Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Igvains pārceļas uz "Milan", Bonuči atgriežas "Juventus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Igvains pārceļas uz "Milan", Bonuči atgriežas "Juventus"
Gonsalo Igvains
Foto: Reuters/Scanpix

Divi Itālijas futbola milži – Turīnas "Juventus" un "AC Milan" – vienojušies par spēlētāju apmaiņu. Čempiones rindās atgriezies centra aizsargs Leonardo Bonuči, kamēr pretējā virzienā devies uzbrucējs Gonsalo Igvains.

31 gadus vecajam Leonardo Bonuči pirms gada radās nesaskaņas ar Turīnas "Juventus" vadību, tāpēc komanda viņu par 40 miljoniem eiro pārdeva citai Itālijas vienībai – "AC Milan". Tomēr tur viņš pavadījis tikai vienu sezonu, atgriežoties valsts čempiones rindās. Jāizceļ, ka Bonuči iepriekš bija "Milan" kapteinis.

30 gadus vecais argentīniešu uzbrucējs Gonsalo Igvains, kuru Turīnā aizstājis Krištianu Ronaldu, uz Milānu devies īres līgumā. "Milan" par šādu vienošanos samaksājusi 18 miljonus, plus pēc sezonas būs iespēja iegādāties Igvainu, par uzbrucēju samaksājot vēl papildus 36 miljonus.

Pagājušajā sezonā Igvains laukumā devās 35 Itālijas čempionāta spēlēs, gūstot 16 vārtus, kas atpalika no pirmajā "Juventus" rindās pavadītajā sezonā iespētā – 38 spēles un 24 vārti. Čempiones rindās viņš nonāca pēc trim "Napoli" kreklā aizvadītām sezonām, un labākā bija pēdējā, 35 spēlēs izceļoties ar 36 rezultatīviem sitieniem.

Pēc tam, kad Turīnas "Juventus" par 100 miljoniem iegādājās Krištianu Ronaldu, argentīnietim vieta sastāvā vairs neatradās. Tā vietā priekšroka dota aizsardzības pastiprināšanai.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-08-02 15:16, pirms 6 gadiem
Pareizi ir, lai Ronaldo var izpausties! Visi bija sajūsmā par to tandēmu, man kaut kā negāja kopā.

     [+] [-]

, 2018-08-02 15:25, pirms 6 gadiem
Darījums starp komandām ir sarežģītāks, jo uz Milānu dodas arī Kaldara (iespējams, autors kļūdījies pirmajā rindkopā). Par Kaldaras došanos prom nemaz neesmu priecīgs, bet acīmredzot šis bija ekonomiski labākais variants, kā kaut daļēji "atsist" uz GH iztērēto. Turklāt alga viņam arī gana liela, kas apgrūtināja transfēru.
Ko lai saka, visus, ko gribētos, nevar paturēt, sevišķi, ja skaidrs, ka pārsvarā turētu uz soliņa.
Forza Juve!

     [+] [-]

, 2018-08-02 15:44, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja: Darījums starp komandām ir sarežģītāks, jo uz Milānu dodas arī Kaldara (iespējams, autors kļūdījies pirmajā rindkopā). Par Kaldaras došanos prom nemaz neesmu priecīgs, bet acīmredzot šis bija ekonomiski labākais variants, kā kaut daļēji "atsist" uz GH iztērēto. Turklāt alga viņam arī gana liela, kas apgrūtināja transfēru.
Ko lai saka, visus, ko gribētos, nevar paturēt, sevišķi, ja skaidrs, ka pārsvarā turētu uz soliņa.
Forza Juve!
Jap, diezgan virspusēji aprakstīts, faktiski jau Kaldara tika apmainīts pret Bionuči un Igvains aizgāja uz īri

  +1 [+] [-]

, 2018-08-02 15:50, pirms 6 gadiem
Juve ies uz visu banku pēc čl titula, tāpēc var jau saprast Bonuči un Kaldaras apmainīšanu.
Bet nu kopumā jau Bonuči sāga tāda dīvaina,sakašķēties ar Alegri un juves vadību un pēc gada atkal atgriezties

     [+] [-]

, 2018-08-02 15:52, pirms 6 gadiem
Assasinss' rakstīja: Juve ies uz visu banku pēc čl titula, tāpēc var jau saprast Bonuči un Kaldaras apmainīšanu.
Bet nu kopumā jau Bonuči sāga tāda dīvaina,sakašķēties ar Alegri un juves vadību un pēc gada atkal atgriezties
Fani jau arī viņu ļotu ''mīl''
Man liekas,ka pret Juvi viņš šogad tieši iesita vienus vārtus,un priecājās jau nenormāli

  +1 [+] [-]

, 2018-08-02 15:55, pirms 6 gadiem
Assasinss' rakstīja: Juve ies uz visu banku pēc čl titula, tāpēc var jau saprast Bonuči un Kaldaras apmainīšanu.
Bet nu kopumā jau Bonuči sāga tāda dīvaina,sakašķēties ar Alegri un juves vadību un pēc gada atkal atgriezties
Ne velti šo tikai pāris fani esot sagaidījuši pie medicīnas iziešanas. Bet - titulus gribas visiem - gan Juves vadībai, gan pašam Bonuči. Un ja tie būs, tad arī fani būs laimīgi.
+ savā ziņā Milāna ar izskatās smieklīgi - "atņēma" Juvei izcilu aizsargu, uzreiz iecēla par kapteini, bet... šis pats prasās atpakaļ

  -3 [+] [-]

, 2018-08-02 16:05, pirms 6 gadiem
Nu nu, liek visas olas vienā groziņā. A janu Ronaldo forma pazūd vai savainojas...Juventus varēs knapināties un panikot!

  +2 [+] [-]

, 2018-08-02 16:06, pirms 6 gadiem

Raiteens rakstīja: Nu nu, liek visas olas vienā groziņā. A janu Ronaldo forma pazūd vai savainojas...Juventus varēs knapināties un panikot!
';

     [+] [-]

, 2018-08-02 18:50, pirms 6 gadiem
Njā, īstermiņā droši vien pareizs risinājums (par Bonuč atgriešanos), bet ilgtermiņā nebūtu tik drošs.

  -2 [+] [-]

, 2018-08-02 18:55, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja:
Markizio un Mandžukičs nedomā iet prom?

     [+] [-]

, 2018-08-02 19:00, pirms 6 gadiem
timoty rakstīja:
Sastāvs izskatās tiešām iespaidīgs, ar garu un kvalitatatīvu soliņu. Šobrīd liekas neticami, ka kāds cits klubs varētu paņemt Serie A gaidāmajā sezonā

     [+] [-]

, 2018-08-02 19:20, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Sastāvs izskatās tiešām iespaidīgs, ar garu un kvalitatatīvu soliņu. Šobrīd liekas neticami, ka kāds cits klubs varētu paņemt Serie A gaidāmajā sezonā
Entas sezonas pec kartas bijusi parliecinosji uzvaretaji Serie A!
Tak te iet runa par kaut ko lielaaku! Par CL!

     [+] [-]

, 2018-08-02 19:51, pirms 6 gadiem
Raiteens rakstīja: Nu nu, liek visas olas vienā groziņā. A janu Ronaldo forma pazūd vai savainojas...Juventus varēs knapināties un panikot!
Esmu neitrāls sporta skatītājs, bet šī komentāra dēļ vien bija vērts atkal ielogoties.

Nemeklēšu te atkal linkus utt.

Pēdējās medicīnas pārbaudes, kad viņš pēdējo reizi ir guvis kādu traumu ? Viņš arī nav Neimārs (222...), kurš ir maza futbola padauza visās tās izpausmēs. Ronaldo kur iet, tur sit. Daudzi saka, ka viņš bez komandas nav nekas... Atvainojos, bet ko tad teikt par mesi ? Kurš pasaules kausā, noskrēja viduvēji mazāk par vārtsargiem ? Es vienkārši nesaprotu to loģiku.

Vienkārši sāksies sezona un skatīsimies. Kauns, ka šādi dižie pirdēji vispār atļaujas kaut ko stāstīt, kad paši ar saviem 180kg un treknajiem pirkstiem knapi var uzspiest pa taustiņiem.

  -1 [+] [-]

, 2018-08-02 21:10, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Markizio un Mandžukičs nedomā iet prom?
Mandžukičs projām? Vecīt, vai Tu tiešām saproti spēli vārdā futbols, vai tikai seko laivskoriem? Nekā personīga, bet kāpēc lai horvāts pamestu klubu, kad viņš tik ļoti vajadzīgs Ronaldu?

     [+] [-]

, 2018-08-02 21:17, pirms 6 gadiem
Kaut kad lasīju interesantu rakstu. Un arī Allegri izteicās, ka Mandžukičs noteikti paliks un spēlēs uzbrucēja pozīcijā un nekādā gadījumā vairs ne flangā. Allegri ir taktiķis, un būtu pilnīgs idiotisms laist prom tādu darba zirgu kā Mario.
How Juventus could line-up next season with...

     [+] [-]

, 2018-08-02 21:23, pirms 6 gadiem
Higuain uz Milan ir forši, bet ja Juve grib uzvarēt, kādēļ nepaturēt abus. Laikam jau tomēr tas CR transfērs par dārgu izrādījās ... Mario M. jau diezgan veiksmīgi tika malējā pussarga lomā iespēlēts.

     [+] [-]

, 2018-08-02 23:04, pirms 6 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Mandžukičs projām? Vecīt, vai Tu tiešām saproti spēli vārdā futbols, vai tikai seko laivskoriem? Nekā personīga, bet kāpēc lai horvāts pamestu klubu, kad viņš tik ļoti vajadzīgs Ronaldu?
Jā, atbildēt bez uzbraucieniem neproti, futbola "profesor".