Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Skonto" pieteikumā Eiropas līgai četri jauniņie, "Spartakam" - tikai 15 spēlētāji

"Skonto" pieteikumā Eiropas līgai četri jauniņie, "Spartakam" - tikai 15 spēlētāji
Vadims Žuļevs karjeru turpinās Latvijas čempionvienībā FK "Ventspils".
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas futbola klubi - Rīgas "Skonto", FK "Jelgava" un Jūrmalas "Spartaks" - iesnieguši pieteikumus UEFA Eiropas līgas turnīram, bet Latvijas čempionvienību FK "Ventspils" pastiprinājis pussargs Vadims Žuļevs.

"Skonto" komanda pieteikumā iekļāvusi 24 futbolistus, to vidū ir arī četri jauni spēlētāji - 25 gadus vecais krievu aizsargs Artjoms Kuļeša, brazīliešu aizsargs Viktors Roča Garsija de Matušs (22 gadi), kamerūniešu pussargs Seržs Tatjefangs (27) un ukraiņu pussargs Ivans Lukaņuks (22), kurš iepriekšējā sezonā spēlēja BFC "Daugavpils" rindās. Tāpat "Skonto" pieteikumā Eiropas līgai iekļauts arī Ganas aizsargs Ofosu Apija (25), kurš ir arī šīs sezonas Virslīgas pieteikumā, lai gan komandā līdz šim vēl nav parādījies.

FK "Jelgava" sastāvā nav neviena jauna spēlētāja, bet pieteikumā Eiropas līgai nav iekļauts 23 gadus vecais uzbrucējs Edgars Kārkliņš.

Tikmēr Jūrmalas "Spartaks" Eiropas līgai pagaidām pieteicis tikai 15 spēlētājus, no kuriem trīs ir vārtsargi. Vārtsargu vidū ir arī vienīgais papildinājums - 40 gadus vecais Aleksandrs Koliņko, par kuru ticis ziņots jau iepriekš. Pieteikumā nav ne Ērika Puncula, ne Ērika Tufora, Serhija Siļuka, ne Jevgeņija Kazačoka. "Spartakam", tāpat kā citām komandām, līdz pirmsspēles dienai vēl gan ir iespēja pieteikt vienu spēlētāju A sastāvā un neierobežotu skaitu spēlētāju B sastāvā (dzimuši ne agrāk par 1994. gadu, vismaz divus gadus nepārtraukti pārstāvējuši komandu - piemēram, Kazačoks, Korzāns u.c.).

"Skonto" Eiropas līgas 1. kārtā tiksies ar "St. Patrick's" (Īrija), "Jelgavai" pretī stāsies Lovečas "Litex" (Bulgārija), bet "Spartaks" mērosies spēkiem ar Podgoricas "Budučnost" (Melnkalne). Pirmās spēles tiks aizvadītas jau nākamo ceturtdien, 2. jūlijā, bet atbildes mači - 9. jūlijā.

Tāpat kļuvis zināms, ka FK "Ventspils" komandai pievienojies 27 gadus vecais pussargs Vadims Žuļevs. Latvijā viņš iepriekš ir spēlējis Daugavpilī, Jūrmalā un Jelgavā, turklāt ar "Jelgavas" komandu izdevies triumfēt Latvijas kausa izcīņā. Virslīgas čempionātā Žuļevs 118 spēlēs ir guvis piecus vārtus. Iepriekšējo sezonu viņš pavadīja Ungārijas augstākajā līgā, pārstāvot "Lombard-Papa" komandu.

Izmantotie resursi:
uefa.com
fkventspils.lv

     [+] [-]

, 2015-06-25 19:30, pirms 9 gadiem
Spēlēs bez maiņām .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-25 20:53, pirms 9 gadiem
Seržs Tatjefangs vaitik agrāk latvijā jau nav spēlējis?

     [+] [-]

, 2015-06-25 20:55, pirms 9 gadiem
spartaks kā mūžīgās pārmaiņas un pilnīga nestabilitāte nepelnīti? rangā bez sava atbilstošā stadiona progresējošās FK Liepāja vietā

  +1 [+] [-]

, 2015-06-25 20:56, pirms 9 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Seržs Tatjefangs vaitik agrāk latvijā jau nav spēlējis?
Jap, vispirms Daugavpils Daugavā un pēc kāda perioda Ventspilī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-25 22:09, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Cerams kaut kaadu toto futbolu nesaaks speeleet Spartaks. Kaut kaa vienaldziiba paraadaas no vinniem pret Eirokausiem. Bet nu cerams es klluudos. Zzeel, ka nav aktuaali kaadus speeleetaajus iireet uz Eirokausiem. Kaut tos passus Liepaajniekus. Braksskk vien no leggionaariem utt. Bet nu galvenais rezultaats.
Baidos, ka Tu nekļūdies. Iespējams, ka šīs spēlītes ir jau toto shēmu sākums, tā teikt, acu aizmālēšanai un lai radītu labvēlīgu vidi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-06-25 23:04, pirms 9 gadiem
Kaa ar mettas papildinajumiem? Un vai Davis Indrans ar nav pievienojies skotno no fkv?

  -4 [+] [-]

, 2015-06-25 23:31, pirms 9 gadiem
Nu pa skaisto!Acīmredzamais un neticamais! Cerams,ka LFF /ne/iekritīs TOTO skandālā ar savu Spartaku,un neapkaunos Latviju,bet varbūt tāds bija viņu mērķis?Cerams,ka UEFA paņems uz grauda visus blēžus!

  -1 [+] [-]

, 2015-06-25 23:35, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: Spartaks tipiski jūrmalas komandām, sāk ākstīties, laikam jau nav nopietni ņemami!
nopietni nav njemama milziigaa LFF veelme ievilkt Spartaku eirokausos

  +2 [+] [-]

, 2015-06-26 03:49, pirms 9 gadiem
Kāpēc nerakstāt par Žuļevu , kurš pievienojies Ventspilij?

  +4 [+] [-]

, 2015-06-26 07:59, pirms 9 gadiem
Venspilij labs papildinājums.Žuļevs ir ātrs,tehnisks spēlētājs un var spēlēt dažādās pozīcijās.Cik zināms Ungārijā viņš spēlēja gan kā pussargs,gan kā aizsargs.Novēlu Vadimam veiksmi un labu sniegumu un,protams,bez traumām visas sezonas garumā!

     [+] [-]

, 2015-06-26 12:01, pirms 9 gadiem
No Skonto pieteiktajiem spēlētājiem visvairāk pārsteidz Serža Tatiefanga iekļaušana komandā.Izmeklējos pa visu netu un tā arī neatradu,kur pēdējās divas sezonas Seržs būtu spēlējis.Aizpērn viena spēle Bangas sastāvā uz rezervista soliņa.Vai divus gadus nespēlējošs futbolists būtu pastiprinājums pirms eirokausiem?

     [+] [-]

, 2015-06-28 01:35, pirms 9 gadiem
No esošajiem papildinājumiem Koļinko un Žuļevs, protams, ir skaļākie vārdi, kas ir Eirokausu vērti papildinājumi attiecīgajām komandām. Kas attiecas uz Spartaku, tad pagaidām pieteiktais mazais spēlētāju skaits varētu būt skaidrojams ar to, ka daudz ir traumēto futbolistu un pieteikti tikai tie, kas reāli ir gatavi spēlēt + vēl klāt nāks viens A pieteikumā un vairāki B pieteikumā, tā ka gan jau beigās ap aptuveni vajadzīgajiem 20 savāksies.

Interesanti, kādi būs Skonto papildinājumi brazīlieša un krieva izskata, jo pirmais pēc apskatītajiem video internetā šķiet visai tehnisks un otrajam ir labi auguma parametri priekš aizsargi, lai gan spēlējis pēdējā laikā Krievijas pēc spēka 3. līgā. Ipriekš gan skolojies vairāku Premjerlīgas klubu akadēmijās, līdz ar to grūti spriest par viņa reālajām prasmēm. Par Lukaņuku viss jau zināms - individuāli spēcīgs futbolists, cerams Skonto atvērsies labāk nekā Daugavpilī. Tatiefangs? Jā, pārsteigums. Patiešām nezinu, kādā formā viņš šobrīd var būt, jo pēdējā gada laikā neviens puslīdz profesionāls klubs viņa CV neparādās.