Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kloze oficiāli pievienojas "Lazio", Boatengs vēlas spēlēt "Bayern"

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Kloze oficiāli pievienojas "Lazio", Boatengs vēlas spēlēt "Bayern"
Miroslavs Kloze vēl "Bayern" sastāvā
Foto: AP/Scanpix

Vācijas izlases uzbrucējs Miroslavs Kloze parakstījis divu gadu līgumu ar Itālijas A Sērijas komandu Romas "Lazio". 33 gadus vecajam futbolistam šis būs pirmais ārzemju klubs. Tikmēr atgriezties Bundeslīgā vēlās aizsargs Džeroms Boatengs, kurš izteicis vēlēšanos pamest "Manchester City" un pievienoties Minhenes "Bayern". Abi klubi par transfēra summu vēl nav vienojušies.

Kloze oficiāli pārceļas uz A Sēriju

Vācijas futbolists Miroslavs Kloze, kuram šodien, 9. jūnijā, paliek 33 gadi, parakstījis līgumu ar Itālijas A Sērijas klubu Romas "Lazio", kurā pavadīs nākamās divas sezonas. Paredzams, ka katrā no tām Kloze nopelnīs divus miljonus eiro. Iepriekšējās četras sezonas uzbrucējs pavadīja Minhenes "Bayern", tomēr nevienā no tām nespēja sasniegt tādu rezultativitāti, kādu demonstrēja Brēmenes "Werder" rindās laika posmā no 2004. līdz 2007. gadam. Jo īpaši neveiksmīgs Klozem bija aizvadītais čempionāts – 20 Bundeslīgā aizvadītajos mačos tikai vieni vārti, līdz ar to pēc līguma beigām futbolists klubu pameta.

Boatengs vēlas pārcelties uz "Bayern"

Cits Vācijas izlases spēlētājs Džeroms Boatengs (22) paziņojis, ka vēlas pamest savu pašreizējo komandu "Manchester City" un pārcelties atpakaļ uz Bundeslīgu – uz Minhenes "Bayern". Tikai pirms gada aizsargs pameta Vāciju, kad no "Hamburger SV" par 12,5 miljoniem pārcēlās uz Mančestru, tomēr pēc ne pārāk veiksmīgas sezonas (tikai 16 aizvadītas spēles Premjerlīgā) vēlas doties atpakaļ. Boatengs jau vienojies ar "Bayern" par līgumu uz četriem gadiem, tomēr abi klubi vēl nav vienojušies par transfēra summu – "Bayern" gatavi maksāt tos pašus 12,5 miljonus, kamēr "City" vēlas saņemt 20.

Vēl "Bayern" ir tuvu, lai uz gadu izīrētu japāņu pussargu Takaši Usami (19) no "Gamba Osaka" komandas. Tāpat Minhenes klubam būs iespēja pēc šīs sezonas iegūt pilnas tiesības uz futbolistu – iespējamā pārejas summa varētu būt 1,5-3,5 miljonu apmērā. Ja šie abi darījumi notiks, "Bayern" vēl pat pirms oficiālā transfēru perioda sākumā būs vienojusies par piecu futbolistu spēlēšanu savā komandā – jau zināms, ka Minhenē spēlēs Manuels Noiers, Rafinja un Nils Petersens.

Fukss no Maincas pārceļas uz Gelzenkirheni

Austriešu pussargs Kristians Fukss (25), kurš vēl šonedēļ savas izlases sastāvā spēlēja pārbaudes spēlē pret Latviju, turpmākās četras sezonas pavadīs Gelzenkirhenes "Schalke" rindās – viņa iepriekšējiem saimniekiem "Mainz" klubam samaksāti četri miljoni eiro. Toties Maincas sastāvu pastiprināt varētu aizsargs Dede (33) – futbolists, kurš kopš 1998. gada spēlēja Dortmundes "Borussia", varētu pārcelties uz "Mainz" kā brīvais aģents.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  -2 [+] [-]

, 2011-06-09 21:04, pirms 13 gadiem
Gruti iedomaties vinju cita komandaa

  +6 [+] [-]

, 2011-06-09 21:14, pirms 13 gadiem
Ja Minhene dabūs Boatengu, aizsardzības līnija viņiem būs iespaidīga

  +7 [+] [-]

, 2011-06-09 21:14, pirms 13 gadiem
Nekas, spridzinās ārā sakrāto pulveri Itālijā!

  +3 [+] [-]

, 2011-06-09 21:16, pirms 13 gadiem
It ka bija runas, ka Kloze varetu spelet Valensija Lai veicas Lazio Loti labs uzbrucejs

  +3 [+] [-]

, 2011-06-09 21:48, pirms 13 gadiem
Vienaa lietaa - sniegumaa pasaules chempionaatos - no muusu paaudzes futbolistiem tikai divi sasniedza augstaakaas virsotnes - lielais Ronaldo un jociigais Kloze. Kaizerslauternaa Kloze bija ok, bet Halils Altintops un Lakichs lika par vinju aizmirst, Minhenee vinjsh bija nulle, un tikai Breemenee vinjam bija iiss spozhuma posms klubu futbolaa... Redzees, kas notikst taalaak.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-06-10 00:49, pirms 13 gadiem
nu vēlam Klozem veiksmi,nesaprotu tikai to kā City var prasīt 20mil par spēlētāju ko praktiski neizmanto,būtu priecājušies,ka Bayern piedāva tikpat cik samaksāja,laikam šeiham ar cipariem bez trīs nullēm problēmas

  -4 [+] [-]

, 2011-06-10 07:58, pirms 13 gadiem
Boetangs noteikti nav 20 ļimaku vērts...

  +1 [+] [-]

, 2011-06-10 08:22, pirms 13 gadiem
nba33 rakstīja: Gruti iedomaties vinju cita komandaa
Grūti? "Werder" faniem gan jau bija vēl grūtāk

Klozes sāga beidzot noslēgusies. Nu nebija pēdējās 2 sezonās "Bayern" Miro īstā vieta. Galīgi buksēja. Cerams, ka Itālijā ātri iejutīsies. Viegli gan nebūs, bet īpaši jau nav ko zaudēt, var tikai iegūt.

Kas attiecas uz Dž.Boatengu, tad būtu tikai priecīgs, ja viņš pastiprinātu bavāriešu aizsardzības līniju.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-10 08:25, pirms 13 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Boetangs noteikti nav 20 ļimaku vērts...
Vienkārši "City" grib arī kaut ko nopelnīt, tikai nav īstais spēlētājs, lai gan PK 2010 sevi patiešām labi parādīja.

  +2 [+] [-]

, 2011-06-10 10:06, pirms 13 gadiem
Boatengu pirka ar domu, ka viņš būs pamata RB, tomēr izrādījās, ka viņš EPL standartos ir par lēnu šai pozīcijai, tāpat diezgan bieži mocījās ar traumām. Turklāt ļoti labi spēlēja Micah Richard, kas viņu izkonkurēja. Jāņem vērā, ka ir vēl Zaba, kas ir RB, tādēļ City Boatengs tiešām nav tik ļoti vajadzīgs. Sezonas laikā Mančīni viņu mēģināja ar centra aizsarga pozīcijā, bet nebija diezko pārliecinoši. attiecībā uz cenu viņš ir vēl diezgan jauns, un tiešām labi nospēlēja PK, tāpēc 20 Mio nav nekāds lielais pārspīlējums (lai gan domāju, ka bayern tik daudz nemaksās). Var salīdzināt arī par cik MU nopirka P. Jones.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-06-10 15:01, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Boatengu pirka ar domu, ka viņš būs pamata RB, tomēr izrādījās, ka viņš EPL standartos ir par lēnu šai pozīcijai, tāpat diezgan bieži mocījās ar traumām. Turklāt ļoti labi spēlēja Micah Richard, kas viņu izkonkurēja. Jāņem vērā, ka ir vēl Zaba, kas ir RB, tādēļ City Boatengs tiešām nav tik ļoti vajadzīgs. Sezonas laikā Mančīni viņu mēģināja ar centra aizsarga pozīcijā, bet nebija diezko pārliecinoši. attiecībā uz cenu viņš ir vēl diezgan jauns, un tiešām labi nospēlēja PK, tāpēc 20 Mio nav nekāds lielais pārspīlējums (lai gan domāju, ka bayern tik daudz nemaksās). Var salīdzināt arī par cik MU nopirka P. Jones.
Ja nopērkat spēlētāju, kurš beigās neiztur konkurenci uz 2 vietām (RB un CD) un ne ar ko ievērojamu neizceļas, tad paveiksies, ja dabūsiet atpakaļ sākotnēji iztērētos 12 M.

  -1 [+] [-]

, 2011-06-10 16:22, pirms 13 gadiem
Klozem vajadzēja iet atpakaļ uz Werder!

     [+] [-]

, 2011-06-10 23:00, pirms 13 gadiem
Par Klozi - tas jau bija gaidāms. Pēc tik neizdevušās klubu sezonas varēja jau nojaust, ka viņš vēlēsies kaut ko mainīt. Galu galā nav vairs arī nekāds "zaļais spēlētājs". Lai veicas Itālijā. Ja reiz saprata, ka laimi Vācijas Bundeslīgā vairs neradīs, tad arī pārcēlās uz citu līgu. Redzēsim, kā ies tur. Varbūt atdzims Lazio rindās. Lai gan izlasē viņš tāpat vienmēr ir labs.

Par Boatengu man arī nav nekāds pārsteigums. Palikt un sēdēt City uz beņķa var tikai tādi spēlētāji, kam galvenais ir nauda un spēlēšana ir otrajā plānā. Galu galā citās komandās tak ar nemaksā minimālo mēnešalgu. Boatengs laikam saprata, ka ir vēl citi aizsargi, kas kāro ieņemt viņa vietu sastāvā uz nākamā gada EČ. Ja nav drošs, ka spēlēs pietiekami daudz, tad arī šis ir pareizs lēmums, ja grib spēlēt izlasē pamatsastāvā. Ļoti patiktu viņu redzēt atkal Vācijā, kur viņam īstā vieta. Bayern aizsardzība jau pašā transfēru loga sākumā uz nākamo sezonu izskatās visai monstruāli. Pieļauju, ka tā nebūs viņu pēdējā aktivitāte transfēru logā, ņemot vērā jauno japāni un vēl šādas tādas baumas starptautiskos portālos.

Lai veicas arī Fuksam, bet Schalkes sakarā vairāk interesē, kur viņi meklēs Noiera aizstājēju pēc pārejas uz Bayern. Kā dažš te vēl nesen teica - viens labs Šveicē ir.