Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real" informē Hamesu, ka viņš drīkst palikt komandā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Real" informē Hamesu, ka viņš drīkst palikt komandā
Hamess Rodrigess. Foto: Reuters/Scanpix

Kolumbiešu pussargs Hamess Rodrigess pēc dalības "Copa America" un atpūtas šodien atgriezies Madrides "Real" rīcībā. Lai gan pastāvēja ļoti liela iespēja, ka viņš pārcelsies uz citu komandu, futbolists informēts, ka drīkst palikt.

"Real" iegādājās Rodrigesu 2014. gada vasarā, par Pasaules kausa zvaigzni samaksājot 80 miljonus eiro. Tomēr viņam neizdevās atrast kopīgu valodu ar Zinedinu Zidānu, un pēdējos divus gadus pussargs pavadīja Vācijas Bundeslīgas čempionē Minhenes "Bayern", tiekot izīrēts.

Tika uzskatīts, ka šovasar "Real" pārdos Hamesu, un nopietnu interesi par viņu izrādīja gan Madrides "Atletico", gan "Napoli", kuru vada Karlo Ančeloti – treneris, pie kura kolumbietis spēlējis gan Madridē, gan Minhenē. Tiesa, pats futbolists priekšroku deva palikšanai Madridē.

Pēdēju dienu un nedēļu notikumi ietekmējuši visu tiktāl, ka Rodrigess, visticamāk, paliks "Real" rindās. Viss sagriezās kājām gaisā, kad ceļgala krusteniskās saites pārrāva Marko Asensio. Turklāt pēc pārbaudes spēlē piedzīvotā kauna (3:7) "Real" vairs nevēlas pārdot spēlētājus "Atletico". Šovasar uz Madrides otru komandu jau pārcēlušies Markoss Jorente un Maro Ermoso.

2017. gada Čempionu līgas finālā Zidāns nemaz neiekļāva Hamesu spēles pieteikumā, un kopš tā brīža kolumbietis nebija aizvadījis nevienu treniņu kopā ar franču speciālistu.

Ja gan Rodrigess, gan Garets Beils paliks "Real" komandā, visticamāk, nepietiks līdzekļu, lai Madrides klubs iegādātos savu galveno cerību – Polu Pogbā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2019-07-29 22:21, pirms 5 gadiem
Kāda jēga, Real tāpat viņu marinēs uz soliņa. Zidāns jau pierādīja ka neprot viņu izmantot.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-29 23:40, pirms 5 gadiem
zaxx rakstīja: Kāda jēga, Real tāpat viņu marinēs uz soliņa. Zidāns jau pierādīja ka neprot viņu izmantot.
Viņam vnk vietas nebija,jo Hamesa labākā vieta ir spēlēt zem uzbrucējiem.
Ar 4-3-3 grūti viņu kaut kur iebāzt bija.redzot ko šogad pirka,un kurās pozīcijās ir problēmas,tad varētu pat sākt ja tiešām Beils ir tāda problēma.Izvēle labajam flangam ir apmēram šāda-Beils,Rodrygo un Vaskess.