Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Mūžībā devies bijušais Latvijas futbola izlases vārtsargs Oļegs Karavajevs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Mūžībā devies bijušais Latvijas futbola izlases vārtsargs Oļegs Karavajevs
Oļegs Karavajevs. Foto: LFF

Latvijas futbola federācija (LFF) ziņo, ka 59 gadu vecumā savās mājās Vācijā mūžībā devies Latvijas nacionālās futbola izlases vārtsargs Oļegs Karavajevs. Sportacentrs.com kolektīvs izsaka līdzjūtību aizgājēja tuviniekiem.

Oļegs Karavajevs sargāja Latvijas izlases vārtus tās pirmajā oficiālajā spēlē pēc neatkarības atgūšanas. Laikā no 1992. līdz 1999. gadam viņš valstsvienības sastāvā laukumā devās 38 reizes, piedaloties tādos vēsturiskos mačos kā 1992.gadā 0:0 neizšķirtos pret Dāniju un Spāniju, 1998.gada uzvarā ar 3:1 pret Norvēģiju un 1999.gada neizšķirtā 0:0 pret Grieķiju.

Klubu karjeras laikā Oļegs Karavajevs sargāja vārtus dažādām Kirgizstānas, Uzbekistānas, Kazahstānas, Krievijas, Serbijas, Kipras un Vācijas komandām, bet Latvijā viņš pārstāvēja Rīgas "Daugavu", "Olimpiju", "Skonto" un FK "Rīga" krāsas. Pa reizei kļuvis par Latvijas čempionu un Latvijas kausa ieguvēju, bet 1998. gadā nosaukts par virslīgas čempionāta sezonas labāko vārtsargu.

Sportacentrs.com kolektīvs izsaka līdzjūtību Oļega Karavajeva tuviniekiem.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12884/muziba-d...