Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Nojūkot pārejai uz Turcijas klubu, Mārcis Ošs karjeru turpinās Jūrmalas "Spartakā"

Agris Suveizda

Nojūkot pārejai uz Turcijas klubu, Mārcis Ošs karjeru turpinās Jūrmalas "Spartakā"
Mārcis Ošs
Foto: FK "Spartaks Jūrmala"

Divkārtējā Latvijas futbola čempionvienība Jūrmalas "Spartaks" savā mājaslapā oficiāli pavēstījusi par vienošanās parakstīšanu ar ilggadējo "Jelgavas" centra aizsargu Mārci Ošu, kurš pagājušajā gadā debitēja Latvijas izlasē.

"Jau pagājušā gada beigās bija vairāki piedāvājumi no Latvijas klubiem, bet sev biju izvirzījis mērķi līdz pēdējam pacīnīties kādā no ārzemju komandām. Daudzi Latvijas klubi nebija gatavi gaidīt mani līdz februārim, bet Jūrmalas "Spartaks" izrādīja interesi, ja neizdodas aizbraukt, varu pievienoties jūrmalniekiem. Ir jāatzīst, ka beigās neizdevās aizbraukt uz Turcijas pirmās līgas komandu "Samsunspor", kas jau bija gatava mani ņemt, bet komandai neizdevās atvērt transfēru, praktiski jau par visu biju vienojies ar viņiem... Pēc tam ātrā laikā ar mani sazinājās "Spartaks" un izteica labu piedāvājumu, kuru es, protams, pieņēmu. Te nu es esmu - čempionu pilsētā," kluba mājaslapā citēts 26 gadus vecais Mārcis Ošs.

"Kļūstot par "Spartaks" spēlētāju, ir liela atbildības sajūta, klubs divus gadus ir kļuvis par valsts čempionu. Man tas noteikti būs jauns izaicinājums, jo līdz šim esmu Virslīgā pārstāvējis vienu komandu. Bet esmu pārliecināts, ka mums viss izdosies un spēsim ari šogad cīnīties par pirmo vietu. No savas puses atdošu visu, lai klubs spētu sasniegt izvirzītos mērķus," limbažnieks turpināja. "Lielāko daļu komandas spēlētāju zināju jau iepriekš. Bet, protams, lielākais un tuvākais draugs ir Ginča (Gints Freimanis), ar kuru esmu spēlējis plecu pie pleca vairākus gadus. Tāpēc, ticu, ka tā mūsu enerģija arī parādīsies "Spartakā" un spēsim arī savu spēli nodot citiem. Bet komandā veidojas labs un saliedēts kolektīvs, un beigu beigās mums visiem kopīgi būs jādodas laukumā. Palēnām visi kļūstam tuvāki savā starpā."

Starpsezonā no vietējiem futbolistiem Jūŗmalas "Spartakam" oficiāli pievienojušies arī Jurijs Žigajevs ("Ventspils"), Aleksejs Višņakovs (RFS), Andrejs Kovaļovs ("Riga"), Andrejs Pavlovs ("Ventspils") un Gints Freimanis ("Jelgava"). Savukārt prom devušies tādi spēlētāji kā Jevgeņijs Kazačoks (RFS), Jevgeņijs Kozlovs (Soļigorskas "Shakhter"), Sergejs Pušņakovs ("Gorodeya"), Elvis Stuglis ("Riga"), Vladislavs Kozlovs ("Jelgava"), Azizs Ibragimovs ("Buxoro"), Vitālijs Meļņičenko ("Ventspils").

Izmantotie resursi:
Latvijas Izlases Aizsargs Mārcis Ošs...

 +11 [+] [-]

, 2018-03-01 21:58, pirms 6 gadiem
Marci tu vel neilgu laiku atpakalj teici ka vienigaa komanda kuraa tu speeleesi Latvija ir FK Jelgava. Aizmirsi jau?

     [+] [-]

, 2018-03-01 22:08, pirms 6 gadiem
Vaitad “spartakam” liegums beidzas?! Tur tak ar tam algām bija kaut kāda aizķeršanās! Šķiet nožēlojami, ka Latvijas čempionam ir probelams ar algām, redzes pēc cik ilga laikam vēl kāds gadījums uzpeldēs!?!

  +4 [+] [-]

, 2018-03-01 22:15, pirms 6 gadiem
Labs piedāvājums? Nemaksāt algu?

  -1 [+] [-]

, 2018-03-01 23:56, pirms 6 gadiem
Varbuut Tu arii vakar domaaji, ka shodien spiidees saule, bet tomeer nespiideeja... Nesaprotu shitos cilveekus. Lai tak chalis kapaa kur grib, kada Tev raznjica.
rronijs rakstīja: Marci tu vel neilgu laiku atpakalj teici ka vienigaa komanda kuraa tu speeleesi Latvija ir FK Jelgava. Aizmirsi jau?

  +1 [+] [-]

, 2018-03-02 01:17, pirms 6 gadiem
rronijs rakstīja: Marci tu vel neilgu laiku atpakalj teici ka vienigaa komanda kuraa tu speeleesi Latvija ir FK Jelgava. Aizmirsi jau?
Ieteiktu pasekot aktualitātēm pirms kaut ko pārmet Mārcim. Kāpēc tavuprāt Jelgavu atstāja arī ilggadējie spēlētāji Freimanis un Ikstens? Jelgavā notiek pārmaiņas un spēlētājiem tika atļauts/likts meklēt jaunas komandas. Tas pats Ikstens vēlējās turpināt sadarbību ar Jelgavu, bet nācās meklēt jaunu komandu.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-02 01:18, pirms 6 gadiem
Old School rakstīja: Vaitad “spartakam” liegums beidzas?! Tur tak ar tam algām bija kaut kāda aizķeršanās! Šķiet nožēlojami, ka Latvijas čempionam ir probelams ar algām, redzes pēc cik ilga laikam vēl kāds gadījums uzpeldēs!?!
"Spartakam" atcelts liegums reģistrēt jaunus...

Jau janvāra beigās kā atcēla.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-02 01:20, pirms 6 gadiem
Manuprāt, pat labāk nekā pāriet uz Turcijas 1. (pēc spēka 2. līgu). Jā, nauda būtu lielāka un līmenis savā ziņā varbūt augstāks, bet pēc Tarasova stāstīta varēja saprast, ka tur bija diezgan liels bardaks. Tagad vismaz varēs spēlēt Čempionu līgā un, ja izdosies nostiprināties arī izlases sastāvā, domāju jau vasarā būs piedāvājumi no ārzemju klubiem.

     [+] [-]

, 2018-03-02 10:37, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Ieteiktu pasekot aktualitātēm pirms kaut ko pārmet Mārcim. Kāpēc tavuprāt Jelgavu atstāja arī ilggadējie spēlētāji Freimanis un Ikstens? Jelgavā notiek pārmaiņas un spēlētājiem tika atļauts/likts meklēt jaunas komandas. Tas pats Ikstens vēlējās turpināt sadarbību ar Jelgavu, bet nācās meklēt jaunu komandu.
Tak Jelgava šogad vairāk par 1000 eur nevar iedot,tie kas piekrita spēlēt par tādu naudu arī palika komandā.Citiem pat vispār piedāvājot 700 eur mēnesī cik dzirdēts.Tapēc jau daudzi aizgāja prom.Vienīgi to ko Spartaks piesolīja ir ar jautājuma zīmi vai spēlētāji saņems to naudu.

     [+] [-]

, 2018-03-02 13:03, pirms 6 gadiem
Sloka ir nevis čempionu, bet čigānu pilsēta!

     [+] [-]

, 2018-03-02 13:31, pirms 6 gadiem
maikls19 rakstīja: Tak Jelgava šogad vairāk par 1000 eur nevar iedot,tie kas piekrita spēlēt par tādu naudu arī palika komandā.Citiem pat vispār piedāvājot 700 eur mēnesī cik dzirdēts.Tapēc jau daudzi aizgāja prom.Vienīgi to ko Spartaks piesolīja ir ar jautājuma zīmi vai spēlētāji saņems to naudu.
Sezonas otrajā pusē vairs neko nesaņems. Labākajā gadījumā topošās sezonas beigās, ja piedraudēs ar tiesu darbiem. Tā tas ir bijis no gada uz gadu tajā klubā. Jūnija algu saņems novembrī, ja vispār saņems, ka es jums saku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja