Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Karašausks: "Jau cik reižu esmu atvainojies Starkovam. Nu vairs ne - pietiek!"

Agris Suveizda

Karašausks: "Jau cik reižu esmu atvainojies Starkovam. Nu vairs ne - pietiek!"
Artūrs Karašausks
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Par spīti ne tam labākajam noskaņojumam pēc nepatīkamā zaudējuma Marijampoles "Sūduvai" (0:2) liepājnieku uzbrukuma līderis Artūrs Karašausks tomēr ļāvās pierunāties mana kolēģa aicinājumam sniegt komentārus. Sākumā atbildējis uz jautājumiem par briesmīgo iznākumu un baumām par viņa iespējamo došanos prom no "Liepājas", 25 gadus vecais futbolists - nu jau kādu laiku vairs ne Latvijas izlases futbolists - pēcāk sarunā ar Sportacentrs.com nevairījās atklāti runāt par attiecībām ar Aleksandru Starkovu un to, kādēļ, viņaprāt, netiek saukts uz valstsvienību.

- Kādēļ neizdevās uzlauzt "Sūduvas" aizsardzību?
- Nezinu. Laikam priekšā pietrūka agresivitātes. It kā daudz kontrolējām bumbu, bet viņi iesita savus momentus. Arī mums bija pusmomenti, no kuriem varējām kaut ko izspiest, taču laikam pietrūka agresivitātes, pēdējās piespēles. Varbūt svaiguma. Lai gan nedēļu bijām atpūtušies [no šā sastāva kausā spēlēja vienīgi melnkalniešu centra aizsargs Mihailo Tomkovičs – A.S.], man liekas, ka neizskatījāmies svaigi.

- Radās iespaids, ka brīžos, kad tikāt līdz viņu blīvajai aizsardzībai – otrajā puslaikā viņi aizsargājās ar teju deviņiem spēlētājiem -, jūs apstājāties un nezinājāt, kā tai tikt cauri.
- Grūti tagad uzreiz spriest, ko varējām vai nevarējām darīt citādi. Zaudējām (nopūta). Kā jau teicu, priekšā pietrūka agresivitātes. Un pēdējās piespēles, lai izveidotu vismaz kādu uzbrukumu. Nebija pēdējās piespēles, tāpēc nekas arī nesanāca. Viņi nostājās uz 16 metriem, mēs kontrolējām bumbu, taču tā kontrole bija bezjēdzīga. Tāpēc neuzlauzām viņus. Nevarējām uzlauzt un laikam nezinājām, kā to izdarīt. Pirmajā puslaikā bija kaut kāda panika, kaut kāds stress, baidījāmies, it kā spēlētu pret stiprāku pretinieku. Jāspēlē mierīgāk. Kaut kādās epizodēs spēlējām pavirši.

- Tagad skaidrs, ka viesos jāiesit vismaz divi vārti. Vai ir iespējams, pirmkārt, iesist divus vārtus un, otrkārt, arī uzvarēt summā?
- Iespējams ir vienmēr. Ar tādu bumbas kontroli zaudējām 0:2, mums tagad ir nedēļa laika, lai sagatavotos nākamajai spēlei un tiktu tālāk. Iespējas ir vienmēr, un nedrīkst tagad nolaist rokas par to, ka zaudējām ar 0:2. Vēl viss ir priekšā.

- Jau ļoti ilgu laiku spēlējat bez garā uzbrucēja. Arī tas kaut kā ietekmē? Vismaz no malas izskatās, ka trūkst asuma un no flangiem nav, kam adresēt centrējumus.
- Būs garais uzbrucējs [Tamazs Pertija atklāja, ka Liepājā atgriezīsies Ģirts Karlsons – A.S.]. Varbūt viņš mums palīdzēs.

- Par tevi pašu ir baumas, ka tu varētu iet prom no "Liepājas". Tās ir tikai baumas vai realitāte?
- (Iesmejas) Dzīvē viss var būt. Nezinu, kas būs tālāk. Vienmēr saku, ka nezinu, kas var notikt rīt. Varbūt rīt man būs piedāvājums, bet varbūt nebūs. Nezinu. Tāpēc dzīvoju tagadnē.

- Šobrīd nekāda piedāvājuma nav? Jo bija runas, ka tev jau šovakar varētu būt pēdējā spēle "Liepājā".
- Wow (izbrīnā iepleš acis)! Tas ir šoks pat man! [Pertija pēc mača atzina, ka kaut kādas pārrunas notiekot un ka varbūt tieši tas ietekmējis uzbrucēja sniegumu – A.S.]

- Tātad Marijampolē tu spēlēsi?
- Man ir divas dzeltenās.

- Jāizlaiž par trim.
- Eirokausos [jāsakrāj] divas.

- Trīs.
- Vai, tad forši – spēlēšu! Mani ģērbtuvē jau sabāra [par otro brīdinājumu]. Tad mēs noteikti Marijampolē uzspēlēsim un pacīnīsimies.

- Atceroties, kā nospēlējāt pirmo maču pret "Crusaders" (1:3), var teikt, ka šobrīd varbūt nemaz neesat gatavi Eirokausiem? Vai varbūt savus spēkus kaut kādā mērā pat esat pārvērtējuši?
- Nē, nē, neko neesam pārvērtējuši. Zinājām, kas tā ir par komandu. Ļoti labi zinājām. Tik daudz strādājām taktiski, skatījāmies video, zinājām viņu stilu. Viņi pat divas piespēles [pēc kārtas] nevar iedot. Viens, divi un sit uz uzbrucēju [Karoli Laukžemi], kurš viņiem spēlē priekšā. Bam, bum, un tāds gols - tāds pats, kāds sanāca pret "Crusaders". Ielaidām tādus pašus vārtus. Citādi viņiem principā nebija neviena momenta – tikai no centrējumiem. Bet ne no kombinācijām – viņi cits citam nevar iedot divas piespēles. Tāpat kā "Crusaders". Bumbu kontrolējām 75% laika. Nevaram uzlauzt [pretinieku aizsardzību]. Viņu tāda veiksme, mūsu aizsardzības kļūdas, un viss – tāpēc arī [ielaisti] vārti. Pirmajos viņiem paveicās – sita un trāpīja pa celi. Veiksme. Neko nevaram tai padarīt.

- Bijāt gaidījuši, ka viņi spēlēs ar pieciem aizsargiem?
- Viņi tāpat spēlēja arī pret baltkrieviem, bijām tam gatavi. Pieci aizsargi nav problēma. Vienkārši nevarējām uzlauzt. Varu runāt par sevi – piemēram, man nav tāda svaiguma. Nezinu, ar ko tas ir saistīts, bet nebija svaiguma. Diemžēl.

- Pēc šādas spēles par to droši vien grūti runāt, taču jāpavaicā arī par izlases tēmu. Tas tev bija pārsteigums, ka arī iepriekšējā reizē [pret Portugāli un Igauniju] netiki izsaukts? Ņemot vērā, cik labi spēlēji Virslīgā un cik labi turpini to darīt.
- Protams, ka man tas bija pārsteigums. Ja treneris neredz (iesmejas) mani izlasē, atceras kaut kādus, nezinu, manus konfliktus un joprojām dzīvo šajos konfliktos, nevar pārkāpt sev pāri, tā ir viņa problēma. Visi cilvēki mainās, un visi pēc septiņu gadu pārtraukuma var atrast kaut kādu komunikāciju. Ja cilvēks nevar, tad ko mums darīt – tad mums nav pa ceļam, un domāju, ka mums diez vai kaut kad būs pa ceļam.

- Tā ir tava interpretācija, vai jums ir bijusi saruna par šo tēmu?
- Mums vispār nebija sarunas. Viņš man ne zvana, ne ko. Viņš pat man nav uzzvanījis un uzzinājis, kā man iet, kad atbraucu no Šveices. Ja viņam tas nav interesanti, tad, saku, nav pa ceļam un izlasē diez vai mani redzēs Starkova vadībā. Un diez vai, ka es pats viņa vadībā gribēšu braukt pie viņa.

- Tā ka vismaz tu pats esi pārliecināts, ka tas ir saistīts tieši ar to [veciem konfliktiem], nevis, teiksim, sportiskiem iemesliem?
- Protams! Jūs redzat, kā es spēlēju, cik vārtu man bija līdz tam brīdim, kad visus izsauca uz izlasi. Un viņš intervijās saka, ka esmu vājāks. Tās ir muļķības! Kā es varu būt vājāks, ja biju pirmajā vietā vārtu guvējos un piespēļu skaitā?! Varbūt neiederos viņa taktikā. Mans uzskats ir tāds, ka viņš ir apvainojies un vēl dzīvo tajā 2010. gadā [Starkovs togad bija Karašauska treneris Rīgas "Skonto" - A.S.]. Nu, lai dzīvo tajā gadā! Man ir vienalga – es zinu, ka kādreiz atgriezīšos izlasē, bet diez vai pie šī kunga.

- Kad Petroviču apstiprināja amatā, tev jau tobrīd bija tādas sliktas priekšnojautas?
- Jā, uzreiz. Uzreiz zināju, ka manis izlasē var nebūt. Noteikti zināju, taču cerība vienmēr mirst pēdējā. Varbūt cilvēks vismaz gribēs parunāt, paskatīties, kāds cilvēks es esmu. Kad Pahars un viņš bija izlasē, viņš ar mani runāja, kad es biju Šveicē [domāta Šveices pēc spēka otrā līga – A.S.]. Tik mīļi runāja! Un man likās, ka viss ir aizmirsts, esam pieauguši cilvēki un viens otru saprotam. Bet, ja tā paskatās, laikam viņš arī paliks tāds, kāds ir.

- Kad pēdējoreiz runāji ar Starkovu?
- Jau saku – izlasē. Tas bija Mariana Pahara vadībā pret Andoru. Ļoti labi parunājām. Ļoti mierīgi parunājām. Tas bija Andorā. Viņš man uzprasīja, kā un cik forši iet Šveicē. Es jau domāju, ka nu gan ir viss [aizmirsts]. Man pret viņu nav nekādu pretenziju. Jā, tajā 2010. gadā mēs ar viņu konfliktējām, bet visu konfliktu neviens nezina. Ticiet man, viņa teiktie vārdi man bija vēl sliktāki nekā tie, kurus teicu viņam.

- Atbildi zinu tāpat, tomēr pats pasaki to publiski – kam bija domāts tas žests pret "Babīti"? Un ko tu ar to gribēji pateikt?
- Viennozīmīgi, ka izlases trenerim. Viennozīmīgi! Lai [viņš] redz, ka bišķiņ jāpievērš uzmanība futbola, nevis kaut kādām cilvēciskām ambīcijām. Es esmu pieaudzis cilvēks. Mēs varējām satikties un parunāt. Ja viņš šādā sarunā ar mani viens pret vienu redzētu, ka neesmu mainījies vai kas tamlīdzīgs, tad lai nesauc mani uz izlasi. Taču viņš man nav piezvanījis un nav pat aprunājies. Citus cilvēkus, kuri klubā nespēlēja un nesita iekšā vārtus, viņš sauca uz izlasi, bet mani ne. Diemžēl. Pirmo reizi varu pateikt, ka man tas diemžēl ir nesaprotami.

- Ja Starkovs tev nezvanīja, varbūt tev pašam vajadzēja izrādīt iniciatīvu un piezvanīt viņam?
- Kāda jēga viņam zvanīt?!

- Izmēģināt laimi.
- Un ko es viņam teikšu? Paņem mani izlasē? Nu, negribi ņemt – neņem! Es vairs nelēkāšu. Cik reižu pa visiem šiem gadiem viņam biju atvainojies. Vairs neesmu maziņš bērniņš, kuram ir 18 gadi un kurš var atvainoties. Es savas kļūdas atzinu, esmu par tām kļūdām atvainojies. Kas – man pa desmit reizēm jāatvainojas šim cilvēkam?! (Nopūta). Nu vairs ne. Pietiek!

Karašauska žests Starkovam (vārtu guvums, sākot no 3:02)

Starkova atbilde nepilnas divas nedēļas vēlāk

- Kādēļ kā pēdējos izvēlējāties izsaukt tieši Maksimenko, Ošu un Jāni Ikaunieku? Un, spriežot pēc tā, Karašauskam neizdevās jūs sazvanīt?
- Kuru sazvanīt? Mani? (Vaicā ļoti izteiksmīgi) Man likās, ka viņš zvanīja savam direktoram un prasīja, kāpēc ["Liepāja"] pārāk smagi spēlē pret pastarīšiem. Domāju, ka katram spēlētājam sevi ir jāpierāda laukumā. Otrkārt, bija konkrētas vakances. Mēs izšķīrāmies pēdējās nedēļās, trenējāmies individuāli, testējām viņu gatavību, pārbaudījām. Izsaucām tos, kuri bija stiprākie.

1 2 51 komentārs

 +16 [+] [-]

, 2017-07-14 10:27, pirms 7 gadiem
Šis ir ērts brīdis tā atbildēt, visi tie indriksoni un pārējie stagnāti Latvijas futbola izlasi ir noveduši ļoti tuvu punktam, kurā būt valstvienības spēlētājam ir apkaunojums nevis gods.
Slēpts komentārs: mamont

     [+] [-]

, 2017-07-14 10:42, pirms 7 gadiem
Ģirtam tak ir Līgums ar Ventspili...

  -1 [+] [-]

, 2017-07-14 10:43, pirms 7 gadiem
Punkts viens - Starkovs vienmēr bijis ļoti ļaunatminīgs, paštaisns un nepiedodošs treneris.
Punkts divi - Karašauska izteicieni neliecina, ka viņš daudz ir mainījies kā cilvēks.
Punkts trīs - atvainoties nekad nav par daudz!

  +3 [+] [-]

, 2017-07-14 10:43, pirms 7 gadiem
Kara un Dāvis - vienīgie, kas tagad izlasē varētu iesist.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-14 10:46, pirms 7 gadiem
Ļurba rakstīja: Ģirtam tak ir Līgums ar Ventspili...
Nikola arī pamet Ventspili
Skaidrs, ka augstāk par 6. vietu Ventspils tāpat netiktu, bet tagad draud, ka arī meta apsteigs Ventspili. Laikam galīgi švaki ar naudām Ventspilī

  -2 [+] [-]

, 2017-07-14 10:47, pirms 7 gadiem
Oj sitas princeses , varti virsliga + piespeles vel nav raditajs, ka esi labaks par citiem izsauktiem!

  +5 [+] [-]

, 2017-07-14 10:48, pirms 7 gadiem
sasperjods-k rakstīja: Kara un Dāvis - vienīgie, kas tagad izlasē varētu iesist.
Vakar Kara parādija ko viņš var pret stipru pretinieku - īpaš neko. Talantīgs spēlētājs kuram diemžēl pārspīlēts pašvērtējums, tāpēc nevar Eiropā noturēties.

 +14 [+] [-]

, 2017-07-14 10:49, pirms 7 gadiem
mamont rakstīja: Uzbrucējs iesita 5 golus 11 spēlēs pusamatieru čempionātā + divus amatieriem no īrijas un brīnas par to ka viņu "sliktais" treneris neizsauc uz izlasi. Ja Kara ir tik labs, ko tad viņš dara šeit, nevis piem. Vācijā ?
Un pasaki cik ir iesutuši tie, kas regulāri tiek izsaukti uz izlasi?

  -1 [+] [-]

, 2017-07-14 10:49, pirms 7 gadiem
Un ja vel +/- esi vienads ar izsauktajiem, tad es ari izsauktu sev mazak patikamu futbolistu, tads ir sports vienmer treneriem
ir miluli un melna saraksta speletaji!

  +4 [+] [-]

, 2017-07-14 10:50, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Nikola arī pamet Ventspili
Skaidrs, ka augstāk par 6. vietu Ventspils tāpat netiktu, bet tagad draud, ka arī meta apsteigs Ventspili. Laikam galīgi švaki ar naudām Ventspilī
Nevis naudām ir švaki, bet gan ar to, ka treneris un savāktais sastāvs ir ļoti švaks - nesaprotu priekš kam FK Ventspils savā komandā marinē J.Žigajevu.

     [+] [-]

, 2017-07-14 10:52, pirms 7 gadiem
Ambrē rakstīja: Un pasaki cik ir iesutuši tie, kas regulāri tiek izsaukti uz izlasi?
Uldriķis, Indrāns - 4. Gutkovskis regulāri spēlē Polijā, Ikaunieks sit golus Čehijā u.t.t. Kara nav stiprāks par viņiem

     [+] [-]

, 2017-07-14 10:53, pirms 7 gadiem
Ambrē rakstīja: Nevis naudām ir švaki, bet gan ar to, ka treneris un savāktais sastāvs ir ļoti švaks - nesaprotu priekš kam FK Ventspils savā komandā marinē J.Žigajevu.
nuu viss saprotams... kpc Liepāja marinē Grebi? tas apmēram tas pats vien ir...

     [+] [-]

, 2017-07-14 10:53, pirms 7 gadiem
Gutkovskis savulaik Virslīgā iesita 26 (jā nemaldos) , Karašauskim vēl kā līdz mēnesim, diez vai vairāk par 10 būs

     [+] [-]

, 2017-07-14 10:53, pirms 7 gadiem
Ambrē rakstīja: Nevis naudām ir švaki, bet gan ar to, ka treneris un savāktais sastāvs ir ļoti švaks - nesaprotu priekš kam FK Ventspils savā komandā marinē J.Žigajevu.
Sezonas sākumā sastāvs bija OK. Ne Spartaka un Rīgas klubu līmenī, bet cīnīties varēja. Ašvorts neatrada īstos risinājumus. Dzirdēts, ka arī pats Ašvorts kravā koferus
Bet ar naudām tiešām ir švaki. Ostu bizness klibo uz abām kājām

  +2 [+] [-]

, 2017-07-14 10:54, pirms 7 gadiem
Pandora rakstīja: Punkts viens - Starkovs vienmēr bijis ļoti ļaunatminīgs, paštaisns un nepiedodošs treneris.
Punkts divi - Karašauska izteicieni neliecina, ka viņš daudz ir mainījies kā cilvēks.
Punkts trīs - atvainoties nekad nav par daudz!
Varētu domāt, ka izlases treneris ir dieva vietā.
Viena lieta ir klubs, kur par spēlēšanu maksā naudu.
Savukārt izlasē spēlētāji ir gatavi ziedot savu brīvo laiku un bez samaksas riskēt ar savainojumiem, lai cīnītos par Latvijas prestižu, atšķirībā no trenera Starkova, kurš to dara par smuku naudiņu. Ja es kaut ko šādi darītu brīvprātīgi un saņemtu no organizētājiem pretī negatīvu attieksmi, domāju, ka arī pasūtītu visus vienu māju tālāk, lai spēlē paši, nevis vēl censtos ko runāt, atvainoties utt.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-14 10:58, pirms 7 gadiem
Nekas traks jau tas nav. Tāpat pie UEFA naudas koka visiem vietas nav

  +2 [+] [-]

, 2017-07-14 10:59, pirms 7 gadiem
KristsT rakstīja: Varētu domāt, ka izlases treneris ir dieva vietā.
Viena lieta ir klubs, kur par spēlēšanu maksā naudu.
Savukārt izlasē spēlētāji ir gatavi ziedot savu brīvo laiku un bez samaksas riskēt ar savainojumiem, lai cīnītos par Latvijas prestižu, atšķirībā no trenera Starkova, kurš to dara par smuku naudiņu. Ja es kaut ko šādi darītu brīvprātīgi un saņemtu no organizētājiem pretī negatīvu attieksmi, domāju, ka arī pasūtītu visus vienu māju tālāk, lai spēlē paši, nevis vēl censtos ko runāt, atvainoties utt.
Ja Kara sistu izlasē, viņam būtu vieglāk tikt pie laba līguma Eiropā

  +1 [+] [-]

, 2017-07-14 11:01, pirms 7 gadiem
Bet Karam novēlu ātrāk tikt uz spēcīgāku līgu
Sūduvā tāpat neatspēlēsies, bet virslīgā medaļas tāpat dalīs citi- Spartaks un Rīgas klubi

  +3 [+] [-]

, 2017-07-14 11:04, pirms 7 gadiem
mamont rakstīja: Uldriķis, Indrāns - 4. Gutkovskis regulāri spēlē Polijā, Ikaunieks sit golus Čehijā u.t.t. Kara nav stiprāks par viņiem
Karašausks ir viens no retajiem LV futbolistiem, kurš var uzņemties līdera lomu, un pie noteiktiem apstākļiem izšķirt spēles rezultātu. Nav viņš, protams, Džordžs Bests, bet pretinieku aizsargiem savā soda laukumā viņš var likt krietni pasvīst.

  +8 [+] [-]

, 2017-07-14 11:06, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Ja Kara sistu izlasē, viņam būtu vieglāk tikt pie laba līguma Eiropā
Varbūt, bet neticu, ka pie Starkova vispār kāds varētu regulāri sist iekšā.
Domāju, ka tuvākos gados spēles var jau norakstīt zaudējumos, ar retām veiksmēm, kur izdodas nostāvēt aizsardzībā un pie ļoti lielas veiksmes vēl kādus iesist.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-14 11:07, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Sezonas sākumā sastāvs bija OK. Ne Spartaka un Rīgas klubu līmenī, bet cīnīties varēja. Ašvorts neatrada īstos risinājumus. Dzirdēts, ka arī pats Ašvorts kravā koferus
Bet ar naudām tiešām ir švaki. Ostu bizness klibo uz abām kājām
Vai Tu tiešām domā, ka komandas budžets katru mēnesi tiek formēts no jauna?
Cik zinu, tad starpsezonā tas tiek izveidots, un ja sezonas laikā neparādās jauni sponsori ar papildus naudu, tad ar tādu budžetu visu sezonu arī rīkojas.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-14 11:26, pirms 7 gadiem
Izlasē jāņem spēlētāji, kuri regulāri spēlē un ir līderi savos klubos . No tā izriet, ka izlasē jāaicina galvenokārt virslīgas spēlētāji. Uzskatu, ka ir absurds neņemt spēlētāju, kas ir līderis Latvijas futbola čempionātā. Ņemot vērā situāciju, kad cikls ir izgāzts, uz izlasi jāņem jauni un spējīgi spēlētāji - Karašauskam ir tikai 25 gadi. Pozitīvi vērtēju Kazačoka un Indrāna izsaukšanai uz izlasi, jo abi apliecinājuši, ka ir līderi savos klubos. Starkova arguments, kāpēc Karašausks netika izsaukts uz izlasi, ir pretrunā uz jebkādu loģisku izskaidrojumu - ar ko Uldriķis ir labāks par Karašausku? Ar to, ka nespēj izmantot virkni izdevību pret Olaini????????????? Višņakova saukšana uz izlasi vispār ir noziegums - spēlētājs, kas māk tikai skriet, tostarp ir vecs, nožēlojami. Riebjas arī Maksimenko nespēja laukumā, nepieslēdzoties uzbrukumiem un pēc zaudējuma (!!!) ar prieku rokoties ar CR. Par tādiem gājieniem sen jāmet prom no izlases. Tā vēl varētu daudz un dikti, tomēr vēlos izcelt šobrīd spējīgākos Latvijas futbolistus: Kazačoks, Karašausks, Indrāns, Vaņins, Kamešs, D. Ikaunieks, Kļuškins, Šabala, I. Šlampe, Koļesovs, Ošs, I. Kozlovs, Ulimbaševs.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-14 11:27, pirms 7 gadiem
Pilnībà atbalstu Starkova lěmumu. Tā būs laba māciba pàrejiem jaunajiem sportistiem cienīt treneri un domāt ko viņi dara.

  -3 [+] [-]

, 2017-07-14 11:27, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai Tu tiešām domā, ka komandas budžets katru mēnesi tiek formēts no jauna?
Cik zinu, tad starpsezonā tas tiek izveidots, un ja sezonas laikā neparādās jauni sponsori ar papildus naudu, tad ar tādu budžetu visu sezonu arī rīkojas.
Varbūt sponsori nespēj izpildīt savas saistības. Kravu apjomi samazinājušies divkārt salīdzinot ar ieplānoto apjomu
Nemākam mēs draudzēties ar Krieviju un tagad paši no tā ciešam
Slēpts komentārs: Pandora

  +3 [+] [-]

, 2017-07-14 11:29, pirms 7 gadiem
Pandora rakstīja: Jā, un vēl aizmirsu ierēkt par šo tekstu: "Viņi pat divas piespēles [pēc kārtas] nevar iedot. Viens, divi un sit uz uzbrucēju, kurš viņiem spēlē priekšā."

Varētu padomāt, ka Latvijas futbols ir kaut kas daudz savādāk. Viena divas piespēles un pakāsta bumba. Kā klubi, tā arī izlase spēlē šādā līmenī.

P.S. Aiziet, liekam mīnusus!
ieliku. Kas tālāk?

  +4 [+] [-]

, 2017-07-14 11:38, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Varbūt sponsori nespēj izpildīt savas saistības. Kravu apjomi samazinājušies divkārt salīdzinot ar ieplānoto apjomu
Nemākam mēs draudzēties ar Krieviju un tagad paši no tā ciešam
Hm, vai tad sponsori neieskaita savu līgumā paredzēto daļu komandas budžetā uzreiz, bet dara to pa daļām, un atkarībā no ekonomiskās situācijas?

Ar bandītiem neviens īpaši negrib draudzēties, ja vien pats nav bandīts.

  +4 [+] [-]

, 2017-07-14 11:41, pirms 7 gadiem
jāsaka, ka vakar visa Libava nospēlēja drausmīgi. īpaši aizsardzība. kam tad viņi gatavojās veselu nedēļu? pēc karašauska teiktā, ka sūdava nevar atdot divas precīzas piespēles utt., redzams, ka pretinieku nenovērtēja, bija negatavi. trenciet to gruzīnu ratā, nekā tur nebūs ar viņu.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-14 11:43, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Hm, vai tad sponsori neieskaita savu līgumā paredzēto daļu komandas budžetā uzreiz, bet dara to pa daļām, un atkarībā no ekonomiskās situācijas?

Ar bandītiem neviens īpaši negrib draudzēties, ja vien pats nav bandīts.
Visādi var būt
Bandīti vai ne bandīti, bet neizmantot ģeogrāfisko novietojumu un saraut saites ar tik lielu pasaules tirgus spēlētāju kā Krievija ir muļķīgi. Politika ir laipošanas māka. No katras puses jāsaņem maksimāls labums, ejot pa slidenām robežām. Vienkārši saraut saites nav māksla

  +2 [+] [-]

, 2017-07-14 11:49, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Visādi var būt
Bandīti vai ne bandīti, bet neizmantot ģeogrāfisko novietojumu un saraut saites ar tik lielu pasaules tirgus spēlētāju kā Krievija ir muļķīgi. Politika ir laipošanas māka. No katras puses jāsaņem maksimāls labums, ejot pa slidenām robežām. Vienkārši saraut saites nav māksla
Šai konkrētajā gadījumā mēs neesam situācijas noteicēji, jo jebkurš mūsu mēģinājums laipot attiecībā pret RU var ļoti bēdīgi beigties priekš mums no mūsu sabiedroto ES un NATO puses. Paši varētu nonākt zem kaut kādām sankcijām. Tajā pašā laikā šī ir laba mācība mūsu uzņēmējiem, ka nevajag tikai koncentrēties uz plašo RU tirgu, un jāmācās konkurēt arī citos pasaules tirgos.

     [+] [-]

, 2017-07-14 12:06, pirms 7 gadiem
LV_futbols @LV_futbols
Treneris Mareks Zubs brīdī starp abām ČL spēlēm ar Astana pametis Jūrmalas Spartaku! Avoti vēsta, ka Zubs pārņems Soļigorskas Shakhtyor.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-14 12:37, pirms 7 gadiem
Man ir aizdomas, ka iemesls sliktajām attiecībām starp Petroviču un Karu ir tas, ka Kara nav gejs..

  +1 [+] [-]

, 2017-07-14 12:55, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: Visādi var būt
Bandīti vai ne bandīti, bet neizmantot ģeogrāfisko novietojumu un saraut saites ar tik lielu pasaules tirgus spēlētāju kā Krievija ir muļķīgi. Politika ir laipošanas māka. No katras puses jāsaņem maksimāls labums, ejot pa slidenām robežām. Vienkārši saraut saites nav māksla
Grūti izlaipot starp divām pusēm, kurām ir tik atšķirīga pasaules uztvere un izpratne par tiesiskumu, ārpolitiku, ietekmes sfērām un vispār visu, kas var ietekmēt ekonomiskās attiecības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 51 komentārs