi un ar laiku varēs spēlēt galvenajā komandā. 1. līgā sist vārtus un spēlēt virslīgā tomēr 2 atšķirīgas lietas. Līmeņa atšķirība tomēr diezgan liela.
Viņa sniegums 1. līgā pierāda to,ka viņš šīs līgas līmeni jau ir pāraudzis.
Protams var jau saprast, ka Verpakovskim negribās tagad jaukt SK Grobiņa šīs sezonas iestrādes. Pieļauju, ka pat ir kāda noruna par Grobiņas kluba sastāva neraustīšanu, jo tas neko labu šim klubam nedotu. Tomēr man viss kas notiek ap FKL ļoti atgādina to kas notika jau pērn, un ko pats Verpakovskis atzina par kļūdu, ka tika izdāļāti FKL paspārnē esošie jaunie spēlētāji, un viņu vietā vilkti uz Liepāju dažādi mistiski leģionāri. Un, starp citu, viena daļa no viņiem jau FKL sastāvā vairs nav, bet katrs nokoda pa kumosam no FKL jau ne tā treknā budžeta.
Šobrīd mani neizbrīna kāpēc Ščadčins un Savaļnieks vairs nespēlē Liepājā, un nebūšu izbrīnīts, ja arī pēc šīs sezonas vairāki Liepājas jaunie futbolisti parādīsies citos LFV klubos, kur tiem vairāk uzticēsies.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-06 21:46, pirms 7 gadiem
Cik par katru tā saucamo leģionāru saņem tas kas apvārdo un pierunā tos ņemt.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-06 22:00, pirms 7 gadiem
Nedēļu vecas baumas apstiprinājās.

     [+] [-]

, 2017-07-07 00:26, pirms 7 gadiem
paldies Pāvelam par titulu 2015ajā!