Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Askolds Uldriķis nekandidēs uz Latvijas Futbola federācijas prezidenta amatu

Agris Suveizda

Askolds Uldriķis nekandidēs uz Latvijas Futbola federācijas prezidenta amatu
Askolds Uldriķis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Bijušais žurnālists un kādreizējais JDFS "Alberts" un "Skonto" FC direktors Askolds Uldriķis sociālo tīklu vietnē Facebook paziņojis par lēmumu tomēr neizvirzīt savu kandidatūru uz krēslu, kuru drīzumā atbrīvos Guntis Indriksons.

"Pēc vairākām sarunām un ilgām pārdomām esmu nolēmis, ka tomēr nepieteikšos par Latvijas Futbola federācijas prezidenta amata kandidātu. Pateicos visiem, kuri mudināja kandidēt uz šo nozīmīgo amatu un atbalstīja mani. Ceru, ka futbolā iegūto pieredzi un prasmes izmantošu citā amatā," vēstīts Uldriķa Facebook profilā.

Iepriekš Uldriķis sarunā ar portālu Sportacentrs.com izteicās, ka galvenie pretendenti uz amatu Kaspars Gorkšs un Vadims Ļašenko viņu pārāk neiespaidojot: "Satikos ar abiem kandidātiem Ļašenko un Gorkšu, un, atklāti sakot, viņi nepārliecināja, jo neplāno īstenot lielas pārmaiņas federācijā. Vai tad patiešām pietiek tikai nomainīt LFF prezidentu, un tad viss būs kārtībā? Uzskatu, ka ir jāveic radikālas pārmaiņas, lai mūsu futbols izrāptos no tās bedres, kurā patlaban atrodas."

Askolda Uldriķa dēls Roberts Uldriķis (RFS) 19 gadu vecumā jau ir debitējis Latvijas pieaugušo izlasē, tās rindās trīsreiz izejot uz maiņu, savukārt Normunds Uldriķis ("Metta") šogad tika izsaukts uz Latvijas U17 izlasi, tomēr savainojuma dēļ no kandidātiem vēlāk tika svītrots.

Pieteikt savu kandidatūru Latvijas Futbola federācijas prezidenta amatam var līdz šā gada 31. decembrim, bet vēlēšanas gaidāmas nākamā gada 27. aprīlī.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/permalink....

  -1 [+] [-]

, 2017-12-27 16:43, pirms 6 gadiem
Labi vien ir, a to visu LFF naudu kazinchika nospeletu!

  +1 [+] [-]

, 2017-12-27 16:57, pirms 6 gadiem
Žēl...

     [+] [-]

, 2017-12-27 17:21, pirms 6 gadiem
Labs dambretists bija. Sporta meistars.

  -1 [+] [-]

, 2017-12-27 20:33, pirms 6 gadiem
Vajadzēja kandidēt.Ieceltu sevi par U-23 izlases treneri. Dēlam kārtīgu algu ( 100 000 mēnesī),un seftes iet.

     [+] [-]

, 2017-12-28 15:05, pirms 6 gadiem
stropelis spriež pēc saviem gājieniem!