Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Kurakinam 90 minūtes pret "Celtic", Cauņa piedalās Maskavas derbijā

Kurakinam 90 minūtes pret "Celtic", Cauņa piedalās Maskavas derbijā
Antons Kurakins (pa labi)
Foto: Daily Record

Skotijas Premjerlīgā lielu spēli aizvadīja Latvijas izlases futbolists Antons Kurakins un viņa pārstāvētais "Hamilton Academical", kas savā laukumā guva ātrus vārtus, tomēr ar 1:2 zaudēja Glāzgovas "Celtic". Maskavas derbijā uz maiņu gāja Aleksandrs Cauņa, kurš palīdzēja CSKA ar 2:0 apspēlēt "Dynamo".

Antons Kurakins aizvadīja pilnu spēli pret skotu grandu Glāzgovas "Celtic", kā sistēmā pats savulaik sāka ārzemju karjeru. "Hamilton Academical" pēc tāla auta iemetiena un prasmīgas Gramoza Kurtaja spēles ar korpusu jau 4. minūtē atklāja rezultātu, tomēr savā laukumā piedzīvoja zaudējumu ar 1:2. Kurakina komanda ar 16 punktiem desmit spēlēs ieņem ceturto vietu, no trešajā pozīcijā esošās "Hearts" atpaliekot par vienu punktu.

Aleksandrs Cauņa laukumā devās minūti pēc otro vārtu guvuma, kad nomainīja uzbrucēju Seidū Dumbijā. Iepriekšējās piecās spēlēs Cauņa allaž bija bijis CSKA pieteikumā, taču laukumā uz maiņu devās vien rezultatīvajā mačā pret Saranskas "Mordovia" (6:4). Spēles 47. minūtē CSKA komandu vadībā izvirzīja zviedru pussargs Pontuss Vērnblums, bet 77. minūtē nigēriešu uzbrucējs Ahmeds Musa dubultoja viesu pārsvaru. Krievijas Premjerlīgas kopvērtējumā CSKA futbolisti ar 29 punktiem 11 mačos nostiprinājās līderpozīcijā, par astoņiem punktiem apsteidzot Sanktpēterburgas "Zenit" un Maskavas "Lokomotiv", kas aizvadījis par maču mazāk.

Šveices Superlīgā par mata tiesu no trešā zaudējuma pēc kārtas izvairījās "Sion", kas 85. minūtē izrāva neizšķirtu viesos pret tabulas kaimiņieni "St.Gallen" (1:1). Andris Vaņins, kā ierasts, sargāja komandas vārtus un vienīgo reizi kapitulēja 43. minūtē, kad viņam nekādas cerības neatstāja Danijela Aleksiča tiešais brīvsitiens. "Sion" ar 15 punktiem 11 spēlēs ieņem piekto vietu. Ukrainas Premjerlīgā otro zaudējumu ar 0:2 pēc kārtas piedzīvoja Užhorodas "Hoverla", kas savā laukumā atzina "Karpaty" pārākumu. Vitālijs Jagodinskis laukumā pavadīja visas 90 minūtes. "Hoverla" ar deviņiem punktiem desmit mačos 14 komandu konkurencē ieņem 11. vietu.

Čehijā otro pilno spēli aizvadījis Kaspars Gorkšs, kura pārstāvētā Prāgas "Dukla" jau 5. minūtē izvirzījās vadībā derbijā pret "Slavia", taču mačs beidzās ar neizšķirtu 1:1. Gorkšam spēles sākumā tika sniegta medicīniskā palīdzība, bet Latvijas izlases kapteinis atgriezās laukumā. "Dukla" ar desmit punktiem deviņos mačos ieņem 11. vietu 16 komandu konkurencē.

Krievijas Nacionālajā līgā piekto sauso uzvaru sešu spēļu laikā svinēja Orenburgas "Gazovik", kas mājās ar 2:0 apspēlēja Vladivostokas "Luch-Energiya". Artūrs Zjuzins laukumā devās 62. minūtē, kad rezultāts vēl bija 1:0. "Gazovik" ar 34 punktiem 14 spēlēs ieņem pirmo vietu, tuvāko sekotāju Tomskas "Tom" apsteidzot par diviem punktiem. Tikmēr no Igaunijas kausa izcīņas 1/16 finālā izstājās Tallinas "Infonet", kas ar 1:2 piekāpās citai augstākās līgas vienībai "Tulevik". Vladislavs Kozlovs laukumā pavadīja visu maču.

Izmantotie resursi:
championat.com
Live scores, results, fixtures, tables,...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-04 15:27, pirms 9 gadiem
CSKA Nebija Dynamo uzvarejusi 6-7 gadus..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-04 17:55, pirms 9 gadiem
"Vitālijs Jagodinskis laukumā pavadīja visas 90 minūtes. "Hoverla" ar deviņiem punktiem desmit mačos 14 komandu konkurencē ieņem 11. vietu."

Nu jau 13 komandas palikušas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja