Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kloze kļuvis par "Bayern" galvenā trenera Flika asistentu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kloze kļuvis par "Bayern" galvenā trenera Flika asistentu
Miroslavs Kloze. Foto: fcbayern.com

Vācijas Bundeslīgas čempione Minhenes "Bayern" pavēstījusi, ka no nākamās sezonas treneru korpusā strādās arī leģendārais uzbrucējs Miroslavs Kloze.

41 gadu vecais Miroslavs Kloze ir Vācijas izlases rekordists gūtajos vārtos – laika posmā no 2001. līdz 2014. gadam viņš 137 mačos sāncenšu vārtsargus pārspēja 71 reizi. Vācija nezaudēja nevienu spēli, kurā Kloze guva vārtus. Viņš ir Pasaules kausa rekordists gūtajos vārtos, pie tam četros turnīros pēc kārtas Kloze spēlēja pusfinālā.

2014. gadā kopā ar Vācijas izlasi izdevās triumfēt Pasaules kausā, un viens no komandas treneriem bija Hansi Fliks, kurš tagad vada Minhenes "Bayern", pirms mēneša pagarinot līgumu. No nākamās sezonas viņam palīdzēs Kloze. "Viens otru ļoti labi pazīstam jau no izlases laikiem, un uzticamies viens otram gan profesionāli, gan personīgi," stāstīja Kloze. "Šis manā trenera karjerā ir nākamais solis."

Kloze karjeru beidza 2016. gadā, bet pēdējos divus gadus viņš strādāja "Bayern" akadēmijā kopā ar jaunajiem futbolistiem. Spēlētāja karjeras laikā Kloze "Bayern" rindās aizvadīja četras sezonas, divas reizes kļūstot par Bundeslīgas čempionu un divas reizes izcīnot Vācijas kausu. Pēc tam uzbrucējs pārcēlās uz Romas "Lazio", un tieši Itālijā viņš lika punktu karjerai.

Jāatgādina, ka Bundeslīgas sezona atsāksies 16. maijā, un tā būs pirmā no Eiropas lielajām līgām, kas atkal dosies laukumā. "Bayern" spēli aizvadīs dienu vēlāk, pretī stājoties Berlīnes "Union".

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2020/0...

     [+] [-]

, 2020-05-08 08:42, pirms 4 gadiem
Bišku atpūties, tagad varēs pastrādāt ar uzbrucējiem. Būs lielisks padomdevējs no kā jaunajiem ņemt piemēru!

  -1 [+] [-]

, 2020-05-08 08:54, pirms 4 gadiem
Fliks uz Kloze. Neesmu pārliecināts, vai eiropa ir gatava šim duo

     [+] [-]

, 2020-05-09 01:30, pirms 4 gadiem
Kloze super vecis, atceros kā Itālijā golu ieskaitīja un Kloze pienāca pie tiesneša un pateica, ka viņam roka bija un, lai golu atceļ.