Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

K. P. Boatengs apstiprina pāreju uz Barselonu, Dembelē jāizlaiž 15 dienas

Agris Suveizda

K. P. Boatengs apstiprina pāreju uz Barselonu, Dembelē jāizlaiž 15 dienas
Kevins Prinss Boatengs. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas mediji ziņo, ka arvien tuvāk noslēgumam rit pārrunas par Berlīnē dzimušā Ganas uzbrūkošā pussarga Kevina Prinsa Boatenga pāreju uz Spānijas čempioni "Barcelona", kas pēc sezonas beigām futbolistu varēs izpirkt par astoņiem miljoniem eiro. Vakara gaitā Boatengs apstiprināja savu pāreju.

Kevins Prinss Boatengs jau ir spēlējis Spānijas čempionātā, 2016./17.g. sezonu pavadot "Las Palmas" un 28 spēlēs gūstot desmit vārtus. Iepriekšējā sezonā viņš Frankfurtes "Eintracht" rindās 31 spēlē guva sešus vārtus, bet šosezon pārstāv Itālijas A sērijas vidusmēra klubu "Sassuolo", 13 spēlēs gūstot četrus vārtus. 31 gadu vecais Boatengs ir spēlējis arī Berlīnes "Hertha", "Tottenham", Dortmundes "Borussia", "Portsmouth", "Milan" un Gelzenkirhenes "Schalke".

"Barsa, es nāku!" sarunā ar "Sky Sports" sacīja Boatengs. "Man ir skumji pamest "Sassuolo", bet šī ir lieliska iespēja. Nejautājiet man par Madrides "Real"... tā ir pagātne! Vēlos koncentrēties tikai "Barcelona" un ceru gūt vārtus nākamajā El Clasico."

Tikmēr vismaz četras spēles nāksies izlaist 21 gadu vecajam franču uzbrucējam Usmanam Dembelē, kurš vakar pret "Leganes" (3:1) guva vārtus, puslaikā veica 11 driblus, labojot līgas rekordu, un savainojuma dēļ tika nomainīts 69. minūtē. Medicīniskajās pārbaudēs viņam apstiprināts potītes sastiepums, kā dēļ Dembelē nevarēs spēlēt aptuveni 15 dienas. Tādējādi viņš izlaidīs abas Karaļa kausa spēles pret "Sevilla" un divus mačus Spānijas čempionātā – viesos pret "Girona" un mājās pret "Valencia". Čempionu līgas astotdaļfināla pirmā spēle Lionā paredzēta 19. februārī.

Dembelē šosezon Spānijas čempionātā 19 spēlēs ir guvis astoņus vārtus, Čempionu līgā četros mačos izcēlies četras reizes, bet kausa izcīņās viņam četrās spēlēs ir trīs vārti. Īpaši labi francūzis spēlējis tieši pēdējos mēnešos, Spānijas čempionātā deviņu spēļu laikā gūstot piecus vārtus. 2017. gada vasarā "Barcelona" francūzi no Dortmundes "Borussia" nopirka par 105 miljoniem eiro. Jāpiebilst, ka "Leganes" ir iesniegusi prasību sniegt paskaidrojumu, vai Luiss Svaress vakar vārtus guvis pareizā veidā un nav pārkāpis noteikumus pret vārtsargu.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...
https://www.theguardian.com/footbal...
https://gianlucadimarzio.com/it/cla...

     [+] [-]

, 2019-01-21 16:13, pirms 5 gadiem
Es domāju Dembele ir drusku labojies kopš Mesi viņam izteica rajienu!

  +3 [+] [-]

, 2019-01-21 16:57, pirms 5 gadiem
Un nākamajā ziemā varēs atdot ķīniešiem par 30-40 miljoniem.

     [+] [-]

, 2019-01-21 17:13, pirms 5 gadiem
Kimberley rakstīja: Un nākamajā ziemā varēs atdot ķīniešiem par 30-40 miljoniem.
jo pensionārs tas Boatengs, nav vērts vairs daudz ieguldīt, bet par sīceni var paņemt, ierakstīs CV ka spēlējis slavenajā Barcelona sastāvā, un pārdos par 3x cenu!

  +2 [+] [-]

, 2019-01-21 18:24, pirms 5 gadiem
Pensionārs ta pensionārs, bet, redz, vienalga 80x vērtīgāks par Karašausku un 320x par Kazačoku. Johaidī, kāpēc mums pa 100 gadiem nav piedzimis neviens futbolists, pārējos sporta veidos taču ik pa laikam kāda zvaigzne parādās.

  -1 [+] [-]

, 2019-01-21 20:15, pirms 5 gadiem
vovka rakstīja: Pensionārs ta pensionārs, bet, redz, vienalga 80x vērtīgāks par Karašausku un 320x par Kazačoku. Johaidī, kāpēc mums pa 100 gadiem nav piedzimis neviens futbolists, pārējos sporta veidos taču ik pa laikam kāda zvaigzne parādās.
Bija zvaigzne, kas ļoooti klusi aizgāja no Bundeslīgas skatuves - Rudņevs

     [+] [-]

, 2019-01-21 21:19, pirms 5 gadiem
BayernM rakstīja: Bija zvaigzne, kas ļoooti klusi aizgāja no Bundeslīgas skatuves - Rudņevs

Tunelis!
Zvaigzne Ungarija un Polija? Jo Vacija vinu par zvaigzni nenosauksi. Par zvaigzni varetu saukt Paharu, Verpakovski. To pasu Laizanu, Rubinu, Bleideli, Vaninu, bet Rudnev labi ja butu desmitnieka vispar no LV futbolistiem ka tadiem, lai vinu sauktu par zvaigzi.
Tikai del ta ka klapeja balozus pa stadiona jumtiem Vacijas Bundesliga? Nopietni?

     [+] [-]

, 2019-01-21 21:38, pirms 5 gadiem
KDubriks rakstīja: Tunelis!
Zvaigzne Ungarija un Polija? Jo Vacija vinu par zvaigzni nenosauksi. Par zvaigzni varetu saukt Paharu, Verpakovski. To pasu Laizanu, Rubinu, Bleideli, Vaninu, bet Rudnev labi ja butu desmitnieka vispar no LV futbolistiem ka tadiem, lai vinu sauktu par zvaigzi.
Tikai del ta ka klapeja balozus pa stadiona jumtiem Vacijas Bundesliga? Nopietni?
Un kuram vēl no tevis minētajiem futbolistiem ir bijuši 3 gūti vārti pret tāda līmeņa komandu kā Juventus un vairākas sezonas Bundeslīgā samērā jaunā vecumā?
Jā, Rudijs neattaisnoja savu potenciālu, bet paveica diezgan daudz, uz citu LV futbolistu fona.

     [+] [-]

, 2019-01-21 22:03, pirms 5 gadiem
chev rakstīja: Un kuram vēl no tevis minētajiem futbolistiem ir bijuši 3 gūti vārti pret tāda līmeņa komandu kā Juventus un vairākas sezonas Bundeslīgā samērā jaunā vecumā?
Hattrick pret grandu spēlētāju par zvaigzni nepadara, par zvaigznēm kļūst tie, kuri nonāk un reāli spēlē šajos grandu klubos!

Savā laikā Miholaps Vladikaukāza Alanija sastāvā Krievijas čempī pret Spartak (vai CSKA?) arī hattricku iesita. Arī pie zvaigznēm pieskaitāms?

  +1 [+] [-]

, 2019-01-21 22:32, pirms 5 gadiem
chev rakstīja: Un kuram vēl no tevis minētajiem futbolistiem ir bijuši 3 gūti vārti pret tāda līmeņa komandu kā Juventus un vairākas sezonas Bundeslīgā samērā jaunā vecumā?
Jā, Rudijs neattaisnoja savu potenciālu, bet paveica diezgan daudz, uz citu LV futbolistu fona.
Kā būtu ar Marianu Paharu,kurš tā laika futbolā ir sasniedzis vairāk kā jebkurš mūsu futbolists šobrīd..
Kuram vel futbolistam ir gūti varti sava karjera pret :
Manchester United x4 goli
Liverpool FC x 2 goli
Chelsea x1 goli
7 gadi EPL ar vel 40 vartiem. Videji rekinot sezona gustot 10 vartus (ja nem lauka laiku,kad bija traumets un nespeleja gandriz sezonu utt) . Neviens mums nav bijis tik stabils komandas speletajs vairakas sezonas augstakaja futbola ligaa, mainoties treneriem kā Marians.
Rudnevs varetu pienest udeni ar savu koka kaju.. !! Fenomenala spele pret Juvi kam turpinajuma ir 25 varti 5 sezonās. Kur puse varti guti tik pirma sezonā un parejas knapinajies PA 2-3 vartiem sezonās.
OK, uz LV fona Rudnevs ir bijis atzistami labs ,bet noteikti ir fonā daudziem mūsu futbolistiem, kas paveikuši vairāk. !!!!

  -2 [+] [-]

, 2019-01-22 00:10, pirms 5 gadiem
Baac,vot shito gan negaidiiju,vismaz neviens vairs nemeegjinaas pret Barcu speeleet rupji,Vidals ar Boatengu buus speeks ar ko visiem reikjinaaties

     [+] [-]

, 2019-01-22 06:38, pirms 5 gadiem
Verpakovskis spelejot getafe guva vartus pret Madrides real...

     [+] [-]

, 2019-01-22 09:20, pirms 5 gadiem
demiss_vahtanovs_1240085699392322 rakstīja: Verpakovskis spelejot getafe guva vartus pret Madrides real...
Viņš to paveica arī Kijevas Dynamo sastāvā
..bet tie vārti pret Real bija diezgan pat kuriozi

  -1 [+] [-]

, 2019-01-22 10:31, pirms 5 gadiem
Beidziet! Kāds Verpakovskis, kāds Rudņevs? Bija mums tāds Leonīds Ostrovskis, kas 3 PČ parašas sastāvā nosēdēja uz rezervistu beņķīša. Zvaigzne tāpēc? Es biju domājis ķipa Jānis Lūsis, Helmūts Balderis, Valdis Valters un t.t.

     [+] [-]

, 2019-01-22 13:49, pirms 5 gadiem
Bijušais Spurs tāpat kā Paulinho