Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Gekass no Berlīnes pārceļas uz Frankfurti un citi Bundeslīgas transfēri

Gekass no Berlīnes pārceļas uz Frankfurti un citi Bundeslīgas transfēri
Dortmundes "Borussia" spēlētāji Lukašs Barioss, Nelsons Valdess un Mets Hummels
Foto: SCANPIX SWEDEN

Vācijas Bundeslīgas futbola klubi turpina gatavoties jaunajai sezonai, aktīvi pastiprinot sastāvus. Tā vienā no darījumiem latviešu līdzjutējiem labi pazīstamais Grieķijas izlases uzbrucējs Teofanis Gekass pametis Berlīnes "Hertha" vienību un pievienojies Frankfurtes "Eintrach".

Pirmo daļu par futbolistu jaunajiem klubiem nākamajā sezonā varējāt lasīt šeit. Tagad piedāvājam jaunāko transfēru apskatu Bundeslīgā.

Protams, pašlaik galvenā transfēru tēma, kuras atrisinājumu gaida gandrīz visi vācu futbola līdzjutēji, ir Franka Riberī turpmākā karjera. Izdevums "Bild", atsaucoties uz nenosauktu, bet drošu franču avotu, vakar atklāja, ka Minhenes "Bayern" panākuši mutisku vienošanos ar franču futbolistu līdz 2015.gadam un oficiāls paziņojums sekos sestdien pirms UEFA Čempionu līgas fināla sākuma.

Poļu pussargs Lukašs Piščeks un Grieķijas izlases uzbrucējs Teofanis Gekass pamet Berlīnes "Hertha" komandu, kas nākamsezon spēlēs 2.Bundeslīgā. Kā brīvais aģents pēc aizvadītās sezonas beigām Piščeks parakstījis trīs gadu līgumu ar Dortmundes "Borussia", un sagaidāms, ka pavisam drīz klubam oficiāli pievienosies vēl viens Polijas izlases uzbrucējs Roberts Levandovskis, kurš ceturtdien Dortmundē izgāja medicīniskās pārbaudes. "Borussia" nākamsezon piedalīsies Eiropas līgas turnīrā, tāpēc šobrīd aktīvi darbojas transfēru tirgū - jau iepriekš bija noslēgti līgumi ar pussargu Šinji Kagavu un 21 gadu veco austrāļu vārtsargu Mičelu Langeraku.

Tikmēr Gekasu par vienu miljonu eiro iegādājusies Frankfurtes "Eintracht". Pagājušajā sezonā grieķis tika izīrēts Berlīnes klubam no Leverkūzenes "Bayer 04", tomēr pēc īres beigām 29 gadus vecais uzbrucējs nevēlējās atgriezties Leverkūzenē, kur bija zaudējis vietu pamatsastāvā.

Arī "Bayer 04" gatavojas Eirokausu sezonai. Nākamos piecus gadus komandā spēlēs "Hamburger SV" jaunatnes sistēmas audzēknis Sidnijs Sems, kurš iepriekšējās divas sezonas uz īres tiesībām spēlēja "Kaiserslautern", pēdējā no tām palīdzot klubam izcīnīt vietu augstākajā divīzijā. Pēc sešus gadu prombūtnes Leverkūzenē kā brīvais aģents atgriezies Hanno Batičs, kurš pēdējos piecus gadus pārstāvēja "Hannover 96".

"Stuttgart" komanda savas rindas nākamsezon papildinās ar Dortmundes "Borussia" vārtsargu Marku Cīgleru un Brēmenes "Werder" jauno uzbrucēju Martinu Harniku. Nupat karjeru beidzis bijušais Vācijas izlases vārtsargs Jenss Lēmans, kura vietu Štutgartes vārtos turpmāk ieņems Sveins Ulraihs, bet pieredzējušais Cīglers pagaidām būs otrais vārtsargs. Ar abiem jaunieguvumiem, Cīgleru un Harniku, līgumi noslēgti uz trim sezonām.

Šobrīd vienas no visskaļākajām baumām ir par "PSV Eindhoven” zvaigznes Ibrahima Afelaja pievienošanos "Hamburger SV" vienībai. Kā vēsta Hamburgas prese, 24 gadus vecais futbolists vēlas nogaidīt, kurš kļūs par HSV galveno treneri un tad izlemt, savukārt "Bild" apgalvo, ka HSV jau noslēgusi vienošanos ar futbolistu. Darījuma summa tiek lēsta deviņu miljonu eiro apmērā.

Izmantotie resursi:
weltfussball.de
Aktuelle Nachrichten - Bild.de
Bundesliga - Die offizielle Webseite
Sport1.de | Sport | News | Ergebnisse | Live...

 +25 [+] [-]

, 2010-05-21 17:51, pirms 14 gadiem
Interesanti. Paldies par informāciju!

     [+] [-]

, 2010-05-21 19:15, pirms 14 gadiem
ehh kads ka ribery paliek

  -1 [+] [-]

, 2010-05-21 19:17, pirms 14 gadiem
un veel ari tas ka Diego apmainja pret švainiju varetu nonakt minhenē
cik tas patiesi vai nepatiesi to es nezinu

  +6 [+] [-]

, 2010-05-21 19:17, pirms 14 gadiem
Novēlu "Hamburger SV" daudz sakarīgāku spēli nākamsezon un Van Nistelrojam vienmēr būt gatavam uz 120 minūtēm

  +3 [+] [-]

, 2010-05-21 22:31, pirms 14 gadiem
Superpapildinājums HSV būtu Afelajs! Kārtējais nīderlandietis Hamburgā

     [+] [-]

, 2010-05-21 22:38, pirms 14 gadiem
Paldies par ziņām. Ļoti patīk šie kopējie kompaktie apkopojumi!

     [+] [-]

, 2010-05-24 08:14, pirms 14 gadiem
gurgucis rakstīja: un veel ari tas ka Diego apmainja pret švainiju varetu nonakt minhenē
cik tas patiesi vai nepatiesi to es nezinu
Domāju, ka tu pats netici tādām baumām Tas ir kaut kas pilnīgi neiespējams un muļķīgs variants. Minhene nav vajadzīgs uzbrūkošais pussargs (zinot, ka vēl Kross atgriezīsies) pret vienu no šīs sezonas labākajiem Eiropas balsta pussargiem...