Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Svaress vienojas ar ''Juventus'' un cer atstāt Barselonu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Svaress vienojas ar ''Juventus'' un cer atstāt Barselonu
Luiss Svaress. Foto: Reuters/Scanpix

Katalonijas futbola grandā ‘’Barcelona’’ turpinās ievērojamas sastāva izmaiņas – šodien tiek ziņots, ka Urugvajas uzbrucējs Luiss Svaress ir tuvu, lai pievienotos Itālijas A sērijas čempionei Turīnas ''Juventus'' , taču futbolistam vēl jāvienojas ar Barselonas komandu par esošā līguma laušanu.

Pēc zaudējuma UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret Minhenes ‘’Bayern’’ ar 2:8, ‘’Barcelona’’ uzsāka ievērojamas pārmaiņas komandā. Par vēlmi pamest vienību izteicies tās ilggadējais līderis Lionels Mesi, kura aiziešanai gan traucē vēl spēkā esošs līgums un tai iekļautā 700 miljonu izpirkuma maksa. Iepriekš ticis ziņots par Ivana Rakitiča pāreju uz citu Spānijas komandu ‘’Sevilla’’.

Starp tiem, kam ‘’Barcelona’’, visticamāk, nāksies pamest, ir arī Urugvajas uzbrucējs Luiss Svaress, un šodien tiek ziņots par futbolista iespējamo pievienošanas Itālijas A sērijas čempionei Turīnas ‘’Juventus’’. Tā kā spēlētājam vēl ir spēkā līgums ar ‘’Barcelona’’ uz vienu gadu, tad šobrīd norit pārrunas par līguma laušanu, lai pāreja notiktu bez transfēra vai ar ļoti simboliskas summas samaksu. Tāpat Svaresam nāksies veikt pilsonības testu, lai varētu neskaitīties kā ārzemnieks – viņa sieva ir itāliete un, spēlējot ‘’Barcelona’’, ar to bija gana, lai Spānijā uzskatītu par Eiropas spēlētāju. Tiek ziņots, ka šis lēmums pieņemts neatkarīgi no tā, kā beigsies situācija ap futbolista drauga, Lionela Mesi turpmāko nākotni.

Luiss Svaress pievienojās ‘’Barcelona’’ 2014.gadā no ‘’Liverpool’’ par 74 miljoniem sterliņu mārciņu. 283 aizvadītajās spēlēs uzbrucējs guvis 198 vārtus, četras reizes uzvarot Spānijas līgā un reizi UEFA Čempionu līgā.

Tikmēr Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas ‘’Chelsea’’ ir ļoti tuvu, lai papildinātu sastāvu ar Kaju Havercu. Tuvākajā laikā būs komandu oficiāls paziņojums un plānots, ka līgums tiks noslēgts līdz 2025.gadam.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://twitter.com/FabrizioRomano

     [+] [-]

, 2020-09-04 16:39, pirms 4 gadiem
Suarezam gan ātri mainās domas kopš 2-8 un Barsas krīzes.

- Vēlos atgriezties Ajax
- Vēlos palikt Barsā, pat ja būšu rezervists
- Tomēr iešu uz Turīnu

     [+] [-]

, 2020-09-04 17:24, pirms 4 gadiem
It kā nebūtu normāli svārstīties ar domām, kad emocijas ir daudz. Plus vēl ja apmārt ir padomnieki, aģenti, kas mēģina nosvērt uz vienu vai otru pusi.
Ajax pāreja noteikti būtu slikta atlikušajai karjerai šajā brīdī.
Palikt Barcelona nav variants, ja klubs met ārā bez jautājumiem.
Juventus ir laba pāreja, ja tā notiek, spēcīga komanda, ar kuru ir iespēja atkal pacīnīties par Čempionu līgas augšgalu.

     [+] [-]

, 2020-09-04 17:38, pirms 4 gadiem
aicis23 rakstīja: Juventus ir laba pāreja, ja tā notiek, spēcīga komanda, ar kuru ir iespēja atkal pacīnīties par Čempionu līgas augšgalu.
Tāpat kā ar Ajax.

     [+] [-]

, 2020-09-04 17:55, pirms 4 gadiem
Kurā vietā? Ajax ir sasniedzis izslēgšanas turnīru 1x pēdējos 10 gados. Tiešām salīdzini ar Juventus potenciālu? Nenopietni

     [+] [-]

, 2020-09-04 20:16, pirms 4 gadiem
kasagrande rakstīja: Tāpat kā ar Ajax.
Ajax sastāvs no ČL pusfināla ir krietni izmainījies