Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kloze un Podoļskis varētu pārcelties uz Itāliju; Dortmunde nopērk horvātu talantu

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Kloze un Podoļskis varētu pārcelties uz Itāliju; Dortmunde nopērk horvātu talantu
Miroslavs Kloze
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas izlases uzbrucēji Miroslavs Kloze un Lukašs Podoļskis šīs vasaras transfēru periodā varētu pārcelties uz Itālijas A Sēriju, jo par abiem futbolistiem interesējas Romas klubi - attiecīgi "Lazio" un "Roma". Savukārt Vācijas Bundeslīgas čempione Dortmundes "Borussia" papildinājusi sastāvu ar Beļģijas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju Ivanu Perišiču.

Kloze apsver "Lazio" piedāvājumu

Pagājušajā sezonā Minhenes "Bayern" spēlējušais Miroslavs Kloze (32) apsver domu pārcelties uz A Sēriju – uzbrucējs apsver Romas "Lazio" piedāvājumu. Lai arī izlasē Kloze spēlē rezultatīvi (61 precīzs sitiens 107 spēlēs), klubu futbolā viņam pēdējā laikā veicies nav – pēdējos divos Bundeslīgas čempionātos "Bayern" sastāvā spēlētājs izgājis laukumā 45 mačos un guvis tikai četrus vārtus, turklāt šosezon Klozes kontā tikai viens precīzs sitiens. Uzbrucējs vēl cer turēties Vācijas izlases pamatsastāvā, tāpēc vēlas spēlēt regulāri arī klubā. Par futbolistu bez "Lazio" interesējoties arī citi klubi – piemēram, "AC Milan".

Vēl runājot par Klozi un Vācijas izlasi - visticamāk, ka uzbrucējs savainojuma dēļ šajā nedēļas nogalē nevarēs spēlēt "EURO 2012" kvalifikācijas mačā pret Austriju. Traumu Kloze guva svētdien pārbaudes spēlē pret Urugvaju, kurā Vācija uzvarēja ar 2:1.

Arī Podoļskis uz Romu?

Uz Itāliju grasās pārcelties vēl viens pazīstams Bundeslīgas uzbrucējs – par Lukašu Podoļski (25) interesi izrāda "Roma". Futbolists (42 vārti 86 mačos Vācijas izlasē) vēloties izmēģināt laimi citās līgas un, kā izsakās Podoļska pārstāvis Rikardo Sarti, būtu kā radīts spēlēšanai Romā. Jāpiebilst, ka šī sezona futbolistiam bija viena no individuāli veiksmīgākajām – 13 vārti 32 mačos. Vai nākamsezon Kloze un Podoļskis spēlēs vienas pilsētas dažādos klubos, rādīs laiks.

Ar to iespējamās izmaiņas "Vācija-Itālija" virzienā nebeidzas – Leverkūzenes "Bayer" pārstāvis Rūdijs Fellers apstiprinājis, ka klubs iesaistījies sarunās ar "Napoli" par pussarga Arturo Vidala (24) iespējamo pārdošanu. Tiesa, pats Fellers gan saka arī to, ka nākamsezon futbolists, kurš šajā čempionātā 33 spēlēs guva 10 vārtus un atdeva 12 piespēles, komandai būs vajadzīgs. Jāmin, ka vēl pirms pāris dienām kā iespējamais Vidala galamērķis tika minēts Minhenes "Bayern", tomēr kļuva zināms, ka uz šo klubu Leverkūzene futbolistu nelaidīs. Vēl uz A Sēriju varētu doties "Wolfsburg" aizsargs Simons Kjērs (22), par kuru interesējas Turīnas "Juventus".

Dortmunde papildinās ar horvātu talantu, interesējas par Pandevu

Čempione Dortmundes "Borussia" savas rindas papildinājusi ar 22 gadus veco horvātu pussargu Ivanu Perišiču. Vēl pagājušajā sezonā futbolists rādīja iespaidīgu sniegumu (22 vārti un 10 piespēles) beļģu "Club Brugge" sastāvā, bet jau rudenī spēlēs Vācijas čempiones rindās, kura Perišiču iegādājusies par aptuveni 5,5 miljoniem eiro. Vēl par Dortmundi – klubs vairs neiegādāšoties nevienu jaunu spēlētāju. Šo apgalvojumu gan apgāž "Borussia" interese par Milānas "Inter" maķedoniešu uzbrucēju Goranu Pandevu (27). Vēl Dortmunde piedāvājusi līguma pagarināšanu japāņu pussargam Šindzi Kagavam (22), kurš rādīja lielisku sniegumu sezonas pirmajā pusē, taču izlaida otro apli savainojuma dēļ.

"Schalke" meklē Noiera aizstājēju

Tā kā Manuels Noiers ir tuvu aiziešanai no Gelzenkirhenes "Schalke", klubs jau meklē jaunu pamatvārtsargu – "Schalke" izteikusi piedāvājumus par Kaizerslauternas spēlētāju Kevinu Trapu (20) un "Hannover" vārtuvīru Ronu Robertu Cīleru (22). Gelzenkirhene ir gatava maksāt piecus miljonus eiro par katru, taču klubi vēlas attiecīgi par četriem un trim miljoniem vairāk. Vācijas kausa ieguvēju sakarā vēl jāmin vienības vēlme pagarināt līgumu ar vienu no līderiem Džefersonu Farfanu (26). Spēlētājs starpsezonā gandrīz pameta "Schalke", taču tagad viņam ir iespēja pagarināt līgumu ar klubu līdz 2015. gdam.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +4 [+] [-]

, 2011-05-31 20:08, pirms 13 gadiem
nevaru iedomaties Klozi citaa klubaa.

  +8 [+] [-]

, 2011-05-31 20:12, pirms 13 gadiem
nba33 rakstīja: nevaru iedomaties Klozi citaa klubaa.
naksies

  +3 [+] [-]

, 2011-05-31 20:25, pirms 13 gadiem
nba33 rakstīja: nevaru iedomaties Klozi citaa klubaa.
Es savukārt nevaru iedomāties Pandevu Dortmundē.

  +3 [+] [-]

, 2011-05-31 23:48, pirms 13 gadiem
Šitie raksti ir baigi labie. It kā daudz informācijas, bet viegli pārskatāmi. Paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-06-01 09:46, pirms 13 gadiem
Trapam ir jāpaliek KL. Lai Šaize apmierinās ar Cīleru.

  +3 [+] [-]

, 2011-06-01 09:48, pirms 13 gadiem
nba33 rakstīja: nevaru iedomaties Klozi citaa klubaa.
Koooooo? Futbolistu, kurš pilngadību sagaidīja 5. līgas klubā, Kaizerslauternas sastāvā ar amatiera līgumu kabatā izsitās līdz izlases pamatsastāvam un Brēmenē aizvadīja visus savus labākos gadus?

Es viņu joprojām nevaru iedomāties Minhenes sastāvā

     [+] [-]

, 2011-06-01 21:41, pirms 13 gadiem
M rakstīja: Koooooo? Futbolistu, kurš pilngadību sagaidīja 5. līgas klubā, Kaizerslauternas sastāvā ar amatiera līgumu kabatā izsitās līdz izlases pamatsastāvam un Brēmenē aizvadīja visus savus labākos gadus?

Es viņu joprojām nevaru iedomāties Minhenes sastāvā
tas ties

     [+] [-]

, 2011-06-01 23:18, pirms 13 gadiem
M rakstīja: Koooooo? Futbolistu, kurš pilngadību sagaidīja 5. līgas klubā, Kaizerslauternas sastāvā ar amatiera līgumu kabatā izsitās līdz izlases pamatsastāvam un Brēmenē aizvadīja visus savus labākos gadus?

Es viņu joprojām nevaru iedomāties Minhenes sastāvā
Gada labākā atbilde uz komentāru