Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevs netiek Hamburgas pieteikumā, Šteinbors ielaiž piecus vārtus

Agris Suveizda

Rudņevs netiek Hamburgas pieteikumā, Šteinbors ielaiž piecus vārtus
Artjoms Rudņevs
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas sezonā pirmoreiz ārpus pieteikuma palika Latvijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, kura pārstāvētā "Hamburg" mājās cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Hoffenheim". Savukārt Polijā smagu sakāvi piedzīvoja Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors un Zabžes "Gornik", kas ar 0:5 mājās zaudēja Krakovas "Wisla".

Krievijas Premjerlīgas spēlē CSKA sastāvā pēc ilgāka pārtraukuma vakar bija iekļauts Latvijas izlases pussargs Aleksandrs Cauņa. Laukumā gan viņš neizgāja, bet komanda guva graujošu uzvaru 6:0 pār "Kuban" vienību un joprojām saglabā otro vietu kopvērtējumā. Toties vieta pat "Hamburg" pieteikumā neatradās Artjomam Rudņevam, kurš aiz borta palika kopā ar brazīliešu aizsargu Kleberu.

"Hamburg" savā laukumā cīnījās neizšķirti ar "Hoffenheim" (1:1), un vienīgos vārtus mājinieku labā guva centra uzbrucējs Pjērs Mišels Lasoga. Tie viņam bija otrie vārti šajā sezonā. Rudņevs šosezon Bundeslīgā piedalījies piecos mačos, nevienā netiekot pamatsastāvā, bet "Hamburg" ar sešiem punktiem astoņās cīņās atrodas trešajā vietā no beigām. Šveices Superlīgā pieteikumā nebija arī Naura Bulvīša, kura pārstāvētais "Aarau" ar 0:3 zaudēja "St.Gallen".

Polijas Ekstraklasē pamatīgu sakāvi piedzīvoja Zabžes "Gornik", kas ar Pāvelu Šteinboru vārtos savā laukumā kapitulēja Krakovas "Wisla" (0:5) un pārtrauca četru spēļu sēriju bez zaudējumiem. "Gornik" ar 21 punktu 12 spēlēs tabulā ieņem piekto vietu, priekšā palaižot tieši "Wisla". Moldovas spēcīgākajā līgā graujošu uzvaru svinēja "Zimbru", kas ar 6:0 pieveica "Zaria". Aleksejs Višņakovs laukumā izgāja 58. minūtē, kad rezultāts jau bija 6:0. "Zimbru" ar 14 punktiem desmit spēlēs 11 komandu konkurencē ieņem septīto vietu.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā zaudējumu piedzīvoja Kaļiņingradas "Baltika", kas ar 0:1 piekāpās "Tosno". Artūrs Zjuzins devās sākumsastāvā un 83. minūtē tika nomainīts, bet Aleksandrs Koliņko palika rezervē. 75. minūtē laukumā izgāja Oļegs Laizāns, kura Krasnojarskas "Yenisey" izbraukumā apspēlēja "Luch-Energiya" (1:0), savukārt Astrahaņas "Volgar" bez Ivana Lukjanova zaudēja "Sokol" (0:1). "Yenisey" ar 22 punktiem 15 spēlēs ieņem sesto vietu, "Volgar" ar 21 punktu ir desmitajā pozīcijā, bet "Baltika" ar 17 punktiem ir 13. vietā.

Igaunijas augstākajā līgā Andrejs Siņicins bija "Narva" sākumsastāvā, bet viņa komanda ar 0:1 piekāpās "Kalju". Lietuvā "Atlantas" uzvarā 2:1 pār "Žalgiri" rezervē palika Antons Jemeļins, bet Ungārijā dzelteno kartīti "Lombard Papa" spēlē nopelnīja Vadims Žuļevs, kurš maču sāka pamatsastāvā, bet 87. minūtē tika nomainīts. Mačs ar vienu no vietējā čempionāta līderēm DVTK noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Polijas pirmajā līgā vakar Maksims Rafaļskis aizvadīja pilnu maču "Wigry Suwalki" rindās zaudējumā "Legnica" (1:2), savukārt Sergejam Kožanam 90 minūtes un zaudējums pret "Zaglebie" (0:1). "Wigry Suwalki" ar 16 punktiem 13 spēlēs ieņem desmito vietu, bet Kožana "Tychy 71" ar 12 punktiem 18 komandu konkurencē ir ceturtā no beigām.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Футбольная национальная лига
«Зимбру» - «Заря» 6:0 (5:0). Протокол матча -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-10-19 21:23, pirms 10 gadiem
Ziņa par Cauņu iepiecina

  +1 [+] [-]

, 2014-10-19 21:24, pirms 10 gadiem
gribētos redzēt, kas notika Šteinbora spēlē, kaut kas diezgan negaidīts...

  +1 [+] [-]

, 2014-10-19 21:41, pirms 10 gadiem
Redzēju HSV vs Hoffenheim spēli!!!
Lassogga pirmajā puslaikā bija pilnībā nemanāms un zaudēja visas cīņas otrajā stāvā - pie tam viņa iesistie vārti bija pateicoties veiksmīgam HSV rikošetam kad Hoffenheim pussargi sita ārā bumbu kaut kur centrā!!!
Pēc 1:0 Hoffenheim izskatījās, ka ir apmierināti ar rezultātu, bet HSV nav spējīga pat tikt līdz sitienam pie pretinieku vārtiem un tas viņiem biki atspēlējās - bet kopumā HSV aizsardzība un uzbrukums izskatās vājš, bet ir pēkšņi uzplaiksnījumi, kas diezgan ātri beidzas!!!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-19 21:47, pirms 10 gadiem
Rudņevam jāiet prom no tā grimstošā kuģa

     [+] [-]

, 2014-10-19 21:53, pirms 10 gadiem
Tiem, kuri toto nodarbojas ar komandu ķeršanu. Hoffenheima šosezon vēl nav zaudējusi. Kā arī zaudes nav vēl Bayern, Borussia M, Mainz.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-20 00:11, pirms 10 gadiem
Patīkamākā, protams, ziņa par Cauņas atgriešanos pieteikumā. Cerams beidzot būs pilnībā atveseļojies un gatavs spēlēt. Izlasei uz novembra maču pret Nīderlandi būtu vajadzīgs kā ūdens tuksnesī. Rudņevam pamatīgi trūkst spēļu prakses, varbūt tik tiešām pa ziemu atkal jāmēģina citā Bundeslīgas klubā uz īri tikt.

     [+] [-]

, 2014-10-20 00:42, pirms 10 gadiem

     [+] [-]

, 2014-10-20 07:45, pirms 10 gadiem
c-melo rakstīja: http://youtu.be/rHvkqC7yhQk
otraja gola musejo varetu vainot,bet aizsadziba vnk zem katras kritikas