Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Mahačkalas Anži plāno iegādāties Samuelu Eto'o

Mahačkalas Anži plāno iegādāties Samuelu Eto'o
Samuels Eto'o Milānas Inter formā

Mahačkalas Anži plāno iegādāties Samuelu Eto'o no Milānas Inter. Transfērs varētu Krievijas klubam izmaksāt 35miljonus eiro. Futbolistam algā paredzēts maksāt 20 (!!!!) miljonus eiro gadā, noslēdot līgumu uz 4 gadiem. Kopējā naudas summa, ko paredzēts iztērēt, lai Eto'o spēlētu Krievijā līdz ar to sastāda 115 miljonus eiro.

Sīkāk Goal.com

Samuels Eto'o Filss (dzimis 1981. gada 10. martā) ir Kamerūnas futbolists, kurš spēlē Itālijas futbola klubā Internazionale uzbrucēja pozīcijā un šobrīd ir Kamerūnas futbola izlases kapteinis.

Eto'o piecās sezonās FC Barcelona rindās guva vairāk kā 100 vārtu, ka arī kļuva par La Liga visvairāk spēļu aizvadījušo Āfrikas spēlētāju. Viņš ir otrais spēlētājs, kurš ir guvis vārtus divās atsevišķās UEFA Čempionu līgas finālspēlēs.

2008. gada vasarā maiņas darījumā (FC Barselona no Inter ieguva Zlatanu Ibrahimoviču) nonāca Milānas Inter, kur pirmajā sezonā palīdzēja komandai uzvarēt Čempionu līgā (pirmo reizi kopš 20.gs. sešdesmitajiem gadiem) kopā viņam trīs Čempionu līgas tituli, izcīnīt Itālijas kausu un uzvarēt Itālijas čempionātā. Pagājušajā sezonā viņš bija Inter rezultatīvākais spēlētājs, palīdzot komandai triumfēt Itālijas kausa izcīņā un pasaules klubu kausā.

Kamerūnas futbola izlases sastāvā viņš ieguva zelta medaļu 2000. gada Olimpiskajās spēlēs. Ar izlasi piedalījies arī divos Pasaules kausos un piecos Āfrikas Nāciju kausos (divreiz uzvarot) un ir visu laiku rezultatīvākais Āfrikas Nāciju kausa spēlētājs ar 16 gūtiem vārtiem.

  +1 [+] [-]

, 2011-08-09 21:22, pirms 13 gadiem
Neticu ka vinš pāries uz Anzhi. Tomēr Inter ir pavisam kautkas cits.

     [+] [-]

, 2011-08-09 21:52, pirms 13 gadiem
Pro3nd rakstīja: Neticu ka vinš pāries uz Anzhi. Tomēr Inter ir pavisam kautkas cits.
Tomēr 20 miljoni sezona ir kaut kas cits, nekā viņš saņem tagad Itālijā. Tas varētu būt liels stimuls, lai pārceltos uz Krieviju.

     [+] [-]

, 2011-08-10 01:01, pirms 13 gadiem
itkā velk uz to ka pāries.