Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Hildebrandam sezonas beigās jāpamet "Hoffenheim"

Hildebrandam sezonas beigās jāpamet "Hoffenheim"
Timo Hildebrands
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba "1899 Hoffenheim" vadība paziņojusi, ka sezonas beigās tā negrasās pagarināt līgumu ar vācu vārtsargu Timo Hildebrandu, tādējādi futbolistam nāksies sev meklēt jaunu darba vietu.

31 gadus vecais vārtsargs, kurš savulaik aizvadījis arī septiņas spēles Vācijas izlasē, Hofenhaimas klubā spēlē kopš pagājušā gada janvāra. Pirms tam futbolists pusotru sezonu pārstāvēja spāņu klubu "Valencia", ar kuru 2008. gada izskaņā lauza līgumu.

Pašreizējais līgums ar "Hoffenheim" Hildebrandam ir spēkā līdz šīs sezonas beigām, un spēlētājam nav iespējas to pagarināt. Proti, klubs ar Hildebrandu automātiski pagarinātu līgumu vēl uz vienu gadu, bet tikai tādā gadījumā, ja vārtsarga kontā pēc šīs sezonas beigām Bundeslīgas ietvaros būtu aizvadīts 41 mačs. Pašreiz viņa kontā Bundeslīgas ietvaros 38 spēles, tātad, ņemot vērā to, ka līdz sezonas beigām atlikuši tikai divi mači, Hildebrands maksimumus var savākt 40.

Kluba vadība jau apstiprinājusi, ka sezonas beigās līgums netiks pagarināts un bijušajam "Stuttgart" (1999.-2007.g.) spēlētājam būs jāmeklē sev jauna darba vieta. "Vārtsargs Timo Hildebrands nākamajā sezonā "Hoffenheim" rindās vairs nespēlēs," sacīts vācu kluba oficiālajā mājaslapā.

Klīst runas, ka Hildebrands varētu atgriezties sava bijušā kluba "Stuttgart" rindās, kura sastāvā viņš savulaik aizvadījis vairāk nekā 250 spēļu.

Izmantotie resursi:
achtzehn99.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-29 00:16, pirms 14 gadiem
neticami stulbs punkts kontraktā. ak jel. bet, ja jau Hofenheima grib viņu paturēt, viņi nevar pēc līguma beigām parakstīt vēl vienu? viņš taču būs brīvais aģents.
lai nu kā, neiet Hildem. izčakarēja sev karjeru. tā būtu Vācijas Nr.1 jau ilgu laiku.