Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Lietuvas izlases vadību uztic bijušam Jūrmalas "Spartaka" trenerim Urbonam

Rolands Eliņš

Lietuvas izlases vadību uztic bijušam Jūrmalas "Spartaka" trenerim Urbonam
Valds Urbons
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Lietuvas Futbola federācija šovakar paziņojusi, ka par vīriešu izlases galveno treneri kļuvis 51 gadu vecais Valds Urbons, kurš 2017. gadā aizveda Jūrmalas „Spartaku” līdz Latvijas čempionu titulam.

Valds Urbons līdz šim vadīja Viļņas „Žalgiri”, stājoties amatā pagājušā gada jūnijā, taču vakar to oficiāli atstāja un šodien iecelts par Lietuvas izlases galveno treneri. Federācija vēsta, ka Urbons tiks prezentēts kā izlases galvenais treneris otrdien.

Interesantā kārtā šis Lietuvas futbola tik ļoti svarīgais jaunums oficiāli tika paziņots sestdienas vakarā nedaudz pēc desmitiem vakarā. Protams, interesanta situācija galvenā trenera sakarā ir arī mums pašiem Latvijā, jo galvenā trenera vārds pagaidām oficiāli zināms tikai LFF vadībai, bet plašākai publikai tiks atklāts pirmajā martā.

Valds Urbons šodien vēl vadīja „Žalgira” vienību pārbaudes mačā Viļņā pret Latvijas komandu „Mettu/LU”, kurā Lietuvas klubs uzvarēja ar 3:1. Pēc mača Urbons atvadījies no komandas.

Urbons Lietuvā kļuvis par pieckārtēju valsts čempionu, vadījis „Ekranas” un „Žalgira” vienības, bet 2017. gadā palīdzēja Jūrmalas „Spartakam” iegūts čempionu titulu Latvijas Virslīgā.

Lietuvas izlase bez trenera bija kopš novembra, kad pēc sešiem zaudējumiem sešās Nāciju līgas spēlēs atlaists tika galvenais treneris Edgars Jankausks.

Izmantotie resursi:
https://www.15min.lt/sportas/naujie...

     [+] [-]

, 2019-02-02 22:56, pirms 5 gadiem
Kādēļ viņš neturpināja darbu ar ''Spartaku'' pēc titula izcīnīšanas?

     [+] [-]

, 2019-02-03 12:06, pirms 5 gadiem
1 rakstīja: Kādēļ viņš neturpināja darbu ar ''Spartaku'' pēc titula izcīnīšanas?
kurš grib tādā bardakā strādāt?

  +1 [+] [-]

, 2019-02-03 16:13, pirms 5 gadiem
1 rakstīja: Kādēļ viņš neturpināja darbu ar ''Spartaku'' pēc titula izcīnīšanas?
nesamaksāja??