Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Askerovs atgriežas sev veiksmīgajā "Daugavpils" komandā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Askerovs atgriežas sev veiksmīgajā "Daugavpils" komandā
Vugars Askerovs. Foto: Jānis Līgats

"Optibet" futbola Virslīgas klubs "Daugavpils" paziņojis par līguma noslēgšanu ar uzbrucēju Vugaru Askerovu. Viņš pagājušo sezonu sāka Daugavpilī, bet pabeidza "Liepājas" komandas rindās.

Azerbaidžānas izlasē spēlējušais uzbrucējs Vugars Askerovs pagājušajā sezonā "Daugavpils" rindās aizvadīja 16 spēles, kurās guva septiņus vārtus un bija starp Virslīgas labākajiem snaiperiem. Uzvarētajos mačos pret Jūrmalas "Spartaku" un "Liepāju" viņš sāncenšu vārtos iesita divas bumbas.

Vasaras vidū Askerovs pievienojās "Liepājai", kas cīnījās Eirokausos, tomēr izcīnīt stabilu vietu sastāvā 34 gadus vecajam uzbrucējam neizdevās – vairāk nācās deldēt rezervistu soliņu. Virslīgā viņš laukumā devās desmit mačos un guva vienus vārtus. Eiropas līgas kvalifikācijā Askerovs kopumā laukumā pabija tikai 21 minūti.

Tagad Askerovs parakstījis līgumu un atgriezies Daugavpilī. Pirms pievienošanās Daugavpils komandai viņš vairākas sezonas pavadīja 1. līgā.

"Daugavpils" ar 31 punktu ierindojās astotajā vietā, apsteidzot tikai "Mettu". Liepājnieku kontā bija 39 punkti, kas deva sesto pozīciju.

Tikmēr RFS oficiāli apstiprinājusi "Jelgavas" bijušā kapteiņa Džeremija Fernandiša pievienošanos, turklāt ar Nīderlandes futbolistu noslēgts līgums uz trim sezonām.

  -4 [+] [-]

, 2020-02-04 16:19, pirms 4 gadiem
Daugavpils leģenda

     [+] [-]

, 2020-02-04 17:23, pirms 4 gadiem
LV klubi beidzot slēdz līgumus uz ilgāk kā vienu sezonu :O

  +1 [+] [-]

, 2020-02-04 18:30, pirms 4 gadiem
Ceru, ka neazmuks atkal sezonas laikā pēc 💰💰💰

     [+] [-]

, 2020-02-04 22:54, pirms 4 gadiem
pins19 rakstīja: Ceru, ka neazmuks atkal sezonas laikā pēc 💰💰💰
Smieklīgais....un ko viņam savā vecumā darīt,....cerēt uz baigo progresu ,vai vēl kaut ko?