Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Borucs pievienosies "Fiorentina"

Borucs pievienosies "Fiorentina"
Arturs Borucs
Foto: AP/Scanpix

Polijas futbola izlases un nu jau bijušais Skotijas Premjerlīgas kluba Glāzgovas "Celtic" vārtsargs Arturs Borucs tuvākajā laikā pievienosies Itālijas "A Sērijas" klubam ''Fiorentina.'' Futbolistam atlicis vien veiksmīgi iziet medicīniskās pārbaudes.

Viens no spēcīgākajiem Itālijas futbola klubiem "Fiorentina" paziņojis, ka ir panākta vienošanās ar Skotijas futbola grandu "Celtic" par poļu vārtsarga Artura Boruca pievienošanos Florences klubam. Abas puses atzina, ka precīzas līguma detaļas atklās pēc medicīniskajām pārbaudēm.

30 gadus vecais Borucs uz Skotiju pārcēlās 2005. gadā, pirms tam sekmīgi spēlējot Varšavas "Legia" kluba sastāvā. "Celtic" rindās poļu vārtsargs piecus sezonu (2005.-2010.g.) laikā aizvadīja 162 spēles, 79 mačos savus vārtus atstājot sausus. Glāzgovas kluba rindās Borucs trīs reizes kļuva par Skotijas Premjerlīgas čempionu, divas reizes izcīnīja Skotijas Līgas kausu, bet reizi triumfēja Skotijas kausa izcīņā.

Tiek lēsts, ka "Fiorentina" parakstīs līgumu ar Borucu uz diviem gadiem ar iespēju pagarināt sadarbību vēl uz vienu sezonu. Transfēra summa svārstās ap trīs miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com

  +2 [+] [-]

, 2010-07-13 15:46, pirms 14 gadiem
Un ko Sebastiens Frejs darīs,divi nr 1 vārtsargi pa daudz

  -1 [+] [-]

, 2010-07-13 18:49, pirms 14 gadiem
Vynilz rakstīja: Un ko Sebastiens Frejs darīs,divi nr 1 vārtsargi pa daudz
tiek runāts, ka viņš pametīs Fiori. jau sen viņu kabina klāt gan Arsenālam, gan Bayern, bet nu runas ir noklusušas. bet domāju, ka Fiore saprata, ka Frejam ir apnicis Fiorē, un pērk viņam aizvietotāju...