Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rūnijs atvainojas par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā

Rolands Eliņš

Rūnijs atvainojas par atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā
Veins Rūnijs
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola izlases kapteinis Veins Rūnijs izplatījis oficiālu atvainošanos par savu atrašanos alkohola reibumā sabiedriskā vietā, kamēr bija Anglijas izlases nometnē.

Britu medijs „The Sun” publicējis foto attēlus, kuros Veins Rūnijs redzams ballītē sestdienas vēlā naktī, dienu pēc Anglijas PK kvalifikācijas uzvaras pār Skotiju. Rūnijs tērpies Anglijas izlases treniņtērpā viesnīcā pievienojies kādai privātai ballītei, kurā svinētas kāzas, un, kā norādījuši „The Sun” aptaujātie aculiecinieki, Rūnijs bijis manāmā alkohola reibumā un ļoti draudzīgs.

Viņš ticis pamanīts pie viesnīcas bāra letes, kur lietojis alkoholiskos dzērienus, un pēc tam uzaicināts uz kāzu ballīti, kur Rūnijs nav atteicis nobildēties ar viesiem, ielaidās sarunās ar jauno pāri un ballīti ar grūtībām atstāja krietni pēc pusnakts.

Rūnijs nav noliedzis „The Sun” publikācijas patiesumu, tā vietā izplatot formālu atvainošanos par uzvedību laikā, kad viņš pārstāv nacionālo izlasi. Tāpat viņš pauž nožēlu, ka publicēti foto ar viņu Anglijas izlases tērpā un necienīgā kondīcijā. Lai arī tā nav bijusi spēles diena un tas bijis spēlētāja brīvais laiks, Rūnijs apzinās, ka nav izturējies tā, kā Anglijas izlases spēlētājam un kapteinim pienāktos.

Rūnijs personiski atvainojies arī izlases pagaidu trenerim Geretam Soutgeitam, savukārt iepriekšējo pārbaudes spēli pret Spāniju viņš izlaida nelielas traumas dēļ.

Anglijas Futbola asociācija savukārt savā paziņojumā nav nosodījusi Rūniju, taču atgādināja, ka izlases dalībniekiem un personālam jāprot izturēties cienīgi jebkurā situācijā un jāizvairās no neslavas celšanas izlasei. FA tāpat arī norādījusi, ka pārskatīs savu nostāju par izlases futbolistu brīvo laiku un tā izmantošanas iespējām.

Izmantotie resursi:
Wayne Rooney apologises to England chiefs over...
https://www.thesun.co.uk/sport/2185...

  +2 [+] [-]

, 2016-11-16 21:25, pirms 7 gadiem
Lai tak iebuhā cilvēks. Nav jau kā Masala, kurš Vecrīgā aprijas un sāk sievietes dauzīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-16 21:47, pirms 7 gadiem
Dinamo Fans1234123 rakstīja: Jāmet tādus no izlases ārā , apkauno valsti tik.
Un to saka Dinamo fans, kurš vēl nespēj pārdzīvot, ka drīz Aldarītim 2L pudeles vairs nebūs. Nebēdā, vecīt! Tūlīt noteikti sāksies noliktavu tīrīšanas un par supercenām varēsi sapirkt krājumus vairākiem mēnešem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-16 22:06, pirms 7 gadiem
Dinamo Fans1234123 rakstīja: Jāmet tādus no izlases ārā , apkauno valsti tik.
no valsts jaizraida

     [+] [-]

, 2016-11-16 22:26, pirms 7 gadiem
Nu un ! tads pats cilveks,tikai daudz vairak dod savai valstij un tas iedzivotajiem, neslava tiem zurnalistiem kas baz sav degun visur

  +3 [+] [-]

, 2016-11-17 02:48, pirms 7 gadiem
Te drīzāk publisks Fui tiem dzeltenajiem "žurnālistiem", kam nav ne kauna, ne goda, ne sirdsapziņas, kas neļauj cilvēkam normāli dzīvot!!! Ja cilvēks brīvajā laikā nevar mazliet ieraut un brīvi atpūsties, kā Rietumu civilizācijā pieņemts, tad tas jau vairāk ož pēc islāmisma!

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 04:46, pirms 7 gadiem
Runijs vecais zéns!

     [+] [-]

, 2016-11-17 05:08, pirms 7 gadiem
sportcentrs gul?KP 35 punkt

     [+] [-]

, 2016-11-17 06:59, pirms 7 gadiem
denebs rakstīja: Te drīzāk publisks Fui tiem dzeltenajiem "žurnālistiem", kam nav ne kauna, ne goda, ne sirdsapziņas, kas neļauj cilvēkam normāli dzīvot!!! Ja cilvēks brīvajā laikā nevar mazliet ieraut un brīvi atpūsties, kā Rietumu civilizācijā pieņemts, tad tas jau vairāk ož pēc islāmisma!
Pēc bildes spriežot, nekāds "mazliet" tur noteikti nebija.
Ņem vērā, ka viņš ir viens no zināmākajiem cilvēkiem Anglijā un paraugs ļoti daudziem bērniem un jauniešiem. Par civilizētiem 2-3 aliņiem nekāds tracis nebūtu bijis.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-17 08:39, pirms 7 gadiem
Dinamo Fans1234123 rakstīja: Jāmet tādus no izlases ārā , apkauno valsti tik.
un kā tad ar tavu pielūgto Dinamo, kur pāris gadus atpakaļ diezgan regulāri vismaz puse komandas pilnīgā vafelē ir redzēti vecrīgā? gan jau ka tagad tas pats notiek

  -2 [+] [-]

, 2016-11-17 09:30, pirms 7 gadiem
Vein beidz kost.
Katram dzīvē gadās smagāki periodi, alus kausā risinājumu neatradīsi.