Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Ščensnijs: "Smagi zaudēt ar 1:6, taču Barsas rādīto futbolu prieks skatīties"

Rolands Eliņš

Ščensnijs: "Smagi zaudēt ar 1:6, taču Barsas rādīto futbolu prieks skatīties"
Vojcehs Ščensnijs kapitulē Lionela Mesi priekšā
Foto: AP/Scanpix

„Barcelona” galvenais treneris Luiss Enrika pēc ļoti pārliecinošās uzvaras Čempionu līgas spēlē pār „Roma” atzina, ka komanda cenšas noskaņoties katrai spēlei, tādējādi uzkrājot pieredzi sezonas izšķirošajiem notikumiem, savukārt Itālijas komandas vārtsargs Vojcehs Ščensnijs, neraugoties pēc sešiem ielaistajiem vārtiem, atzina, ka bijis ļoti patīkami vērot „Barcelona” rādīto futbolu.

„Kad varu redzēt, ka mani spēlētāji laukumā darbojas ar smaidu, varu būt priecīgs,” sacīja Luiss Enrike. „Protams, mums netrūkst lietu, kuras varam uzlabot. Šobrīd esam labā formā un cenšamies to izmantot. Ja nebūtu ielaiduši pašas beigās, šobrīd vārtsargs Marks Andrē ter Štēgens būtu priecīgāks un līdz ar to arī visa komanda. Neaizvadījām perfektu spēli ne setdien pret „Real”, ne arī šoreiz pret „Roma”. Cenšamies noskaņoties katrai spēlei maksimāli nopietni, jo zinām, ka izšķirošajos sezonas brīžos būs jādara tieši tas pats.”

„Roma” treneris Rudi Garsija savukārt atzina, ka viņu vienīgā iespēja uzvarēt bijusi brīnums, un tas nav noticis: „Barselona ir nepārspējama mašīna, kura ir labā formā. Es neesmu īpaši satraucies par notikušo. Protams, mums nepatīk zaudēt, un šobrīd puiši ir sašutuši, taču jāatzīst, ka Barsa šobrīd ir vislabākā. Jā, Edins Džeko varēja iesist pašā sākumā un varējām labāk nospēlēt sedzamo sadalīšanā, taču tas nebūtu ietekmējis rezultātu. Man nav iemeslu, lai par kaut ko vainotu savus spēlētājus, ja vien neskaita, ka neizmantojām pāris iespējas pirmajā puslaikā.”

Itālijas vicečempiones nevarību labi apliecina fakts, ka tā ielaida sešus vārtus, taču daudzu mediju izdevumos par labāko tās spēlētāju mačā pret „Barcelona” tik un tā tika atzīts vārtsargs Vojcehs Ščensnijs. Poļu vārtsargs pēc spēles atzina, ka bijis bezspēcīgs, taču nāca klajā ar neparastu citātu par uzbrūkošo komandu: „Bija patīkami skatīties šī mača gaitā, jo spēlējām pret komandu no citas planētas. Jā, es biju Romas vārtos, taču novērtēju futbolu, ko rādīja „Barcelona”. Viņi bija neticami labi. Lai cik grūti nebūtu zaudēt ar 1:6, šo futbolu bija skaisti skatīties.”

Savukārt „Arsenal” ar uzvaru 3:0 pār Zagrebas „Dynamo” saglabāja izredzes iekļūt astotdaļfinālā, un tās galvenais treneris Arsēns Vengers uzskata, ka galvenie uzvaras iemesli bija „Arsenal” ātrā saspēle un pārvietošanās bez bumbas: „Tiklīdz guvām pirmos vārtus, varēja redzēt, ka iespēju mums rodas arvien vairāk. Vēlējāmies šo spēli pabeigt ar saglabātu iespēju kvalificēties izslēgšanas mačiem, un to izdarījām. Cik lielas iespējas tikt tālāk? Nezinu, taču skaidrs, ka mēs to varam izdarīt. Mūsu priekšrocība ir tā, ka uzdevums ir ļoti skaidrs.” „Arsenal” skaidrais uzdevums ir šāds – uzvara Grieķijā pret „Olympiacos” ar 2:0, 3:1 vai 4:2, kamēr panākumi 1:0 un 2:1 nemaz nebūs panākumi, jo tālāk tad tiks grieķu komanda.

Izmantotie resursi:
www;uefa.com
Gazeta.pl - Polska i ¶wiat - wiadomo¶ci |...
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-25 11:49, pirms 8 gadiem
Doomy1990 rakstīja: Wojciech Szczesny- kur viņam pa vidu uzradās vēl viens "N" burts?
Te taču ir sportacentrs jeb jaunuzvārdu darītava!

  +1 [+] [-]

, 2015-11-25 12:08, pirms 8 gadiem
vakar viens krievu komentētājs pateica interesantu frāzi - " galvenais noteikums komentāros- ja nav ko pateikt, tad vajag sākt ar gramatiku "
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-25 12:46, pirms 8 gadiem
Doomy1990 rakstīja: Wojciech Szczesny- kur viņam pa vidu uzradās vēl viens "N" burts?
Nav vis, ir Wojciech Szczęsny, un ę ataino kā en, jo tas vistuvāk atbilst šī burta izrunai.

Kāpēc nākt komentēt par lietām, kurās neorientējas? Dažkārt rodas iespaids, ka vairums SC komentētāju ir kaut kāds neizglītots pirmskolnieku bars.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-25 13:45, pirms 8 gadiem
filguds rakstīja: vakar viens krievu komentētājs pateica interesantu frāzi - " galvenais noteikums komentāros- ja nav ko pateikt, tad vajag sākt ar gramatiku "
Genics vakar Suaresam ar jaunu iesauku ielika-El Suslik Loko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-11-25 14:13, pirms 8 gadiem
Wojciech Szczęsny pronunciation: How to... Tiem, kuri nesaprot, kāpēc Ščensnijs.

     [+] [-]

, 2015-11-25 19:12, pirms 8 gadiem
Quercus rakstīja: Wojciech Szczęsny pronunciation: How to... Tiem, kuri nesaprot, kāpēc Ščensnijs.
Tad jau būtu jāraksta arī Vojčehs, kā tur izrunā, nevis Vojcehs