Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Liepājai" un "Daugavpilij" jauni ārzemnieki, Virslīga prezentēs sezonu un gadagrāmatu

Agris Suveizda

"Liepājai" un "Daugavpilij" jauni ārzemnieki, Virslīga prezentēs sezonu un gadagrāmatu
Virslīgas gadagrāmatas. Foto: optibetvirsliga.com

Ukrainas 1. līgas futbola klubs Odesas "Chernomorets" pavēstījis par uzbrucēja Dmitro Semeniva pāreju uz "Liepāju", savukārt "Daugavpils" informējusi par vārtsarga Nodari Kaličavas pievienošanos, kurš aizvakar jau izgāja pamatsastāvā pārbaudes spēlē pret "Ventspili" (0:2).

21 gadu vecais Dmitro Semenivs sezonu sāka "Chernomorets" rezerves komandā, Ukrainas 2. līgā sākot septiņas no astoņām spēlēm, bet rudenī viņš sešreiz izgāja uz maiņu arī pirmajā komandā, kas Ukrainas 1. līgā jeb otrajā stiprākajā čempionātā ieņem 10. vietu. Atgādinām, ka no Odesas kluba uz "Valmieru" pārgāja vārtsargs Andrijs Kožuhars un uzbrūkošais pussargs Mikola Musolitins.

"Liepāja" sezonu sāks izbraukumā pret "Daugavpili", kas turpina izmantot jaunā galvenā trenera Sergeja Gorškova kontaktus un Sanktpēterburgas "Zenit" īrēs 19 gadus veco gruzīnu izcelsmes krievu vārtsargu Nodari Kaličavu. Iepriekšējā sezonā Kaličava "Zenit II" rindās Krievijas otrajā spēcīgākajā līgā aizvadīja piecas spēles, šo sezonu kluba otrajā komandā sāka trešajā spēcīgākajā līgā, aizvadot divas spēles, bet pēc tam tika izīrēts citai Sanktpēterburgas vienībai "Zvezda", tajā pašā līgā aizvadot vēl septiņus mačus.

Virslīgas sezona 13. martā sāksies Valmierā, bet 11. martā gaidāma līgas tradicionālā prezentācija. Pasākuma laikā tiks prezentēta arī 160 lapaspušu biezā gadagrāmata, kas taps pēc viena gada pārtraukuma. "Latvijas futbola gadagrāmata ir vienīgais drukātais grāmatas izdevums Latvijā, kas ik gadu atspoguļo mūsu kājbumbas spēles svarīgākos notikumus laukumā. Tāpēc tās loma mūsu futbola aktuālās vēstures saglabāšanā ir divtik liela. Pērn šī grāmata, tēlaini izsakoties, bija devusies puslaika pārtraukumā, tāpēc šogad, izdodot atspoguļojumu par 2019. gadu, pievienojām nodaļu, kas pastāsta arī par 2018. gada svarīgākajām pieturas zīmēm Virslīgā," līgas mājaslapā citēts grāmatas galvenais redaktors Ilvars Koscinkevičs. Pirmoreiz gadagrāmata tika izdota 2012. gadā.

Izmantotie resursi:
Дмитрий Семенив перешел в ФК «Лиепая» |...
https://www.facebook.com/bfcdaugavp...
https://optibetvirsliga.com/news/is...

     [+] [-]

, 2020-03-03 15:17, pirms 4 gadiem
Interesanti, vai gadagrāmatā beidzot tiks izmantota arī Instat statistika?

     [+] [-]

, 2020-03-03 15:21, pirms 4 gadiem
''Valmieras'' pieteikuma uzmetumā https://www.instagram.com/p/B9PWviW... ir iekļauti Gatis Štrauss un Victor Diage, toties nav Sarsenova.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-03 15:32, pirms 4 gadiem
Kur varēs gadagrāmatu iegādāties?

     [+] [-]

, 2020-03-03 21:14, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Kur varēs gadagrāmatu iegādāties?
paarventas aptiekaa prezju plauktaa , hi ,hi