Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tobers tuvākajās dienās noslēgs līgumu ar Polijas bagāto klubu "Lechia"

Rolands Eliņš

Tobers tuvākajās dienās noslēgs līgumu ar Polijas bagāto klubu "Lechia"
Kristers Tobers (pa labi) Latvijas izlases sastāvā mačā pret Austriju. Foto: EPA/Scanpix

Latvijas jaunais futbolists Kristers Tobers pievienosies vienam no Polijas bagātākajiem klubiem Gdaņskas „Lechia”, liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija. „Liepāju” pārstāvošajam Toberam atlicis iziet tikai medicīniskās pārbaudes, kas paredzētas tuvāko divu dienu laikā, un tad tiks noslēgts oficiāls līgums.

19 gadus vecais Kristers Tobers Gdaņskas „Lechia” klubam pievienosies transfērā no „Liepājas” komandas. Tobers Liepājas komandu pārstāvēja divās iepriekšējās Virslīgas sezonās, iepriekšējā gadā sagaidīja savu izsaukumu uz izlasi, kuras rindās piedalījās vairākās „Euro 2020” spēlēs, un tagad nonācis pavisam tuvu nākamajam lielajam solim savā karjerā.

Portāls Sportacentrs.com jau pirms pāris dienām ziņoja, ka Tobers nonācis kāda Polijas Ekstraklases kluba uzmanības lokā un gatavojas tam pievienoties. Šodien mūsu portāls var apstiprināt, ka šis klubs ir Gdaņskas „Lechia”, ar ko Tobers līgumu, visticamāk, noslēgs tuvāko divu dienu laikā, proti, līdz piektdienai. Šobrīd atlikušas vairs tikai medicīniskās pārbaudes., tad arī tiks noslēgts līgums un veikts transfērs.

„Lechia” šosezon nespēlē īpaši veiksmīgi un ieņem tikai septīto vietu līgā, taču punktu ziņā no pirmā trijnieka atpaliek maz – tikai piecus punktus. „Lechia” gada budžets tiek lēsts 12-13 miljonu eiro apmērā, un Gdaņskas klubs ir trešais bagātākais Polijā. 2018. gada finansiālajā pārskatā tas atpalika tikai no Varšavas „Legia” un Poznaņas „Lech”.

„Lechia” klubu savulaik pārstāvējuši Latvijas futbolisti Ivans Lukjanovs, Sergejs Kožans un Oļegs Laizāns. Jāpiemin, ka Latvijas izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors pārstāv Gdiņas „Arka” vienību, kas ir principiāla konkurente netālu bāzētajai Gdaņskas komandai.

  +6 [+] [-]

, 2020-01-15 20:22, pirms 4 gadiem
Lieliski! Cerams, ka izkaros tur savu vietu.

  +4 [+] [-]

, 2020-01-15 20:31, pirms 4 gadiem
Lai veicas Toberam!
......
Un novēlu Liepājai nelietderīgi neizpļekarēt transfērā saņemtos līdzekļus. Konkrētāk - neiztērēt apšaubāmā, diskutablā Āfrikas precē ar lielu potenciālā atbiruma procentu apstākļos, kad pretējā gadījumā to nebūtu izdarījuši, jo vnk nebūtu šīs naudas.
Lai izdodas investēt racionālā lietaskokā, vai samērā jau pārbaudītos jaunajos un tālākpārdodamajos.

  -3 [+] [-]

, 2020-01-15 22:24, pirms 4 gadiem
Par iegūto naudu vismaz 5 melnos nopirkt. Namejam vismaz būs prieks.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-16 10:13, pirms 4 gadiem
Žurnālistiem patīk skriet vilcienam pa priekšu.Vēl jau tas līgums jānoslēdz.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-16 10:45, pirms 4 gadiem
Kāpēc visur tiek uzsvērts kluba bagātums?

     [+] [-]

, 2020-01-16 12:30, pirms 4 gadiem
Būšu ļoti pārsteigts, ja tur izdosies izkarot kaut vai daļēju spēles laiku. Jo šis transfērs ir daudz, daudz par agru un kārtējo reizi liecina par to, ka Latvijas klubi un spēlētāji neprot domāt uz priekšu un stratēģiski. Tā vietā, lai mēģinātu izaudzināt spēlētāju līdz pirmā lieluma zvaigznes līmenim (kā savulaik Verpakovski) un pārdotu tad, pirmkārt, par normālu piķi, otrkārt, konkurētspējīgu uz vietu sastāvā, pārdod tagad par nenozīmīgu naudu, un nespējīgu konkurēt. Un nevajag teikt, ka ārzemēs kāds izaug un šeit nav iespēju izaugt. Neviens ārzemēs par labāku spēlētāju nav izaudzis, bet savas tāpat jau viduvējās karjeras podā nolaiduši gandrīz visi, kas aizbrauc prom ļoti agri. (Protams, protams, varbūt Tobers būs brīnums un izņēmums, bet visdrīzāk neko daudz par viņu vairs nedzirdēsim.)

     [+] [-]

, 2020-01-16 12:49, pirms 4 gadiem
MooXi.net - liеlisks prоjekts pieаugušajiеm, kuri vēlas аtrаst seksa pаrtnеri