Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

"Widzew" tomēr nelaiž E.Višņakovu uz izlasi; par uzbrucēju interesējas Bundeslīgas klubs

"Widzew" tomēr nelaiž E.Višņakovu uz izlasi; par uzbrucēju interesējas Bundeslīgas klubs
Eduards Višņakovs
Foto: sport.pl

Latvijas futbola uzbrucējs Eduards Višņakovs tomēr nevarēs palīdzēt latviešu valstsvienībai Baltijas kausa izcīņas spēlēs, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF). Pēdējā brīdī savu viedokli par E.Višņakova spēlēšanu ir mainījis uzbrucēja klubs "Widzew".

LFF pirms vairāk nekā nedēļas (21.maijā) no Polijas Ekstraklases kluba "Widzew" bija saņēmusi mutisku apstiprinājumu tam, ka 24 gadus vecais uzbrucējs Eduards Višņakovs būs Latvijas izlases trenera Mariana Pahara rīcībā Baltijas kausa izcīņai. Atkārtots apstiprinājums tika sniegts arī 23.maijā, tomēr pēc vakardienas spēles poļi pēkšņi pārdomājuši.

Vakar "Widzew", kas jau iepriekš bija zaudējis cerības uz vietas saglabāšanu Ekstraklasē, ar 2:1 uzvarēja Glivices "Piast". Vienus vārtus guva arī E.Višņakovs, kuram tas bija jau 12.vārtu guvums šajā sezonā. Pēc uzvarētās spēles "Widzew" informēja LFF, ka E.Višņakovs uz izlases spēlēm tomēr netiks laists. LFF pauž lielu sašutumu par šādu " Widzew" kluba rīcību un uzskata to par neprofesionālu.

Pahara rīcībā līdz ar to paliek trīs nominālie uzbrucēji - Valērijs Šabala, Edgars Gauračs un Māris Verpakovskis, kuram šovakar pret Igauniju paredzēta pārbaudes spēle.

Tikmēr poļu medijos parādījusies informācija, ka interesi par E.Višņakovu izrāda Vācijas Bundeslīgas klubs "Freiburg". Par iespējamo Latvijas futbolista pāreju vēstījis "Multiliga+" žurnālists Tomašs Smokovskis. "Freiburg" aizvadīto Bundeslīgas sezonu noslēdza 14.vietā, no 16.pozīcijas (un pārspēlēm par vietas saglabāšanu) esot deviņu punktu attālumā.

Izmantotie resursi:
LFF: Baltijas Kauss futbolā no 29. līdz 31....
Widzew Łódź - serwis informacyjno-społecznościowy

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2014-05-29 12:45, pirms 10 gadiem
Jāpaņem ir Ikaunieks ātri!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2014-05-29 13:02, pirms 10 gadiem
Ambrē rakstīja: Jāpaņem ir Ikaunieks ātri!!!
Tieši to pašu iedomājos, ka Ikauniekam jādod iespēja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-29 13:16, pirms 10 gadiem
Sabalam un Gauracam ar veselibu nav viss kartiba, taa ka 1 papildus uzbrucejs pilnigi noteikti noderetu. J. Ikaunieks, protams, pirmais nak praataa.

     [+] [-]

, 2014-05-29 13:17, pirms 10 gadiem
Oho! Višņakovam Freiburga nebūtu slikts variants, lai neteiktu vairāk! Katrā ziņā nesalīdzināmi labāk nekā kritienā esošais pašreizējais klubs!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-29 13:20, pirms 10 gadiem
Poli, protams, cuukas. Ne jau del 1 nenozimigas speles E. Visnakovs paceltu vai nolaiztu savas akcijas citu klubu acis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-29 13:52, pirms 10 gadiem
SportExpert rakstīja: Gan jau ir nopietna interese un klubs nevēlas, lai topošā peļņa neizzustu ar spēlētāja savainojumu
Vakar spelejot, vinjs nevareja gut traumu speelee, kuraa nekas neizskiiraas? Klubi verte speletaju pec sezonas kopeja snieguma, nevis shiis vakardienas nenozimigas speles konteksta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-05-29 14:33, pirms 10 gadiem
Nu nekā pārsteidzoša tas nav, bet patīkami arīdzan tas ir, ka Bundeslīgas klubs interesējas par Polijas Ekstraklasa 9.rezultatīvāko uzbrucēju. Tas būtu tikai lieliski, ja jau uzreiz 2 Latvijas uzbrucēji būtu Bundeslīgā. Tas priekš Latvijas būtu lielisks notikums.

Poland Ekstraklasa: Top Scorers - World Match...

  +4 [+] [-]

, 2014-05-29 14:39, pirms 10 gadiem
Mjā, trīs uzbrucēji, no kuriem Šabalam ārsti neiesaka angīnas seku dēļ spēlēt, Gauračam mikrotrauma vai kas (?) un paliek Verpis, kurš var uz pieredzīti vēl paņemt. Švaki, protams, ka jāspēlē ar vienu uzbrucēju. J.Ikaunieks un Gutkovskis ir rezultatīvi virslīgā.

  +3 [+] [-]

, 2014-05-29 14:42, pirms 10 gadiem
skotijs rakstīja: Mjā, trīs uzbrucēji, no kuriem Šabalam ārsti neiesaka angīnas seku dēļ spēlēt, Gauračam mikrotrauma vai kas (?) un paliek Verpis, kurš var uz pieredzīti vēl paņemt. Švaki, protams, ka jāspēlē ar vienu uzbrucēju. J.Ikaunieks un Gutkovskis ir rezultatīvi virslīgā.
Verpakovskis vai vispār būtu gatavs nospēlēt pilnu spēli? Var sanākt, ka paliekam bez uzbrucējiem

     [+] [-]

, 2014-05-29 15:14, pirms 10 gadiem
Nu Pahars nolaida luni nepaņemot no sākuma J.Ikaunieku!
Tpt šovakar no Višņakova jēga liela nebūtu tpc ar to bija jārēķinās jau laicīgi. Tgd ar pieejamajiem uzbrucējiem var nepietikt.

  -1 [+] [-]

, 2014-05-29 15:20, pirms 10 gadiem
Visu laiku tikai dzirdu "uzbrucēji nepietiek, vajadzēja to, vajadzēja šito"

Par aizsardzību un vidējo līniju no Jums neviens nedomā?

Ja čakarēsies aizsardzībā un vidējā līnijā, tur priekšā kaut Neimārs vai Levandovskis varēs bez bumbas skraidīt

Celiet taču māju no pamatiem, nevis no sākuma uztraucieties par to, kādas krāsas dakstiņus uz jumta likt

  +3 [+] [-]

, 2014-05-29 15:22, pirms 10 gadiem
Ja varēs dominēt vidū, tad tur priekšā, manā skatījumā, vienalga kurš var spēlēt - nav jau mums tiem uzbrucējiem savstarpēji tik liela meistarības atšķirība

  -1 [+] [-]

, 2014-05-29 15:22, pirms 10 gadiem
Neko nepareizu tu nesaki, bet man pretenzijas ir izlases uzbrucēju satskstā. Pārējās pozīcijās viss ir kā nākas.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-29 15:24, pirms 10 gadiem
Šitā troļļošana no Widzew puses tiešām ir ārkārtīgi nesmuka, ne tikai neprofesionāla. Būtu tad jau ātrāk paziņojuši, lai Pahars var citu uzbrucēju izsaukt, bet tagad poļi paņem un vēl vairāk piegriež mūsu iespējas uzbrukumā. Mārim šis mačs būs simbolisks, Šabala un Gauračs ar traumām. Redzēs, kas no tā visa sanāks, varbūt būs Paharam pussargi uz priekšu jāvirza.

Patīkami, protams, dzirdēt par Freiburg interesi, bet, kamēr to saka tikai viens žurnālists, sacerēties nav vērts. Ņemot vērā Widzew izlidošanu no Ekstraklases, Višņkova klubu maiņa vasarā ir vairāk nekā skaidra, tā kā baumu un dažnedažādu peripetiju ap viņu varētu būt ļoti daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-05-29 16:01, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Domāju vislabākā līnija mums ir vārtsargu līnija. Vaniņš, Šteinbors tad vēl Koļinko. Kas par necaursitamu troiku. Tas ir pamats mūsu izlasei šajā Baltijas kausā.
jā, bet vārtos jau tikai vienu var ielikt, nevis visus trīs uzreiz

hmm, bet kapēc Ikauniekam nedod izdevību ? Ja spēlētu skonto, sen jau būtu piedzīvojis debiju.

  +1 [+] [-]

, 2014-05-29 16:10, pirms 10 gadiem
Nu it ka klubam ir tiesibas Eduardu nelaist, bet nu vareja tak paskatities no musu punkta, mums ir tikai viens tiesam gatavs uzbrucejs un tas pats ir tikai uz vienu speli, kapec nevareja palaist, ne jau nu tagad vairs butu svarigi, viss jau ir zaudets.

     [+] [-]

, 2014-05-29 17:10, pirms 10 gadiem
DaMarcus rakstīja: Par aizsardzību un vidējo līniju no Jums neviens nedomā?
Par to lai domā Pahars, jo visi labākie ir sapulcināti. Bet uzbrukums gan uztrauc. Nespēlēsim pret britiem, bet gan sava līmeņa izlasēm, tpc tas ir svarīgi. Ikaunieks un Gutkovskis bija pelnījuši izsaukumu, stati izsaka visu.

     [+] [-]

, 2014-05-29 17:43, pirms 10 gadiem
Māris Verpakovskis, kuram šovakar pret Igauniju paredzēta pārbaudes spēle