Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kazakevičs noliedz atgriešanos "Jelgavas" ikdienas darbā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Kazakevičs noliedz atgriešanos "Jelgavas" ikdienas darbā
Dainis Kazakevičs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Futbola federācijas (LFF) sporta direktors un Latvijas futbola U-21 izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs sarunā ar Sportacentrs.com noliedza, ka grasītos atgriezties FK "Jelgava" ikdienas darbā.

Šodien no rīta kļuva zināms, ka Aleksandru Kurtejans pametis "Jelgavu" neapmierinošu sportisko rezultātu dēļ. Sportacentrs.com no dažādiem avotiem (tostarp kluba iekšienes) uzzināja, ka pēc Kurtejana došanās prom klubā varētu atgriezties kādreizējais "Jelgavas" treneris Dainis Kazakevičs - iespējams, sporta direktora amatā.

Tomēr šodien sarunā ar Sportacentrs.com Kazakevičs šādu iespēju kategoriski noliedza. Viņš plāno turpināt darbu LFF un Latvijas U-21 izlasē. Vienlaikus Kazakevičs atzina, ka runas par viņa atgriešanos "Jelgavas" ikdienas darbā varētu būt saistītas ar to, ka pēdējā laikā viņš dažas reizes piedalījies "Jelgavas" valdes sēdēs, vienā no kurām arī acīmredzot lemts par šķiršanos no Kurtejana.

Kazakevičs, kurš "Jelgavas" valdes locekļa amatā ir jau kopš 2008. gada, uzsvēra, ka pēdējos gados tas vairāk bijis "goda valdes locekļa" statuss, nevis aktīva darbošanās klubā. Tomēr pēdējās nedēļās viņš, kā jau minēts, piedalījies dažās valdes sēdēs.

Atgādinām, ka šobrīd "Jelgavas" komandu vadīs Dāvis Caune un spēlējošais treneris Valērijs Redjko. Nākamā spēle Virslīgā "Jelgavai" jau parīt (sestdien), kad viesos jātiekas ar tabulas kaimiņu FK "Ventspils".

  -1 [+] [-]

, 2017-08-03 22:33, pirms 7 gadiem
Caune liekas jau vienu reizi klubu vadīja "periodā starp treneriem" un nebija slikti rezultāti. Varbūt laiks viņam iedot kluba stūri līdz sezonas beigām un paskatīties kā veiksies?

  +2 [+] [-]

, 2017-08-03 23:22, pirms 7 gadiem
Viņam tak nav treneru Pro kategorija, kam tad mūsu valstij tie kursi?, ja var strādāt bez licenzes,ko par to dodmā LFF komisijas,varbūt SC mums var par šo no vadīibas kādu interviju dabūt par tām licenzēm,kam ko var,kam ko nevar?

  +1 [+] [-]

, 2017-08-04 09:40, pirms 7 gadiem
TORES rakstīja: Viņam tak nav treneru Pro kategorija, kam tad mūsu valstij tie kursi?, ja var strādāt bez licenzes,ko par to dodmā LFF komisijas,varbūt SC mums var par šo no vadīibas kādu interviju dabūt par tām licenzēm,kam ko var,kam ko nevar?
Mūsu valstī jau sen diplomus un licences var iebāzt vienā vietā. Galvenais ir pazīšanās. Vari aspirantūru beigt, bet ja nav sakaru, tā arī paliksi aspirants uz papīra. Mums dažs labs flīzētājs Liepājā jau brauc ar BMW X5 SUV viens otrs ar 2 maģistriem ar trmavaju kratās. Galvenais ir sakari, nevis papīri

  -1 [+] [-]

, 2017-08-04 09:49, pirms 7 gadiem
Virslīgas (jebkuras UEFA pārziņā atrodošas valsts augstākās līgas) klubam tiek dotas 60 dienas, lai kopš viena PRO-licencēta trenera atbrīvošanas no darba atrastu kādu "licencēto" vai arī trenerim ar A licenci paralēli jāmācās PRO kursos (kā to pašlaik dara FK "RFS" galvenais treneris Andrejs Kaļiņins)

  +1 [+] [-]

, 2017-08-04 12:19, pirms 7 gadiem
Fiirers rakstīja: vai arī trenerim ar A licenci paralēli jāmācās PRO kursos (kā to pašlaik dara FK "RFS" galvenais treneris Andrejs Kaļiņins)
LFF mājaslapā nav informācijas par to, ka šobrīd tiktu rīkots PRO kursu jaunais cikls. LFF un bLFV piever acis uz Kaļiņina neatbilstību LFF treneru klasifikatora prasībām.

     [+] [-]

, 2017-08-05 03:27, pirms 7 gadiem
Veči,ko jūs te cepās! Pārbaudiet radniecību,draudzību un visu to " bratvu" kas saistīti ar atbilstošiem funkcionāriem no LFF,tad jums nebūs tādi jautājumi! Vai tad vēl līdz šim laikam nēesat sapratuši,ka Latvijā viss notiek tikai un vienīgi pa draugam vai radniecīgu attiecību rezultāta! Ja sekojat līdzi futbolam,tad paanalizējiet visu to iedibināto hierarhiju! Taču neviens,kurš nav paaudzēs saistīts ar futbolu,nav draugos vai nepakļaujās vadošajai kliķei LFF,var necerēt uz izaugsmi,jo kamēr valdīs tādi Mežecki un Indriksoni,tā tam būs būt! Nekādi nesaskatīju sasniegumus futbolā J.Mežecka un G.Indriksona dēliem,kuri zīmējas Latvijas Futbola barotavā! Vai pietiek ar to,ka tu esi bosa dēls un tikai tāpēc tiec iebīdīts amatos? Kaut kāds vājprāts jums tur LFF!